Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ingaaa.

zostawić go?

Polecane posty

Gość ingaaa.

Ostatnio, słyszałam rozmowe mojego faceta z kumplem o naszym związku. Moj facet powiedział, ze jestesmy w związku juz prawie 6 lat, że kupa czasu i co tu robic z tym wszystkim... szybko zaczęliśmy, a on sie nie wyszalał, a tyle kobiet dookoła. Dodam, że ciągle wychodzi gdzies z grupą znajomych gdzie przwazajacą częścią są kolezanki na drinka, piwo. Zaczął chodzić tez na imprezy do klubów (kiedys tego nie lubił) oczywiście beze mnie. Jest dla mnie dobry, ale czuje, że się oddala i myślami jest gdzies obok. Myślicie, że nasz dalszy związek ma jakikolwiek sens? Czy powinnam go puścić wolno, żeby sie wyszalał, oczywiście już bez powrotu.

Gość kafeporada
jak czujesz że Cię nie kocha, to odejdź i daj sobie szanse na to że spotkasz kogoś kto Cię pokocha i z kim ułożysz sobie życie

Gość ktejh
Spuść go. Z wodą w toalecie...

Zależy jak tobie zależy. Np. nic nie piszesz, dlaczego Ciebie nie było przy nim, na tych "wyjściach"; Czy wychodząc do znajomych z nim, jesteś zadbana, i wyglądasz oszałamiająco itp itd. Pewnie, że jeżeli jest znudzony związkiem a ty nie, to ktoś popełnia błędy, ale kto??

Gość ingaaa.
Ja studiuje dziennie i pracuje, on już tylko pracuje, więc nie mam czasu chodzić z nim na wszystkie jego wyjscia, z resztą jak idzie na piwo to twierdzi, że z kolegami a wiem, że jest inaczej. Raz się zapytał czy pójde z nim na impreze firmową, oczywiście wiedział, że nie pójde, bo na 7 rano ide do pracy. Jeśli wychodzimy gdzieś razem do znajomych zawsze ładnie wyglądam... Ja też jestem troche znudzona, ale z tego powodu nie latam szukać nowych znajomości, wiem, że jesteśmy już ze soba ponad 6 lat więc nie będzie tak super jak na początku.

Gość cookes
pogadaj z nim, pwoiedz, ze widzisz co sie dzieje, i ze jak chce to droga wolna, niech sam podejmie decyzje

Gość pusc go wolno
jak sie etraz nie wyszaleje, to i tak kiedys bedzie musiał, zdradzi Cie przy najblizszej okazji czy chwili slabosci, jak teraz sie opamieta to za kilka lat i tak do niego to wroci

Gość trelemoreleee
moj byly zostawil mnie bo chcial sie bawic, po 7 msc przyszedl czy- do siebe wrocimy ;]

Gość ingaaa.
i wrociliscie do siebie?

Gość kasiczkaa
Daj sobie spokój z nim. Mój obecny facet jest moim pierwszym. I jakoś nie żałuje, że nie pukał mnie nikt po kątach.

Puść go, a potem wróć :) to oznaka bardzo dużego szacunku do siebie :)

Gość ingaaa.
pisałam, że bez powrotu.

Gość zeus'
wypusc go na miasto niech cie zdradzi z paroma i sie wyszaleje ;p

Gość ingaaa.
Chyba musiałabym być nienormalna.

Gość jhyufuuuuuuuuuuuu
hmm... powiem Ci tak... mam trochę krótszy staż od Ciebie, jednakże niesamowicie ze sobą kontrastujący. Pierwszy mój związek z facetem trwał 4,5 roku... na początku zajebiście, motylki w brzuchu i te sprawy.. mieliśmy po 17 lat.. On ciągle powtarzał, że jest mu ze mną cudownie, że mnie kocha.. nie latał za innymi, a wręcz przeciwnie planował nasz dom, życie razem itd.. Niestety, nuda i Nas dopadła.. ja zaczełam się od Niego oddalać... wielokrotnie mówiłam mu, że chce gdzieś iść, coś zrobć... niestety na marne... on wiecznie zapracowany, zmęczony.. itp. w końcu zaczęłam sama wychodzić i poznałam multum świetnych ludzi z którymi rozmawiam do dzisiaj, nie żałuję tego... bo wtedy otworzyły mi się oczy na świat i z boku popatrzyłam na Nas.. to nie miało już sensu. Odeszłam od Niego. Dzisiaj jestem w drugim poważnym związku, w zasadzie już tym właściwym. Jesteśmy razem już też 4 lata, oboje pracujemy i mamy swoje zajęcia, jednakże nigdy się razem nie nudzimy.. Czasami wychodzimy ze znajomymi, czasami zostajemy razem.. Na dzień dzisiejszy uważam, że nie nudzę się przy Nim nawet wtedy kiedy zasypia mi na kolanach i go głaskam przez 2 godziny. Kocham go i wiem, że to jest ten jedyny. Niestety.. uważam, że twój facet nie myśli o Tobie, jako o tej na całe życie..

Gość ingaaa.
jhyufuuuuuuuuuuuu - Chyba masz rację, że to po prostu nie jest kwestia wyszalenia się, póki jest dobrze w zwiazku nie myśli sie o takich rzeczach. pojawiła się monotonia i zachciało się czegoś nowego.

Gość jhyufuuuuuuuuuuuu
dokładnie... Ale kochana, nie przejmuj się ;)) Naprawdę jest bardzo dużo facetów na świcie, a czasami decyzja która dzisiaj okazuje się być najgorsza, niesprawiedliwa, przykra.. za parę lat może okazać się najpiękniejszą decyzją w twoim życiu. życzę Ci powodzenia ;) ;*