Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rokkk

Kochamy panów typu Bears!

Polecane posty

Gość
Kulturka, opisz siebie. Może ja się skuszę :D

Gość
"Wszystko ruszy oprócz węża, tego zmęczy już u męża." Oho,ostry lahon widzę :D

Gość
ponoć kulturka jest ładna

Gość IMo12366
Ona jest Krwawa, tylko jak ma okres.

Gość IMO12366
Kulturka "Nie będę sobie robić autoreklamy." Możesz pokazać cyc...albo lepiej nie. :classic_cool:

O intelekcie i błyskotliwości mieliście pisać. Ech ;) ­ smieszny, IMO dobrze wytłumaczył. ­ "Możesz pokazać cyc...albo lepiej nie." Swoje pokaż, tylko je ogol a zdobędziesz fanów na kafe:classic_cool:

Gość IMO12366
Kulturka "Swoje pokaż, tylko je ogol a zdobędziesz fanów na kafe" ­ A co tam jest do pokazywania. Łyse, mikre sutki? :P

Gość IMO12366
Kulturka "Swoje pokaż, tylko je ogol a zdobędziesz fanów na kafe" A co Ty możesz wiedzieć o goleniu cycków? :classic_cool:

Gość IMO12366
IMO12366 "A co Ty możesz wiedzieć o goleniu cycków?" Podszyw - aż taki niedomyślny jesteś? :D Przeca to Sierściuch.

Gość IMO12366
Kulturka "Nie bądź taki skromny, jakbyś się pomierzył to i miseczkę Ci dobierzemy" Tylko jak będziesz dobierać, to się nie podnieć. :classic_cool:

Gość IMO12366
Kulturka "Postaram się Wyżyję się przed mierzeniem. IMO2 może mi pomoże" Uważaj - ten będzie minimum trzecim, może nie starczyć wtyczek. :classic_cool:

Gość IMO12366
Poskakałabyś sobie Sierściuchu po mnie ? Aj, te kosmate myśli u kobiet... :P

"Poskakałabyś sobie Sierściuchu po mnie ? Aj, te kosmate myśli u kobiet... " Ech, a IMO2 tylko o skakaniu. Są jeszcze inne ciekawe czynności:classic_cool:

Gość IMO12366
Kulturka "Ciebie już niech o to głowa nie boli(...)" Jeśli jesteś tak sprytna jak się reklamujesz, to nie tylko głowa nie zaboli, ale będzie w ekstazie. :classic_cool:

Gość IMO12366
Kulturka "Są jeszcze inne ciekawe czynności" To wiedza teoretyczna, czy może już praktyczna? :classic_cool:

Gość uwaga uwaga,a wiecie ze rokk
zaciazyla z batmanem i urodzila mu bekarta? :D Kler ją wywiózł niestety daleko, daleko i wróciła jak sprawa przycichła :classic_cool:

"Jeśli jesteś tak sprytna jak się reklamujesz, to nie tylko głowa nie zaboli, ale będzie w ekstazie" Aż tak małych dłoni nie mam, wybacz:classic_cool: ­ "To wiedza teoretyczna, czy może już praktyczna? " Ważne, że może byc dobrze wykorzystana;)

Gość IMO12366
Kremik - zaloguj się. :P

Gość IMO12366
Kulturka "Aż tak małych dłoni nie mam, wybacz" Ale wygadana jesteś, czyli usta masz sprawne. :classic_cool: "Ważne, że może byc dobrze wykorzystana" Ile? :classic_cool:

"Ale wygadana jesteś, czyli usta masz sprawne. " Nom, ludzie mówią mi, że w gębie mocna jestem:classic_cool: "Ile?" Czego? W sensie jak pokaźny charakter?:D No spory by się przydał.

Gość Zuzanna Amelia & 2
Witam towarzystwo. Jest tu ktos jeszcze czy wszyscy juz sobie poszli ? Czesc Rokkk. kafe plotka glosi ze spodziewasz sie dziecka. Jak sie czujesz ?

Gość IMO12366
Kulturka "Nom, ludzie mówią mi, że w gębie mocna jestem" Pewnie wielu to już przyznało. :classic_cool: Iftarko - za Twoimi wdziękami? Zawsze. :P