Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghjxfghjkxcvbnxfgh

tematy pragmatyczne - filmik z los angeles

Polecane posty

Gość spałaś kiedyś
z murzynem?

Gość takajednaosoba
bardzo fajny nakrecila pani filmik - zycze dalszych sukcesow. ja sama bardzo skorzystalam z tego, ze pani kreci te filmiki i napisze to pani, ze bardzo przydatne sa te pani filmiki w polsce. duzo osob nie ma tutaj pracy. czasem ludzie traca prace w wieku ok powiedzmy 40 lat - co maja robic? maja poogladac sobie te filmiki moim zdaniem czy my mieszkamy w USA zeby w wieku 40 lat zaczynac wszystko od poczatku. choc nie powiem - tornada sie tu juz zdarzaja. i to tyle. no to czasem zycie jako tornado? ale kto sie przejmuje tornadem w polsce. czy kataklizmem innym w polsce? a w pracy co - 40 lat i po kataklizmie co - kazimierz odnowiciel w zyciu bo co? i tyle. i te filmiki niech sluza ludziom ku zdrowemu rozsadkowi - mnie one tak sluza. prosze mi oddawac co mi sie nalezy bo przeciez ja nie bede sie bawic w JP2 WIELKIEGO a i tak nikt mnie tak nie nazwie za wszystko co jeszcze osiagne i tyle. i chcialam jeszcze pani napisac, zeby pani z tego, ze pisze pani do polski po polsku nie zrobila sie obywatelka kraju n. bo widzi pani tu tylko wybory,wybory a ten kraj n. tez jest skazony, a tu jest tylko takie myslenie - na szczescie pragmatyczna pani nie jest to niech to pani zawsze pamieta, ze pani taki filmik sobie nakrecila i zycze pani zeby z ludzmi z kraju n. nie zadawala sie pani w tym usa bo moze to byc skaza z kafe, a przeciez nie to jest dla pani w zyciu najwazniejsze - poglady kafe rozumiem. zycze wielu sukcesow w usa i gdziekolwiek indziej oraz wielu nastepnych udanych filmikow a takze kariery - ale to wlasnie usa, polska -kraj n. to nie widze chociaz. ale radze na nich uwazac - niema tam normalnych ludzi.z polski tez pani uciekla,ale niech pani nie da sie kafe, ze kraj n. normalny jest w razie jakby chcieli pania uwalic czy pomoc -tak sie to nazywa. pozdrawiam. 🌼

Gość ertyu567890
durne filmiki!

Gość te filmiki robi osoba chora...
...psychicznie i jej fani chorzy

Gość takajednaosoba
fajne filmiki a ta pani z krajem n nawet moglaby miec cos wspolnego w USA pracujac dla ich najwiekszej gwiazdy i tu chyba juz koniec bo juz nie chce sie wtracac, ale normalnie???? powinna tej pani pasowac najwieksza gwiazda kraju n. i tak powinna sie do niej dostac w usa i cos tam robic i z tego praca tam jakas. tylko jaka w sumie, a taka gwiazda. ostatnio ja odswiezyli te gwiazde choc stara nie jest. no ale co... jedna gwiazda - nic z tego. zadne tam uklady niemoralne. choc nie wiem - nie osadzam tej pani. ale cos tam z rosji - nawet by tej pani pasowalo tu. tylko jak sie do tej gwiazdy dostac. musialaby byc w usa.i takie ma widea? ale gdzie krecone to nie wiem. ale wyjazd do kraju n. ale to z polski musieliby pania chciec zeby na przyklad ta gwiazda do polski przyjechala promowac sie - gwiazda kraju n. nie powinno jej tu byc? taka historia. nie napisze jaka bo nie wiem jakie ta pani ma plany. ale wszystko gra. cos jej tam zrobic tej gwiezdzie i do polski ja zaprosic. takie dobre relacje ma polska z krajem n no to tyle by wypadalo. i tak dalej... i kafe na miejscu by byla... tylko co wtedy z pania od pozarow a przeciez to najwazniejsze w swiecie gwiazd... :(

