Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rokkk

Kochamy panów typu Bears!

Polecane posty

Gość IMO12366
Biedny Krem. Na łasce Reni Rączkowskiej przez resztę życia. :P

Gość IMO12366
Kulturka "Ja zadowalam się dwoma, jednak widzę Ty masz inne preferencje" No tak - wszakże jedna dziurka ma pozostać "dziewicza", dla tego z charakterem. :classic_cool:

Jakoś sobie trzeba tłumaczyć, ale musicie przyznać, wymówka "nikt mnie nie chce, bo jestem szczupły" jest dość niespotykana :D

Gość przeciez ifar jest od dawna
babcia, co wiecej ma powodzenie u mlodych jurnych chlopcow

Gość IMO12366
"przeciez ifar jest od dawna babcia, co wiecej ma powodzenie u mlodych jurnych chlopcow" ­ U Krasnali też? :P

Gość ale sa tez dobre strony
kremowka nigdy nie bedzie musiec kupowac prezentow , kwiatow. Mowic komplementy swojej Renii a ona zawsze bedzie w formie no prawie zawsze :D

Gość IMO12366
Moorland "To Bruce Wayne miał branie, nie jego alter-ego." Rokk polemizowałaby. :classic_cool:

cream - ile masz wzrostu ? może zacznij jeść non stop to też będziesz wyglądał jak bears

"No tak - wszakże jedna dziurka ma pozostać "dziewicza", dla tego z charakterem." Na razie przytulanie wystarczy:classic_cool: ­ "ale sa tez dobre strony kremowka nigdy nie bedzie musiec kupowac prezentow , kwiatow. Mowic komplementy swojej Renii a ona zawsze bedzie w formie no prawie zawsze" Nie musi się starać by i ona miała orgazm:classic_cool:

Gość IMO12366
Kulturka "Na razie przytulanie wystarczy" Bez lizania i alkoholu? Też mi przytulanie... :classic_cool:

Gość IMO12366
reserved "może zacznij jeść non stop to też będziesz wyglądał jak bears" ­ Ale przecież Krem sam pisał, że nie chce być Bearsem, ale dziewczynę chciałby mieć. nie jego wina, że one wolą grubasków. Ot, taki węzełek gordyjski. :P

Gość IMO12366
Chętnie bym się umówił na rendez-vous z Sierściuchem :P

Gość ghbf
grubasy sa odrażające

"To Bruce Wayne miał branie, nie jego alter-ego." Polemizowałabym :classic_cool:.

Gość IMO12366
Rokk - czemu jesteś tak bardzo ubrana na tym zdjęciu? :classic_cool:

Gość IMO12366
IMO12366 "Chętnie bym się umówił na rendez-vous z Sierściuchem" ­ Podszyw - uważaj co piszesz, bo jeszcze gotowa się z Tobą umówić. :classic_cool:

"Ale przecież Krem sam pisał, że nie chce być Bearsem, ale dziewczynę chciałby mieć. nie jego wina, że one wolą grubasków" to niech nie narzeka jak BLE BLE

pan typu bears to osobnik który ma nadwage i nie wygląda na osobe która kiedtkolwiek cwiczyła

IMO2, a brzuszek masz odpowiedni?:classic_cool: "Bez lizania i alkoholu? Też mi przytulanie... " Mam zasady:classic_cool:

Gość IMO12366
IMO12366 "Podszyw - uważaj co piszesz, bo jeszcze gotowa się z Tobą umówić." Tylko, którego podszywa wybierze? :classic_cool:

Gość IMO12366
Zapewne tego z dużym... intelektem. :P

Gość Darth_Misiek ;)
W kategorji Adonis tesz ciongle pszepyhanki ,bersi pszynajmniej majom spokoj

Gość IMO12366
Kulturka "IMO2, a brzuszek masz odpowiedni?" ­ Choć małych rozmiarów, to jednak tu i ówdzie można się przytulić; :P

"Choć małych rozmiarów, to jednak tu i ówdzie można się przytulić;" To tu i ówdzie składa się z sześciu elementów?:classic_cool: ­ "Zapewne tego z dużym... intelektem." I CHARAKTEREM!

Gość IMO12366
Kulturka "Mam zasady" Bardzo silne mam zasady, Pisze Sierściuch bez przesady. Wszystko ruszy oprócz węża, tego zmęczy już u męża. Dla kolegów reszta wdzięków, tak to rzecze pośród jęków. :P

Gość IMO12366
Kulturka "I CHARAKTEREM!" Charakter tak niebywały, że widoczny gołym okiem...i wręcz namacalny. :classic_cool: