Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sildenafilkaq

z czym mogę zrobić posiłek z ryżem>

Polecane posty

Gość sildenafilkaq

córka bardzo lubi z jablkami prazonymi, wczoraj zrobilam z indykiem i warzywami i nawet nie spróbowała:(

Może zrób takie kulki z mięsa mielonego i obtocz z zewnątrz w ryżu? ewentualnie coś ala sajgonki-ugotuj pora,rozwiń liście, ułoż ryż, mięso i zawiń.

Gość myszeeeksaa
nie wiem czy nie będzie za ostre ale może spróbuj do indyka podbarwić trochę ryż - np część szpinakiem, część koncentratem buraczanym, część curry. Jak będzie kolorowe to może się przekona :)

Gość sildenafilkaq
ma atopowe zapalenie skóry i 1,5 roczku wiec te sajgonki odpadają

To daj mięso z królika/indyka. No chyba że por uczula. Może być jeszcze zapiekanka z ryżem - kurczak, krem z pomidorów, warzywa i ryż i zapiekasz. Mogą być gołąbki, gulasz. Może być w zasadzie każde danie-musisz tylko zastąpić uczulające mięso takim,które może jeść.

A próbowałaś podawać kaszę manną? Tak dla urozmaicenia posiłków? Albo makaron ryżowy? Sajgonki w papierze ryżowym też są fajne tylko ja robiłam w parowarze.

Gość sildenafilkaq
tak manne je w zupkach ale chcialam zrobic jakies pozywiejsze dadnie niz te jablka z ryzem: je indyka królika wieprzowine i golębia

Ja kasze manną dodaję do pulpetów zamiast bułki, ale robiłam też dania obiadowe np kasza gotowana z warzywami. Poza tym kasza kukurydziana i płatki gryczane (ale nie te prażone,tylko zwykle).

To może tak: kotlety na parze z brokułami i ryżem pulpety z marchewką i groszkiem z ziemniakami spagetti-makaron ryżowy z sosem pomidorowym (2 pomidory, ząbek czosnku,koper i do blendera,potem odparować wodę) kulki ryżowe z mięsem mielonym, do tego kolorowa papryka.

Gość na co bierzesz
viagre?