Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez mama marzec 2013

ciężarówki co nie mogą spać witam !!!!

Polecane posty

czy któraś z mam też nie może spać i pisze w nocy?

podobno to całkiem normalne choć zazdroszczę śpiochom co smacznie chrapią, a wieczorem po takiej nocce, około 19.00 padam na twarz i tak to ostatnio wygląda.....czy wy też tak macie?

też tak mam - zasypiam o 19:30 i wstaję o 3:00 :O Próbowałam to przeciągnąć i po męczarniach szłam kładłam się spać o 22:00. Efekt był taki, że nie spałam albo w ogóle albo 2-3 godziny :(

Gość brakspiocha
Dla mnie obojętnie o której pójdę spać,pobudka 2 lub 3 nad ranem i do 5. Czasami żadne koło 5 do 7. Nigdy nie miałam problemów ze snem,zaczęły się w 4 mies-teraz 6 mies

Gość brakspiocha
O 20 to juz zasypiam na stojąco,też próbowałam się przemeczyc do 22,ale tak samo

Dzien dobry czyli nie jestem sama, juz tak zostanie do porodu a potem.....znowu nocne wstawanko do maluszka, dzięki za wpisy dziewczyny a jak samopoczucie czy bola was plecy mnie często nawe kuleję z tego bólu muszę brać apap i się kladę ta ciąża to niezle daje mi w kość...

idę na dół do moich "aniołków" he he proszę wpisujcie swoje dylematy zuzka 78 kiedy masz poród???

Mam dokładnie to samo... O 20 już smacznie spie a o 2-3 już mam po spaniu.... Właśnie kończe 1trymestrni gdzie tam do końca....

witaj lorien!

jeśli można tak nazwać to na pogaduchy nonce możemy sie umawiać w ciągu dnia zagladam tutaj ale nocą jendak często....Normalnie spałabym jak zabita cała moja familia śpi w najlepsze...he he