Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawrót głowy

Dziecko mówi, że widzi "pana" w domu.

Polecane posty

Gość gość
Dzieci duzo widzą i pamiętają tez. Moja córka kiedys bawiac sie ze mna w jakies wycinanki mowi nagle "mamo, a dzie było to miejsce gdsie mysmy byli jeszcze jak nie żyliśmy?" Mówię ze jak nie zylismy to nas bie było i to trudno mi wytlumaczyc. Ale kazdy sie rodzi kiedys dopiero w danym momencie. A ona z uporem sie kłóci "ale nieeee mamo, to miejsce, nie pamietasz? kiedys wtedy" Miałam ciary ;-P ona miała wtedy chyba 3,5 roku. Teraz ma 6 i zupełnie siw takie tematy nie pojawiają

Gość gość
Poczytaj sobie o hipnozie regresyjnej

Gość gość
Był przypadek osoby która miała lęk wysokości, nie taki zwykły... ale dość duży. Kilka metrów sprawiało że wpadała w panikę, i po cofnięciu się do przeszłego wcielenia okazało się, że owa osoba umarła wskutek spadnięcia z wysokiej skały. Powrót do poprzedniego wcielenia i ponownie przeżycie tego momentu sprawiło, że fobia minęła.

Gość gość
Czy jak boje sie głębokiej wody i moje dziecko tez to znaczy, ze kiedyś utonelismy?

Gość gość
9.37 tak, to bardzo możliwe

Gość gość
a czy jeśli od dziecka kocham muzykę i tatuaże, to kiedyś byłam gwiazdą rocka? :D

Gość gość
Nie ma takiego czegos jak inne wcielenie czy tam poprzednie zycie....

Gość gość
szkoda :(

Gość gość
Wlasnie ja sie ciesze ze nie ma ... po co zyc tyle razy i sie meczyc. I tak nic z tego nie masz i nie pamietasz :D

Gość gość
Poczytaj , poszukaj a dowiesz sie po co kilka razy zyc i sie meczyc

Gość Mama

Mam podobny problem z 4.5letnia corka ktora jak na swoj wiek jest bardzo madra. Rozroznia dobro i zlo , umie duzo mi wytlumaczyc i opowiedziec.  

Jakis czas temu bawila sie w swoim pokoju lalkami zabawkami ktore miala na nizszych polkach , na jej lozku lezal duzy mis(wiekszy od niej) po chwili wybiegla z pokoju z przerazliwym placzem , naprawde pierwszy raz zobaczylam taka histerie w jej wykonaniu mowiac ze mis wstal i ja udezyl . byla tak wystraszona ze nie chciala wejsc do pokoju spala z Nami w lozku. Od tamtego czasu czesto mowi mi ze w jej pokoju jest pan ze sie na nia patrzy albo boi przejsc z salonu do lazienki bo z jej pokoju wystaje ogon .. Gdzie nic nie ma , nie ma nawet zadnej zabawki gdzie jest jakis ogon. 

Potrafi tal wszystko dokladnie mi opisac i polazac palcem ze zaczynam w to wierzyc nie miala by skad wymyslic se takich rzeczy , nie mam pojecia jak sie zachowac ? Nie wiem co jej tlumaczyc , dodam ze pierwzza sytuacja miala miejsce okolo roku temu krotko przed swieceniem mieszkania po swietach , po swieceniu ustalo na troche pozniej zaczelo sie wszystko od nowa i jest do dzis