Gość ezgozrcyzta Roman
wszyscy którzy się wpisali w tym temacie są opętani

Gość takajednaosoba
najwazniejsze w swiecie gwiazd i tu 🌼 a nie :( - zly znaczek postawilam. es tut mir leid :(

Gość takajednaosoba
no ale co wtedy z pania od pozarow , z lekarka WYBITNA???? i z dyrektorem banku. a bez tego ani rusz. niestety:( to tylko polska chociaz... zbawiciel swiata i tyle. a zachodu na pewno bo usa to tam ich smoli chociaz tez nic nie powiem. ale ci tu... swiata nie ma oprocz polski. tego nie docenic to powazny blad.i tyle. jeszcze raz pozdrawiam.

Gość te filmiki robi osoba chora...
psychicznie i na serio!! przeczytajcie wpisy chorych psychicznie

Gość ????????????????????
???????????????????????

Gość takajednaosoba
uwazam, ze lepsza ta gwiazda niz inna ktora po mnie zostaje. choc pani autorka filmikow leci francja chyba,ale kafeteria to kraj n. nie f. i tyle. to wszystko tutaj silnie myslenie pron. i to radze uwazac choc pasuje wlasnie na kafe bardziej na kraj n. sie nastawiac i tam gwiazdy. ale oczywiscie poglady kazdy ma swoje i swoje zycie, sobie musi dopasowac wiele rzeczy.. nic nie wolno narzucac. ale kafe jeden kraj n. niedlugo wszyscy sie tam udadza - tak mysle. zpassami usa gdzie tu wyjechac z sensem, zeby to mialo jakikolwiek sens i tyle... :(

Gość takajednaosoba
zalezy czy tej pani zalezy na tym forum to tak ja mozna wykorzystac. ale watpie. co ona tu osiagnela? zalezy skad ma te wpisy swoje. i tyle. no to juz redakcja kafe musialaby zadzialac. i ma swoje plany biznesowe to wystarczyloby ja wykorzystac i wszystko gra. ale coz... te garki odstawila chociaz? no bo wszystko na mnie, ze niemam paszportu u albo nie wyjechalam. ja bym nie pisala na kafe na pewno. ta pani to polka. jakbym ja wyjechala to bez kontaktu zupelnie. choc moze po 10 latach tez bym cos tam nakrecila na kafe... tylko tyle. aona? mozeto samo. jakas taka proba nawiazania kontaktu? zachety moze do wyjazdu. nie wiadomo do konca o co jej chodzi. tylko wymyslam, zeby nie zostawic tak wszystkiego bez dalszego ciagu. a pani gwiazda jest. i tyle. ja tez sie dowiem. ale nie w polsce. i to wszystko. ale taka sama. i tyle :(

Gość takajednaosoba
wiecie panstwo ja to pisze bo ta pani to jest gwiazda i wszystko gra jesli chodzi o pewna rzecz. bo ja nie jestem gwiazda. tylko ta pani???? chociaz w n.by mnie przezyli. i tak moglam oddac paszport i moglam i tyle.i tak zrobilam. czy to madre nie wiem, ale moglam. no i zeby byl dalszy ciag to jesli nie ja to ta pani - filmikow nie krecilam. no albo swoi na zachodzie. nie ma niczego innego NORMALNIE i koniec. areszta mnie nie obchodzi i to wszystko. tyle. a jesli sa gwiazdy to chyba nie pozaru i wszystko bez sensu. dlatego ja sie obrazilam bo ja bylam gwiazda i co - nie moglam tam byc? bez sensu. moglam tam byc i nic nie robic to bylam w takiej grupie za granica ze musialam charowac jak wol bo oni co - na mnie? ale jak?i byliby gwiazdami i by praca byla, a tak? i jeszcze namnie to chca zwalic? a na pewno szanse a tak? i mieli byc tymi gwiazdami bo wartosciami ktorymi sie poslugiwali byly jeszcze bardziej daremne i glupie niz moje zachowanie jako gwiazdy tam BO TAK I JUZ. i ja sie tak moglam zachowywac a oni jaki dali przyklad. i co teraz mnie beda szczuc polskim dyrektorem banku? Z TAKIMI WARTOSCIAMI? no zalezy jak ten pan jest tym dyrektrorem i rzeczywiscie bardzo sie wysila w zyciu i tyle. tak jeszcze ma pass USA i jest niezniszczalny. no i tak nie po mnie i sie zegnam z calym ukladem. zostaje mi... urzednik co zyczyl mi jak najlepiej.jak kazdy. to mial ze mnie zrobic gwiazde ityle w koncu taki pomysl - 35 i ja chce w n. cos za paszport. taki pomysl - istna gwiazda. bo co on mial zrobic? tyle. i koniec :(

