Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekuimle

Rumienicie sie, np z zawstydzenia? macie na to jakies sposoby?

Polecane posty

Gość lekuimle

ja czasem to wole sie juz nie odzywac bo wiem ze za pare chwil znowu bede plonac :( bywaja dni kiedy nie rumienie sie wgl a bywaja i takie ze powiem dziendobry i juz burak dziwne to wszystko...

Gość lekuimle
:(

Gość puder mocno
kryjący

Gość lekuimle
z tym pudrem to roznie jest bo ja mam sucha cere i mi strasznie wysusza, chyba nie umiem dbac o cere, ciezko mi znalezc jakis dobry krem wsumie to gop jeszce nie znalazlam, i jak dam podklad puder cokolwiek to mi wodac suche skorki luszczy sie ..

Gość tymbark88884
tez mam ten problem, zluszcz najpierw skore, jakis peeling delikatny, krem nawilzajacy, podklad, podobno jest jakas baza kryjaca w zielonym kolorze. Mi sie nie chce takiej tapety robic, a i tak za kilka godzin bym musiala poprawiac, juz mniej sie czerwienie niz kiedys ale i tak nadal to sie dzieje :( Jestem przez to odbierana za osobe malomowna. Ale czasem sama sytuacja sprawia ze pale cegle

Gość katiggg
Mam podobnie, w sumie mniej niż kiedyś ale się zdarza. Nic na to chyba nie poradzimy... ;) A tak w ogóle, ostatnio wyczytałam że osoby które łatwo się rumienią są dobrymi kochankami! hah ;D

Gość niestety najlepszym sposobem
jest dobry podkład. Też mam problemem z czerwienieniem się w każdej sytuacji. Dlatego dla mnie ratunkiem jest dobry makijaż. Polecam Ci podkład Revlon Colorstay świetnie kryje :)

Gość ja się nie wstydzę
a rumienić się bardzo chciałabym od czasu do czasu - to urocze! :-)

Gość agata----------
ja nawet nie wiedzialam ze sie rumienie, ale niestety w ptracy jest facet co mi sie posoba i raz siedzialam z nim cos omawialam, nawet nie wiedzialam ze jestem czerwona i ktos rzucil glupi komentarz ze mam rumience itp itd to dopiero strzelilam buraka az czulam az mnie twarz piecze :P