Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalipipkaasi

Tabletki na odchudzanie- DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość lalipipkaasi

hej chciałabym kupić tabletki LIda - na odchudzanie, za prawde słyszałyście o nich. Bardzo mi zalezy na oryginalnych, cy ktoras z was juz kupywala przez neta? słyszałam też ze w sklepie zielarskim, takie dostane PROSZE O POMOC ;)

Gość torze
Mnie dobrze robi Linea. Może nie odchudza, bo żadne tabletki tego nie zrobią. Ale sprawia, że nawet po dużym jedzeniu czuję się szybko lekko i jakoś łatwiej się trawi. Sama wiem, że najlepsze odchudzanie to NŻT, ale...

Gość lalipipkaasi
niby, tak ale slyszalam ze mozna schudnac na lida 10 kg miesiecznie. a Ty cos chudniesz an linea?

Gość lalipipkaasi
byłam już liposukcji ale niestety zamiast tłuszczu brzucha wyssali mi mózg z głowy :(

Gość lalipipkaasi
wiadomosc wyzej nie ja dodalam ^^ pozdrawiam autora :)

Gość lalipipkaasi
nie moge sie ruyszac... jak juz napisalam pytam o tabletki, czy ktos moze wie cos na ten teamt ^^ :)

Gość lalipipkaasi
nie mogę się ruszać bo mi się nie chce, poza tym to nie moja wina, że najbardziej smakują mi pączki w czekoladzie popijane coca colą

Gość nie wiem co tam jest ale
pewnie pomoga, bo dzialaja na osrodek sytosci w mozgu. ja po podobnych tabletkach z duzej wagi rzeczywiscie zlecialam szybko, po 10-15 kg na msc, ale jak masz lekka nadwage to spodziewaj sie max 5-6-7 kg. znam sklep online, gdzie sprzedaja oryginaly ale nie podam ci adresu, bo nie bede miec nikogo na sumieniu. ja na razie biore je nadal, nieregularnie ale biore, bo sie chyba troche uzaleznilam, nie wiem co za gownio jest w skladzie, ale mam przeslanki by twierdzic ze amfa, morfina i inne podobne zmieszane gowno. nie wiem jakich juz szkod u mnie narobilo w organizmie. owszem, w porownaniu do linea i innych szajstw jest to MEGA skuteczne, ale moze cie zabic, teraz albo za pare(dziesiat) lat. zastanow sie lepiej

jestem głupia i nie skończyłam podstawówki

Gość lalipipkaasi
zastanowilam sie prosze Cie bardzo o podanie mi strony. Napisz kukuska123@o2.pl Pliss zalezy mi na tym :)

Gość lalipipkaasi
bo mam problemy z nogą... No właśnie nie da sie jesc mniej bo ejstem uzalezniona od jedzenia. Kolezanke wyzej prosze o napisanie do mnie ^^

Gość idzcie do psychiatry i powiedz
cie ze macie depresje, kazdy lek przeciwdepresyjny z grupy SSRI i SNRI ma takie dzialanie jak lida (swoja droga to psychotrop z grupy SNRI i totalnym debilizmem jest branie go "raz na jakis czas")

a jak ktos uwaza ze "jak w danym dniu to wezmie to w danym dniu mu sie nie chce jesc" to rownie dobrze moze zaczac brac cukierki pudrowe bo to autosugestia 🖐️

wybacz, nie podam ci nazwy sklepu. jak bedziesz zdeterminowana to znajdziesz. wiesz, ze te leki nie maja zadnych atestow ani nikt nie kontroluje ich produkcji, w fabrykach, na obrzezach rosji? przykro mi, ale jesli sie nie bdsz ruszac i stosowac diety, to ZADNE tabletki ci nie pomoga, ja chudlam po 10 kg, ale oczywiscie ruszalam sie do tego, jadlam duzo mniej, bo owszem, bardzo hamowaly apetyt. powiedz lepiej ile masz wzr i wagi

idzcie do psychiatry - dzieki za rady, nie mowisz do idiotki, bral;am je regularnie przez pol roku i swoje schudlam, teraz biore tylko p oto, zeby miec placebo i sie motywowac, wiesz za przeproszeniem - wsadz sobie swoje madrosci w doope.

Gość lalipipkaasi
prosze cie napisz mi na malia, bede wdzieczna. I na prawde jestem zdeterminowana ;( mam 167 wzrostu i 78 kg.

Gość lalipipkaasi
wszedzie szukam na necie ale trudno znalezc taki sklep gdzie sa w 100 % oryginalne, nie mam pewnosci. Prosze!

@ nie wiem co tam jest ale sorry ale jesli ktos psychotropy bierze "dla efektu placebo" to musi byc idiota. wiesz, ze zaburzasz tym poziomy neuroprzekaznikow w mozgu? zaburzasz homeostaze mozgu, co niestety widac po tym co piszesz, bo zidiociałas najwyrazniej 🖐️

@ lalipipkaasi mam 1 opakowanie setaloftu 50 w domu, moglabym ci to nawet za darmo oddac bo mi niepotrzebne, to lek z podobnej grupy czyli SSRI, antydepresant ktory takze zmniejsza laknienie

Gość lalipipkaasi
jestem zainteresowana tabletkami LIDA.

"zrobisz dziewczynie wieksza krzywde, niz gdyby wziela 100 opakowan lidy" tak a ta chińska lida to samo zdrowie 😴 setaloft jest przynajmniej przebadany i wiadomo ze to jest to 🖐️ kretynko, co bierze psychotropy dla efektu placebo :O🖐️

Gość lalipipkaasi
wole tabletki, prosze podaj mi ta strone...

Gość lalipipkaasi
nie interesuje mnie moje zdrowie, pragne byc chuda i chce kupic takie tabletki

to sobie kup tabletki z glowka tasiemca, jedna idiotka dzisiaj na forum sie oglaszala ze sprzeda :O🖐️

Gość tojatojaaaa
jem zdrowo ale waga nie spada co bardziej mnie doluje.. :( tasiemca nie chce bo wydaje mi sie ze jest to bardziej grozne od tabletek

Gość a psychotropow sie nie boisz?
dziwne podejscie