Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginekolog spod Białegostoku

Jestem ginekologiem a to moje przemyślenia na temat większości kobiet i higieny

Polecane posty

Gość ginekolog spod Białegostoku
no podszyw używaj do woli, kołon dupy mi to lata:)

Gość trawa zielona jest
urolog meski- dziewczyna ha ha dobre zajebisty opis :D

Mam to identycznie to samo. staram sie jak moge, a tu nic.. eh.. ostatnio po wymuszonym sexie az sie popłakałam, zero gry wstepnej 5 minut sexu i on wielce zmeczony spac. Jestem przesto fest sfrustrowana

Gość 432423432432
no ginekologiem autorze nie jsteś, ale mozesz zawsze sobie kupic koszulkę z napisem: "nie jestem ginekologiem, ale zerknąc mogę... " :p

Gość ftrutfyu7tir7ikki
Ja mam 28 lat i troszkę już tych dziewczyn w łóżku miałem. Powiem tak, dziewczyny w większości 24-30 lat spoko wiedzą jak o siebie zadbać, często się depilują, okolice odbytu również, ładnie im cipki pachną i seks z taką to była zawsze przyjemność. Natomiast miałem też w łóżku parę nastolatek 16-18 lat i to była tragedia. Śliczne buzie, kilo tapety na twarzy, ładne zadbane dłonie, ładnie i schludnie ubrane a w majtkach sajgon ;/ Owłosione rowki, niedogolone myszki, nieprzyjemny śledziowy zapach i wiele wiele innych. Nie wiem z czego to wynika i nie zamierzam w sumie wnikać. To co napisałem jest 100% prawdą.

Gość 432423432432
a tak co do ginekologów to oni mają nie za ciekawe widoki z reguły, więc nie ma się co onanisto napalac, chyba że lubiłbys oglądanie jakichs 60 -latek bo w starszym wieku się najcześciej wiele rzeczy psuje, albo bablek w ciązy co wyglądają tez nie za ciekawie

Gość leorodod
ale wyruchałeś smierdzącego kapiszona, to właśnie faceci

Gość leorodod
ej ginekologu, a co myślisz badając babę po 60

Gość gość
Czy podniecił byś się zadbana kobieta taka 20_28 lat? Atrakcyjna i w ogóle? Czy nie rusza Cię to podczas badania.. tak z ciekawości..??