Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one way only

Czy ciągnąc to dalej?

Polecane posty

Gość one way only

Poznałem się z jedną dziewczyną. Umówiliśmy się na randke. Na pierwszą przyszła odstawiona w miniówie, szpilach, umalowana itd. Później zadzwoniłem umówiłem się na drugą, w między czasie odwołała ją ale powiedziała że w następnym tygodniu, więc się umówiliśmy. Tylko teraz przyszła normalnie, jakieś trzewiczki, włosy jakieś takie przyklapnięte, jakby szła się przywitać ze starą koleżanką. Poszliśmy do knajpki to nie chciała nawet piwa. Ja sobie wziąłem jedno a ona w ogóle nie chciała. No pogadaliśmy sobie, itd. No nie powiem jest ten buziak w policzek na "cześć" ale no to nie jest tak jak być powinno. Na koniec randki nawet takie dłuższego spojrzenia nie było. Jak wy oceniacie tę relację. Wydaje mi się że ona przyszła teraz z nudów, zresztą co to za randka, wiedziała że ma gdzieś jechać i po godzinie się zmyła bo czekała na smsa. Dziwne.

Gość kafe maszyna miłości
A czego oczekiwałeś jak jest zimno? mini?

Gość kajdzior
nie warto, nie trac czasu, jakbys jej sie podobał to przyszła by odrazu jak zaproponowałes i nadal była by odszczelona w szpile... idiotka pusta nie rozumiem tylko po co ci czas zabrała..

Gość one way only
Myślę żeby spróbować umówić trzecią randkę i ewentualnie ostatnią. I spróbować ją pocałować. Jeśli się odsunie to wtedy sobie odpuszcze.

Gość kajdzior
ale też nie oczekuj że zawsze bedzie odjebana normalne dziewczyny chodza w wygodnych normalnych strojach.. moze nudzila sie z toba

Gość one way only
No nie wiem. Na pierwszym spotkaniu sama powiedziała, że myślała że nie będzie o czym rozmawiać. To dziwne. Nie przekonam się dopóki jej nie pocałuje.

Gość cookes
zrób tak jak mówisz, umów się na 3 spotkanie i zobaczysz. Może po poprostu miała zły dzień albo nie pasował jej ten dzień, bo sam powiedzialeś, że gdzieś jechała, ale mimo wszystko przyszla, zeby znowu nie odwoływać.