Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wujek staszek ze wsi

Mam 22 lata i jestem na utrzymaniu rodziców, co sądzicie?

Polecane posty

Gość grggrgg
na wynajem trzeba miec kase a ja nie mam jej az nadto, mam dzieci, dorabiam, alimenty ale to i tak grosze

Gość grggrgg
większosc kasy pochłaniają lekarstwa na dzieci ktore bardzo często chorują:(

Gość grggrgg
amerykaniepiszglupot nigdy nie wziełabym od rodziców złamanego grosza na nasze potrzeby, jak nie mam to nie kupuje , jak mam to kupuje dla wszystkich

Gość amerykaniepiszglupot
grggrr ludziom różnie się życie układa i mam nadzieję, że kiedyś Wasza sytuacja finansowa się polepszy, niemniej jednak wydaje mi się, że sytuacja autora, który jest młody, zdrowy i bez problemu mógłby iść do pracy tylko nie widzi potrzeby bo ma pieniądze od mamy, jest zgoła inna :)

Gość katiggg
dokładnie on nie chce iść nawet do tej pracy bo po co? A tłumaczenie, że w weekendy nie bo nie mógłby wyjechać na święta... to żadne tłumaczenie. Chociaż nie mówie że łatwo jest z pracą taką 2dniową, ale właśnie ja tam się zaczepiłam przez pracę normalną w wakację...

Gość katiggg
dokładnie on nie chce iść nawet do tej pracy bo po co? A tłumaczenie, że w weekendy nie bo nie mógłby wyjechać na święta... to żadne tłumaczenie. Chociaż nie mówie że łatwo jest z pracą taką 2dniową, ale właśnie ja tam się zaczepiłam przez pracę normalną w wakację...