Gość takajednaosoba
no tyle zostaje prosze panstwa jesli paszport kraju n. jest bez znaczenia. moim zdaniem to bardzo wazne wartosci. nie. i nie rozumiem tego -no to gwiazda i koniec. jesli gwiazda wiecej warta. ja sie nie dalam a panstwo niech sobie robia co chca. a jesli praca na paszport to jakie wartosci - to przeciez sie mowi i tyle. koniec. a gwiazda tam nie bylam, a niby czemu? to komus na czyms uczciwie zalezalo? bez przesady :(

Gość takajednaosoba
ja chcialam napisac jeszcze bo o co mi chodzi - 2 lata temu jak tu pisalam zrobili mnie swoi gwiazda. byc moze na pania od pozarow. nie wiem. no teraz to sama sie zrobilam, zeby cos ze mnie bylo. a co to warte? dlatego mialam byc ta gwiazda bo to dobrze dziala i tyle. ale coz... to od siebie. a to nic nie warte. to ktos musi ci nadac wartosc. i jak teraz ograc firmie x jak przez polakow z tego forum musialam takie wartosci tam zostawic, a miala byc gwiazda. bo w polsce takie matki sa. niesamowite. i tak mi zal tej wartosci. ale inne tez musialam zostawic i mi zal i 2 lata i nikt nie zareagowal. iniczego nie rozumialam a to wszystko mloda mezatka z kafe... niesamowite i tyle... jacy ludzie sa tepi czy polglupy. naprawde :(

Gość przestan juz wypisywac
przeciez sie tego czytac nie da

Gość takajednaosoba
was tez sie nie da czytac. i juz ide - NIE CZYTAJ JAK NIE CHCESZ - ale tylko jeszcze napisze, ze ide bo od 2010 nie napisalam tu niczego pod nikiem xyz. w ogole nic o takim czy nie innym temacie - tez sie was nie da czytac a opuscic was to opuscic uklad sloneczny doslownie takie wartosci to forum ma. i tez tyle ile ide i tylko gdzie moja przesylka i do widzenia. bo czy cos mnie tu obchodzi. tyle co zawsze. gdzie moja przesylka i do widzenia. i 2 rok to samo ale ciagle widze siebie w takiej a nie innej wersji, a za rok sie dowiem, ze pisala tu jakas prostytutka co sie tak nazwala. to jest polska. takze ja tylko moja przesylka tu i koniec. do widzenia. 😡 milego ogladania filmikow. 🌼

Gość takajednaosoba
:( :( :( :(

Gość takajednaosoba
moze nie mam racji? jakas adrenaNINA slynna gwiazda z telewizji polskiej. zenada chora umyslowo i nie obrazam wielu osob chorych umyslowo, leczonych szpitalnie, rokujacych. kafe nie rokuje. adrenaNINA nie rokuje. niemcy tez, ale wysylac musza.i do widzenia - to moj najwiekszy osiag w zyciu. naprawde. taka przesylka. w polsce naprawde... a gdzie indziej tez. NAPRAWDE :(

