Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalipipkaasi

Tabletki na odchudzanie- DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość tojatojaaaa
ech to nic nie da, probowalam cwiczyc nawet biegalam po 20 min tylko raz,. wytrwalam tak tydzien a teraz sie zalamalam i jem caly czas i po nocach. Stwierdzilam ze nie ma juz innego rozwiazania jak tabletki i bardzo mi na nich zalezy a nikt nie chce pomoc

20 minut to mało aby w tydzień zobaczyć efekt. dwa podjadanie w nocy to "dobry pomysł", tak samo jak nic nie robienie z tym tylko szukanie prostej drogi która nigdy nie jest skuteczna.

Gość jesi zresz po nocach to na ban
k z komppulsow albo z nudow, na to tabsy nie pomoga

Gość tojatojaaaa
racja, ale nie mam sily na to zeby mniej jesc, kocham jedzenie i nie uwolnie sie od tego. mysle ze takie tabletki na miesiac bylyby dobrym rozwiazaniem

Gość to jest bez sensu
nie pomoga :O bez silnej woli... nie idz na skroty bo to nie jest dobra droga

Gość tojatojaaaa
nie bo bede to kontrolowac i nie pozwole na to

Gość takie studia jacy studenci
no to kontroluj, co za problem :) tabletki do tego nie sa potrzebne, one twojej sily woli nie zmienia 🖐️

Gość tojatojaaaa
no bo mnie nic nie motywuje a jak schudne dzieki tabletka to bede miala wieksza motywacje

Gość tojatojaaaa
niby jakie bledy? nie widze tutaj zdanych bledow ort. :D

Gość tojatojaaaa
przykro mi ale nie widze bledow :D

Gość gość
mnie tabletki zmotywowały. przypominają one o tym że jesteśmy w trakcie kuracji i już nie podjadamy tak, zwłaszcza że same tabletki hamowały u mnie łaknienie. kuracja mi się bardzo udała,, a tabletki stosowałam slimcea

Gość gość
tabletki można używać jako uzupełnienie diety. nie jako główny sposób do szczupłej sylwetki. pomagać na pewno pomagają np przez hamowanie łaknienia i spalanie tkanki w jakimś tam stopniu. ale jak już podchodzimy z nimi do kuracji to konsekwentnie utrzymując dietę i ewentualny ruch jeśli mamy na prawdę sporo do zrzucenia. jak już chcecie polecenie jakiegoś środka to sprawdźcie slimcea. ale pamiętajcie o pozostałych krokach.

Gość

daj sobie spokoj z ta reklama wrzucana wszedzie, gdzie sie da bo to zalosne

schudnac "cudownie" mozna albo na dobrze dobranej diecie, albo wylacznie na tabsach dzialajacych na osrodek glodu w mozgu- adipex, sibutramine, meridia itp.

zadre zielone herbaty, wyciagi z kawy, mango afrykanckie, jagody goi czy acai ani cholera wie ci w tym dietalux jest nie pomoze wam schudnac, to zwykly chwyt marketingowy i zdjecia kupowane od ludzi, ktorzy schudli prywatnie lub sie odessali