Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :((((( nie wiem !!!!

PRAWO JAZDY- kto tu ma pierwszeństwo??? pyt. do kierowców!

Polecane posty

w pytaniu 185 czerowny pojazd nr 1 jechal na wprost i po prawej stronie mial skrecajacy pojazd w lewo i musial mu ustapi cpierwszenstwa. a w pytaniu 191 jest taka sama sytuacja!!! zielony jedzie na wprost i po prawej stronie ma skrecajacy w lewo czerwony pojazd i tutaj jako pierwszy jedzie pojazd jadacy na wprost. to sa identyczne sytuacje a inna kolejnosc pierwszenstwa!! bezsensu

Gość inzynier serwisowy//zabloksada
" a jakby 2 nie było to skręcający w lewo ma pierwszeństwo" Ciebie chyba ohujało Czerwony ma pierwszeństwo bo przejezdza na wprost. I skręcający w lewo ustępuje mu pierwszeństwa.

Gość a ja dalej nie wiem
autorze już czaję, czyli 1 jedzie pierwsza ale staje na srodku bo ma 2 po prawej, i wówczas jedzie 3 bo nie ma nikogo po prawej, potem 2 i na końcu 1 :) odnośnie http://testb.pl/pytanie/191

pokaż to 191

bon coś tam popatrz cos napisał. Napisałeś że jakby nie było niebieskiego i był tylko czerwony i skrecający. To że skręcający pierwszy

Gość 245325435
Wiecie co załamka - ja rozumiem osoby które się uczą, że nie wiedzą itp, to normalne nikt się ze znajomością zasad ruchu drogowego nie urodził, trzeba się po prostu nauczyć, podpytać instruktora itd. Ale jak sądzę niektóre super fajne wypowiedzi pochodzą również od osób które już prawo jazdy mają, dodam, że odpowiedzi zupełnie niezgodne z zasadami i to jest naprawdę przerażające.

Gość a ja dalej nie wiem
już czaimy 185, teraz pytanie było o 191. ja już czaję, a Ty autorze?

w 191 3 ustepuje pojazdowi 1 Ale 1 ma pojazd jadący na wprost z naprzeciwka Wieć najpierw jedzie 2 potem 1 A potem 3 i nie jest to takie samo skrzyżowanie

Gość a ja dalej nie wiem
autorze to nie są takie same sytuacje. wyobraź sobie to tak jakby oni przemieszczali się. w 191 rusza pierwsza 1 bo nie ma nikogo po prawej, ale gdy ląduje na środku skrzyżowania to ma już auto po prawej, dlatego puszcza 3 i 2 i opuszcza skrzyżowanie ostatni, rozumiesz?

245325435 to może mi wytłumacz, dlaczego w pytaniu 185 jadące na wprost auto ustępuje skręcającemu niebieskiemu, a w pytaniu 191 jadące na wprost ma pierwszenstwo i nie istepuje temu co skręca??

Gość 191
1 ustępuje piierwszeństwa pojazdowi 2

Gość a ja dalej nie wiem
no ja pierdole ale my patrzymy nie na odpowiedzi do testów tylko analizujemy sytuacje kto jedzie pierwszy i czemu. a w 191 jest podane, że jadą w kolejności 3,2,1.

bisoux et calinoux słuszna uwaga :) Ale ona się pyta o kolejnośc

Gość a ja dalej nie wiem
nie wiem czytałeś co pisałam? napisałam Ci czemu w 191 tak jest...

w 191 3 ustepuje pojazdowi 1 Ale 1 ma pojazd jadący na wprost z naprzeciwka Wieć najpierw jedzie 2 potem 1 A potem 3 i nie jest to takie samo skrzyżowanie xx błąd!!! w 191 najpierw jedzie 3 potem 2 i na koncu 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja dalej nie wiem
to o co pytają to jedno, ale po co uczyć się jak kretyn na pamięć jak można zrozumieć ;)

autorze to nie są takie same sytuacje. wyobraź sobie to tak jakby oni przemieszczali się. w 191 rusza pierwsza 1 bo nie ma nikogo po prawej, ale gdy ląduje na środku skrzyżowania to ma już auto po prawej, dlatego puszcza 3 i 2 i opuszcza skrzyżowanie ostatni, rozumiesz? xx jestes w błędzie. w 191 najpierw jedzie 3, potem 2 i na koncu 1

Gość a ja dalej nie wiem
do niektórych obrazków jest kilka różnych pytań... ja wolę to rozumieć żeby w praktyce też umieć jeździć po skrzyżowaniach a nie tylko zdać testy ;)

gdzieś ty taką interpretacje znalazła że 321?