Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiggg

Proszę o radę !!!

Polecane posty

Gość katiggg

No więc wydaje mi się że to problem psychologiczny chyba W pracy poznałam pewnego kolegę. Po jakimś czasie (jest tam dużo osób) odezwał się do mnie,zaczęliśmy ze sobą rozmawiać i było miło. Jednak po jakimś czasie zaczął mnie unikać, był chamski (tak można powiedzieć), ] udawał że mnie nie zna. No i ja wtedy tak jakby odpuściłam, było mi smutno i nie chciałam się już narzucać. Po pewnym czasie jednak odezwałam się do niego, a on mi powiedział że nie wie o co mi chodzi itp ale rozmawiał w tym dniu ze mną normalnie, w końcu. Jednak 12 godz później, w kolejnym dniu pracy znów było tak samo - zaczął mnie unikać i się do mnie nie odzywał no i jest tak ciągle, ja bałąm się do niego odezwać, bałam się że znó zrobie z siebie jakąś iidiotkę... Jak myślicie z czego to wynika? Zastanawiałam się i ... może on ma jakiś problem ze sobą? jakieś kompleksy? Słyszałam od kolegów z pracy że on nie tylko dla mnie taki był/jest, że czasem zachowuje się podobnie (ale nie tak) w stosunku do innych osób. Ja jestem typem człowieka który przejmuje się takimi sprawami i mimo iż mnie tak traktuje to mi go jest po prostu żal. Chodzę tam tylko 2 razy w tyg(studia) i nie zawsze go widuje (różne zmiany). Pracę mam do końca grudnia. Myślicie że powinnam się odezwać i z nim szczerze pogadac? Jeśli tak to jak zacząć i co powiedzieć? Czy totalnie odpuścić?

Gość fhtretg
dziwny jest, jak chcesz to zaryzykuj

powinnaś do pracy robić się na bóstwo.być miła i niedawać po sobie poznać że ci na nim zależy.sam przyjdzie..chyba że jest BI.