Gość takajednaosoba
teraz sie jeszcze dowiem, ze nie musza wysylac bo byla taka wartosc a nie inna. to ja tez mam te wartosc i inna i moje wszystko. to p. sie dowiem. JAKA? ja mam 26 lat ja nie bede tego g... zbawiac. mnie tu nikt nie zbawil, ja nie bede tego zbawiac. to sie mialam rodziny trzymac. to sie trzymam!!!! co ich to zreszta obchodzi? ja to chcialam prosto i tak to prosze oddawac i to jest uklad nie polski. to nie ma nic wspolnego z polska. nie musze miec wartosci narzuconych mi przez moczymorde polska katechetyczna i tak nie ma racji, jest chora na leb i koniec. te wartosci to nie polskie - co to ma byc i tyle. a przesylka ma swoje - nie takie i to nie ma z tym nic wspolnego. nie ma szans na nic wiecej w moim przypadku mnie 12 lat CO NAJMNIEJ w Polsce mialo nie byc. w ogole w polsce nie mialo mnie byc, ale 3 dni ciemnosci i nie bylo szans mnie odebrac. nikt nie chcial. co prawda to prawda co gorszego niz 3 ciemnosci. a reszta to sady przeciez - i to wszedzie. nie bede tego komentowac. i odszkodowanie i spadaj stad i tyle. i ...dawno mnie nie ma i koniec. jedno klamstwo i co ja mam robic? domagam sie co moje i koniec. i nie bede rozmawiac. nie musze :(

Gość takajednaosoba
takie cos komus zrobic to mozna tylko w polsce i ja sobie nie zycze zadnego kontaktu z takimi ani zerami i tyle. i ja to chcialam tak a nie inaczej i ja to tak odbieram i to jest MOJA HISTORIA. polska to jedno klamstwo i wszystko to klamstwo a ja sie nie dam bo tu chodzi o brak zasad i ja sobie nie pozwole zeby mi ktos rzadzil jak wylecialam z pracy 2 raz tymi ludzmi ktorzy mna teraz probuja rzadzic? CO TO MA BYC? JEDNO CHAMSTWO POLSKIE i tyle. sloma z butow. nie ma i koniec :( moze byc cala unia na mnie, a ja robie zabor i koniec. ja mam swoje zasady i koniec. i wiadomo bylo wszystko 2 lata temu - takich rzeczy sie nie robi za plecami. nie wiedzialam ze w polsce chory umyslowo studia wyzsze moze miec. to nalezalo to powiedziec. w sensie - takie rzeczy sie zdarzaja,ale ja sie nie czuje chora na leb. przykro mi. i tyle :( to wszystko. szpiegowanie ludzi przez komp - to jest chore na leb, a pisanie gdzies i gaszenie kompa to jest normalne jak dla mnie. po co mi jakies szpiegowanie? to przez agencje detektywistyczna. taka mam rodzine ze nie da rady bez detektywa i tyle. taka prawda :(

Gość takajednaosoba
ladna jest ta kafe , nie ma co. zebym jeszcze komus uwlaczala. komu ja tu uwlaczalam, a nawet to wszystko przez cos sie dzialo. i czemu ja tu pisze i tak dalej. ale juz o niczym - tylko prosze oddawac co moje. zadam i koniec. i czemu w tym watku? to dobre pytanie - kazdy inny tez moze byc. moze podniose ogladalnosc autorce filmikow. ale gwiazde probowalam z niej zrobic. nie - kariere jej wspomoc gwiazda z n. nie wiem czy to mialo sens. za zepsucie tego watku - ale to bedzie miala nastepny, a fanow i tak ma. i dobrze jej zycze, a reszte mam gdzie. gdzie moja przesylka i koniec :(

Gość takajednaosoba
ta przesylka ma wartosci, ja to chce wylacznie za wartosci i pasuja 2 miejsca jak zawsze i tyle. i jak od poczatku, ale nie tak to mialo byc i do widzenia.przeciez ja sie nie bede wyrazac bez sensu. sobie mam isc do pracy sie dowiem. nie pojde bo nikt mnie nawet nie przeprosil.dowiem sie nie bylo kogo. bez sensu - ja powinnam byla dawno wyjechac i to wsystko. no ale nie umialam nie tylko tego. choc to tam skomplikowane. i mialam bez sensu nie wspolczuc - co prawda to prawda. warunki pracy w firmie x. sa ciezke - oczy bola - bez sensu wszystko.wielkie gwiazdy. ja sie nie po to uczylam ciezko po nocach zeby sie z adrenaNINA porownywac. do widzenia. moze chcialam wyjechac z polski. to wszystko :( przeciez ja sie zrobilam po 3 klasach SP jak wyjechalam w 2010. i tu juz byl blad, ale co... nic to jeszcze nie wadzilo bo to na chwile. i koniec. no reszta to wszystko swinstwa, to tez. to tak mialam rodzine od razu ze to juz koniec calosci. i tyle. no a teraz sa tez. czy nie musze uwazac? bo po co mi oni? musze uwazac- kto by mnie tak odratowal i tyle :(

