Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość B3,

Przeczytajcie

Polecane posty

Gość B3,

A więc straciłaś swoją wiarę Nigdy nie powinnaś tego robić Anie nie załamuj się Jeśli kiedykolwiek to poczujesz Nie poddawaj się. Z nagą piersią zlaną potem Z zamkniętymi oczami Będę robił wszystko co mogę Żebyś byłą szczęśliwa Żeby zobaczyć Cię niedługo W obiektywie teleskopu Bo Twe oczy niczym gwiazdy lśnią Tylko dla mnie, wiem to Bo wszystko czego pragnę, to miłość. Ona przyszła po Ciebie Depcze Tobie po piętach Depcze tak mocno Nie wytrzymujesz już tego cierpienia Ale nie bój się Nie patrz na ten uczucia ból A jeśli kiedykolwiek na niego spojrzysz Pocałuj mnie Będę Twoim znieczuleniem Podtrzymując opadającą główkę Twą Położę na moim sercu ją Bo wszystko czego pragniesz, to miłość. Trzymam nieprzytomne ciało Twe Najcenniejsze i najpiękniejsze - mój skarb Położę Cię do łóżeczka I szepnę do uszka Ci: „kocham Cię, a teraz słodko śpij A gdy się już obudzisz Spojrzę w zieleń Twych lśniących oczu I szepnę do uszka Ci: „Zostań ze mną, nie odchodź już, Błagam nie rozdzielaj naszych dusz Zaniosę cię na rękach do nieba Nie ważne jakie kilometry dzielą ciała Nasze dusze są tam ,razem na zawsze już Bo wszystko czego pragniemy to miłość. 26.08.2012

Gość co znaczy data
26.08.2012

Gość no weź...
Pewnie to data powstania :o

Gość vin80
O chłopie - nie obraź się, ale moim zdaniem to grafomańskie wypociny gimnazjalisty pseudo romantyka bez wyobraźni posługującego się oklepanymi motywmi. Może znajdzie się dziewczyna, której to się spodoba, ale na pewno nie będzie to osoba wyrobiona literacko. To jednak tylko moja opinia.