Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alice Be Q

Najwspanialszy mężczyzna...

Polecane posty

Gość deemka515
Kurcze z chęcią bym się wybrała na koncert DM, ale nie mam z kim :( Po ostatnim koncercie Scorpions wolę nie jechać sama... Jak myślisz, jest możliwość organizowania jakiejś grupki osób które się w ogóle nie znają ale mają chęć pojechania na koncert? :)

Gość vanessska2012
deemka, zajrzyj sobie na polskie forum dm, tak sie skupiaja cale grupy i organizuja wyjazdy z kilku miejsc w kraju

deemka515 znajdź fora na necie DM i zapytaj - możesz też użyć facebook 'a to są ludzie , którzy na pewno się zorganizują - nawet może w czasie drogi w pociagu się odnajdziecie lub na początku na pkp :P

Gość vanessska2012
No rozumiem Rev, rozumiem. Kurcze, jak to milo spotkac tak przypadkiem ludzi, ktorzy kochaja to samo co :)

znaczy , są....po prostu , fajne....podobne fale i odbieranie ich sprzyja dobrej atmosferze :classic_cool:

Gość vanessska2012
:) :classic_cool: Znikam tymczasem 🖐️

Gość vanessska2012
see you :classic_cool: :)

Gość rtre vs
Odbiegliście od tematu!! Brad Dourif ehhhhh ideał :D W locie był świetny, widze alice ze mamy podobny gust. Choć mi jeszcze podobaja sie Villie Valo http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd.php?idfot=14037&u=viile Julian Casablanca http://c438342.r42.cf2.rackcdn.com/wp-content/uploads/2011/09/julian-commerical.jpg Nooooo i jeszcze http://www.facebook.com/photo.php?fbid=447623625298254&set=a.389321494461801.87615.389060414487909&type=1&relevant_count=1

Gość Pankrolewicz
Fajnie byloby zobaczy jak wygladaja te dziewczyny ktorym sie te gejozy podobaja. Nie wiem czy zdajecie sobei sprawe ale dla Panow z dlugimi wlosami na komisji medycznej w WKU zagladja w dupe. Po co ? Chyba sie domyslacie po co . Z tego co zaobesrwowalem to z reguly wielorybki lubia panow z dlugimi wlosami, albo jakies inne stworzenia, bo na penwo nie szczuple atrakcyjne, inteligente kobiety.

Gość leji oa lsl
Pankrolewicz Wielorybki powiadasz :) Ważę 50 kilo, jestem doktorantką na UW, ale być może jestem tym "innym stworzeniem", któremu właśnie taki typ męskiej urody odpowiada. Ty rozumiem jesteś atrakcyjny, wybitnie inteligentny i masz wielkie powodzenie? Yhym :)

Gość PanKrolewicz
Dokladnie tak. Nie jestem doktorantem ale jestem mgr inz. Mam swoj biznes w ktorym zatrudniam 30 osob. I co sie z tym wiarze troche kasy. Niestety to ja wybieram sobie samiczki, a niewiele tych wartych uwagi niestety.

Gość leji oa lsl
"Trochę kasy" - w związku z tym nie łudź się, że wybierasz samiczki ze względu na swą atrakcyjność. Twój portfel wybiera to na co Cię stać :)

Gość PanKrolewicz
Staram sie tak je poznawac i nie szpanowac kasa. NIe szukam materialistki. Po prostu mam wiecej luzu w sobie bo nie musze sie o kase tak bardzo martwic.