Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaboha

ale sie objadlam...

Polecane posty

Gość olaboha

Chyba przesadzilam.generalnie ukrywam przed ludzmi swoja zarlocznosc.mieszkam z facetem od 2 lat i od poczatku udaje,ze jem jak kobietka.czyli mniej od niego ;( a tak naparwde potrafie zjesc o wiele wiecej. Facet wyszedl o 12 na male spotkanko z kolega a ja do sklepu poszlam i zjadlam: - 2 bulki z maslem i szyneczka - biala czekolade - 5 (!) Maxi king batonow - jakas salatke z biedry - 2 batony lion _ 2 desreki z bita smietana I dalej jestem glodna :( tyle ze facet zaraz przyjdzie wiec nie zdaze pojsc do sklepu po dostawe..papierki po obzarstwie chowam w torbie zeby nie widzial i rano wywalam. A jak przyjdzie bede udawac ze nic nie jadlam caly dzien i namowie go na pizze z dostawa do domu bo nie rusze sie juz. Jestem chora ;(

Gość ekspert111
ile ważysz?

Gość sdfghjkl;
zjadłas same gowna .Jakbys zjadła porządny ,spory i dobry obiad byś nie czula tak szybko głodu.

Gość prawictwo pospolite121
ja dzis jadłem sniadanie okolo 10 00 i kilka kostek czekolady . Nic wiecej . Zaraz bedzie zupa

Gość olaboha
Az tak duzo nie waze z racji tego ze mieszkam z facetem i nie zawsze mam szanse sie objesc spokojnie. 50kg przy 160cm. Z 5kg powinnam zrzucic ale przez te obzarstwa raz,dwa razy w tygodniu mi sie nie udaje.a najlepiej jak moj czasem strzeli gadke w stylu kochanie powinnas wiecej jesc a nie skubiesz jak ptaszek..gdyby widzial mnie teraz...

Gość olaboha
Az tak duzo nie waze z racji tego ze mieszkam z facetem i nie zawsze mam szanse sie objesc spokojnie. 50kg przy 160cm. Z 5kg powinnam zrzucic ale przez te obzarstwa raz,dwa razy w tygodniu mi sie nie udaje.a najlepiej jak moj czasem strzeli gadke w stylu kochanie powinnas wiecej jesc a nie skubiesz jak ptaszek..gdyby widzial mnie teraz...

Gość xdefrsxdrfds
może masz tasiemca?

Hm, to ważysz moim zdaniem w sam raz, ale taki głód nie jest normalny. Chociaż może faktycznie jak ktoś wyżej napisał spróbuj odstawić słodycze i przekąski a zjeść w ciągu dnia np. 4 wartościowe normalne posiłki i zobacz czy dalej będziesz taka głodna, jeśli tak to ja poszłabym z tym do lekarza bo takie zaburzenia łaknienia nie są normalne. Nic strasznego się na pewno nie dzieje, ale warto to zbadać i dla własnego komfortu zmienić ;)

Gość olaboha
i do tego puszczam smierdzace baki :(

Gość zuuska90
Ja często zjadam więcej, ale nie rozumiem po co to ukrywać. Mój facet i znajomi wiedzą,że jestem uwielbiam żreć i jeszcze podstawiaja mi pod nos różne smakolyki :P

2 lata żyjesz z facetem pod jednym dachem i ukrywasz takie sprawy? super musi wyglądac wasz związek... nie ma co... chowanie, udawanie, ukrywanie, wynoszenie chyłkiem... no super 1

Gość olaboha
Nie,raczej nie mam zadnego tasiemca i chyba lekarz nie jest tu potrzebny.chodzi o to,ze kiedys bylam grubsza i od kilku lat pilnuje wagi,wiec sie ograniczam.i pewnoe dlatego rzucam sie tak na jedzenie, a wstydze sie tego mojego obzarsywa wiec robie to w ukryciu...kiedys facet na 2tyg pojechal w delegacje...przytylam 5kg prawie :P Potem zrzucilam raz dwa bo przy nim jadlam tak jak zawsze..

Gość olaboha
Ja akurat jestem zdania ze zwiazek nie oznacza ze facet ma wszytsko wiedziec o mnie..do dzis jak sie zalatwiam staram sie wyciszac wszytsko..albo nie latam kolo niego w brudnych gaciach, wstydze sie przeokrutnie jak zostawie gdzies tampona,wstydze sie przy nim spiewac,nie lubie z nim pic bo zachwouje sie wtyedy jak kretynka i upijam sie tylko z psiapsiola w 4scianach a jemu o tym nie mowie.i wstydze sie mojego obzarstwa wiec nie wie o tym ani on ani np moja mama.robie to sama ze soba. Moze to chora.moje obzarstwo,bo to ze on o tym nie wie nie uwazam za chore :/