Gość takajednaosoba
ja nie mam nic wspolnego z autorka tych filmikow. tylko sobie je ogladam. i wykorzystuje w zyciu sie dowiem. no tyle ile - te gwiazdy sobie patrze i 1 rzecz. ale wykorzystuje? nie. ja mam swoje wartosci i tyle. po prostu moze jakies wrazenie. to wszystko. no i z nienawisci takie zarzuty i tyle :( pozdrawiam. tyle. i zycze jak najlepiej kazdemu, sobie tez i tak dalej i oczekuje swojej przesylki ze szczescia ...placzac doslownie :(

Gość takajednaosoba
ide juz - ten watek zepsulam. na nastepny juz nie przyjde . obiecuje. i to wszystko. i naprawde zycze wszystkiego dobrego i tyle. to wszystko. i sie dowiem - no to zostaje bez panstwa. alez mam je ale jak nie napisze. chociaz... moge miec to panstwo z filmiku tu autorki tez. taka niezyczliwosc. cos strasznego :( pozdrawiam 🌼

Gość takajednaosoba
to jeszcze raz ja - w sumie doszlam do wniosku, ze autorka tych filmikow powinna sie zakrecic ta gwiazda z n. w usa i dostac sie czy stac o taka ich gwiazde ostatnio i tak powinno jej sie udac w interesach chociaz... jakby chciala cos zakladac a w sumie ta gwiazda i w usa firme miec. tylko nie wiem czy by umiala - przeze mnie z moich wartosci. tak by powinna isc ta firma bo to taka firma jest i bez panstwa n. bo co to bedzie dalej. tyle ode mnie i to wszystko. taka firma to jest i by pasowaly takie wartosci. ale to ja bym musiala tam pracowac i dac im te wartosci. a warto to? tylko tyle. bo ja chcialam napisac ze ta firma nie ma racji. taka prawda - to w ogole sa same klamstwa i wszystko bez sensu. tyle:(

Gość takajednaosoba
tylko ja chcialam napisac, ze ta gwiazda usa to taka - czy to jest gwiazda? takie cos to jest. bo autorka filmikow tojest artystka, a ta gwiazda usa - co to ma byc? no i panstwa jej sie nie zgadzaja no ale jakis scenariusz to jest. normalny, realny. moje zdanie.

Gość takajednaosoba
jeszcze w usa teraz zostawalaby jej 1 gwiazda na firme po mnie tez, ale to juz nieaktualne, ale zostawiam jej bo jej nawet pasuje a poza tym jeszcze moze styl zmienic - to tez jej pasuje no i robic co sobie chce. bez firmy. jakby ja ktos chcial wykorzystac bo chciala interesy robic. mozeby cos mogla skorzystac? kto wie. choc nie to panstwo, ale kto wie... tyle. taka jest kafe. jedno n. a ona znowu f. ja w sumie tez. tyle. nawet zaczelam sie uczyc f.idzie mi ciezko ale wszystko przede mna. nie pasuje mi? pasuje i tyle. i tyle.

Gość takajednaosoba
ale trzeba przyznac ze autorka filmikow radzi sobie dobrze. czy jej zazdroszcze? nie wiem. taka prawda. kazdy czlowiek jest inny. nie umialabym byc taka artystka chyba. choc bo ja wiem... nawet nie wiem. a teraz wszystko mi sie tak rozwalilo, ze sama nie wiem czego chce i tyle. znaczy czego chce to wiem, ale to musze tego chciec bo co dalej. ale tak od siebie? dalej to samo, a niby co? no i tyle. tylko ze to niemozliwe i to wyjscie b. no a od poczatku cos? nie to panstwo. to zmienic. to niech sobie inni zmienia. ja juz zmienilam i to kilka razy. tyle. nie wszystko musi sie udac. nie kazdy pomysl musi sie udac...takie zycie :(