Gość Sabrina70 Napisano Grudzień 1, 2012 Jaka jest wasza opinia dot. Prywatnych szkół ? Sama chce posłać do gimnazjum prywatnego moją córkę. Ta szkoła wydaje się wporządku ładnie urządzona,wysokie wyniki w nauce i teście gimnazjalnym... Jednak słyszałam że do szkół prywatnych chodzą bogate snoby i wszyskich interesują tylko pieniądze.Tak rzeczywiście jest ? Mam czas jeszcze ale już sie zastanawiam nad gimnazjum i chce aby szkoła była dobrym wyborem. Dziękuje że przeczytałeś ten moj długi wywód prosze zostaw kom. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sabrina70 Napisano Grudzień 1, 2012 Nie odpowie mi nikt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chodzilam_tam1368 Napisano Grudzień 1, 2012 Chodziłam do prywatnej szkoły i wcale nie otaczały mnie bananowe dzieci (chociaż się zdarzały, z resztą tak jak w publicznej). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viola .. Napisano Grudzień 1, 2012 nie oszukujmy sie ale wysylajac corke do prywatnej szkoly odbierzesz jej młodzienczą wolność .. dla ciebie to moze i lepiej bo nie bedzie chodzic na wagary i pic piwa ;p a dla niej ?? jak nie przezyje tego w wieku nastu lat to pozniej a poznej bd juz gorzej .. bo człowiek mlody popelnia bledy ktore mozna jeszcze naprawic a dorosłemu to juz gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DolceNat Napisano Grudzień 1, 2012 Szkoła prywatna rzeczywiście często odbiera taką typową, młodzieńczą wolność. Poza tym jest też druga sprawa. Pozytywne wyniki w nauce nie zawsze pokrywają się z faktyczną wiedzą. Płacisz czesne, więc wymagasz. Młodzież tam nie zawsze jest oceniana sprawiedliwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joszka Napisano Lipiec 29, 2019 no dokłądnie, dlatego moje dzieciaki chodzą do szkoły im Wiktorii Wiedeńskiej w Wilanowie i bardzo jestem z tego rozwiązania zadowolona, szkołą jest mega, mają fajnych nauczycieli i przede wszystkim widzę ze dzieciaki nie boją się tam chodzić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwaniczka 0 Napisano Grudzień 27, 2020 szkoła jest na prawdę w porządku. moje dzieci chodza tam już kolejny rok i na prawdę dobrze sie uczą i sprawia im to frajdę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach