Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

dlaczego?

Polecane posty

Gość bo to jest...
...zboczone

Gość bo to jest...
Nogi służą do chcodzenia a nie do podniecania się. Nogi są nieważne, bo nogi idą na boki.

bo to jest: fajne wyjaśnienie. Widzę, że ilość uprzedzeń w tym kraju jest tak duża, że każdy kto lubi coś odrobinę innego od reszty to dewiant i zboczeniec. Już nie mówię o tym, jak się ubierze trochę inaczej niż inni. Wtedy to już na pewno gej.

No właśnie, właśnie. Z czymś mi się twój nick kojarzył i teraz już wiem! Z pedałem! :D Jak siż ubierasz, że ludzie sie z ciebie smieją? :D

Gość zboczenie to jest kazda rzecz
odbiegajaca od normy...a p[odniecanie sie stopami, spuszczanie sie podczas ich masowania nie jest normalne i tyle.

akurat tak się składa, że nie jestem gejem. A "piedestał" to podstawa pomnika albo posągu, więc skojarzenia z gejem są akurat chyba błędne.

Jaki tam gej! To najwyżej zwykła ciota jest :D I to ttaka bardziej umysłowa niż seksualna :P

Fetyszysta nie jestem, ale...sama zwracam uwage na stopy, zarowno u mezczyzn jak i kobiet....niektore sa bardzo ladne, symetryczne, smukle, zadbane.

Nie żartuj z tym piedestałem. :classic_cool: Tak się składa, ze jesteś nudnym pajacem, który od dawna śmierdząco bączy na temat stóp. Nuda, nuda, ups, chyba mi się zasnęło, nuda. 💤

Krówko ciągutko! 👄 A jak zajdziesz w kolejną ciążę, to dasz mi possać swoje piersi wypełnione siarą oraz wylizać stopy po całym dniu? ❤️

Tylko nie uszaty, nudny cwelu. :classic_cool: Uszatek jest od Misia Uszatka a nie od moich uszu. Musisz mieć mniej niż 15 lat, skoro nie kojarzysz faktów, więc uprzejmie proszę o nie odzywanie się do mnie albowiem nie brzydzę się dzieci.