Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :((((( nie wiem !!!!

PRAWO JAZDY- kto tu ma pierwszeństwo??? pyt. do kierowców!

Polecane posty

jak jest światło to jadący na wprost ma czerwone a przechodzący w poprzek ma zielone i pieszy przechodzi a jadący na wprost autem zatrzymuje się bo ma czerwone

Bo 1 ma pierwszenstwo bo jedzie prosto . - pyt.185 xxx tylko ze w pytaniu 185 1 nie ma pierwszenstwa!! klucz mówi ze najpierw jedzie 2, potem 1 ktora jedzie na wprost i na koncu 3.

Gość 245325435
Jeju 1 ma pierwszenstwo przed 3, 2-ka jedzie pierwsza, potem 1, a na koncu 3.

czyli pierwszenstwo ma ten kto jest po prawej a nie ten co jedzie prosto??

Gość inzynier serwisowy//zabloksada
" jak jest światło to jadący na wprost ma czerwone a przechodzący w poprzek ma zielone i pieszy przechodzi a jadący na wprost autem zatrzymuje się bo ma czerwone" Ale to nijak się nei ma do przepisów. Tylko po prostu trzymają cie światła. A jak skręcasz w lewo. I ludzie stoją przy pasach powinieneś ich przepuścić. Nie ważne czy są światła dla pieszych czy nie. Podobnie z zatrzymaniem na środku. Ale tu już więcej gadania. Bo nie można wjechać jak nie wiesz czy opuścisz itd. Tak czy siak wyjaśnione a ja musze opisać wlasnie cos.

Gość 245325435
Tak, pierwszeństwo maja Ci po prawej, niezależnie gdzie jada.

no to czemu w 191 http://testb.pl/pytanie/191 pierwszenstwa nie ma znajdujacy sie po prawej stronie pojazd nr 1, tylko jako pierwszy jedznie pojazd nr 3 ktory jedzie na wprost??

Gość inzynier serwisowy//zabloksada
Pierwszy to właśnie jedzie pojazd 1. ALE TYLKO NA ŚRODEK. A potem 3 2 1

inzynier pisz nr pytania o ktore Ci chodzi a zreszta cos poknociles

Gość vbvvnv
inzynier dobrze mowi 1 jedzie na srodek i tak to wyglada

Gość 245325435
191 - 1 pojazd puszcza 2 , a pierwsza jedzie 3. Czyli 3,2,1 .

Gość trokopor
A czy w pytaniu nr. 191 nie powinno być tak, że 1 dojeżdża do środka, przepuszcza jadąco prosto 2 i skręca 1 i następnie na końcu jedzie trójka?

No a w 185?? dlaczego pojad nr 2 skrecajacy w lewo nie przepuszcza pojazdu na 3 ktorego ma po prawej?? http://testb.pl/pytanie/185

A czy w pytaniu nr. 191 nie powinno być tak, że 1 dojeżdża do środka, przepuszcza jadąco prosto 2 i skręca 1 i następnie na końcu jedzie trójka? xxx w pytaniu 191 na bank najpierw jedzie 3,2,1. Tak jest w odpowiedziach

Gość gfgfggfh
pyt 185 2 1 3 ale nie widze gdzie sa odpowiedzi

Gość mam nadzieje ze nie zdassz
jestes tepa ciipa, ktora nie zna ani skrzyzowan rownorzednych ani zadnych zasad jazdy :O jestes zagrozeniem dla innych na dordze, ten kto ci podpisze testy jako zdane powinien stracic prace jako egz. na zawsze od razu bo stluczka (oby tylko stluczka) w twoim oprzypadku to tylko kwestia czasu :O

ja pierdziele, co za chamy i prostaki sie po nocy udzielają, mam ksiązke testowa i tu sa podane kompletne sytuacje kto jedzie pierwszy, drugi itp!!! ale nie jest podane wyjasnienie, chcialam przeanalizowac sytuacje, zebym w przyszlosci, jak juz zdam prawo, SIE NA CIEBIE NA ULICY NIE WPIERRDZIELIC!!!! Kumasz????

sam jestes tepa cipa i tyle! i jak nie masz nic konkretnego i sensownego do powiedzenia to najlepiej zamilcz

Gość gfgfggfh
pyt 185 to proste. pojazd 3 musi czekac az przejedzie 1 a ten z kolei musi czekac na 2 kumasz?

ale w testach sa tez pytania takie jakie: czy jedzie ostatni? czy ma pierwszenstwo przed 2? czy ma pierwszenstwo przed 1? tak czy inaczej trzeba przeanalizowac sytuacje zeby podac wlasciwa odp.

czyli w pytaniu 185. siedze sobie w niebieskim aucie nr 2 i mam zamiar skrecic w lewo. widze ze z lewej jedzie pojazd czerwony i jedzie na wprost. i on ma obowiazek mnie przepuscic mimo ze skrecam w lewo ??? Bo mnie uczyli ze jak skrecam w lewo to musze wszystkich przepuszac.