Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychopatka86

jestem nienormalna?

Polecane posty

Gość psychopatka86

ludu polski, niech mi ktoś doradzi, zjedzie kompletnie lub wesprze. mam faceta. 6 lat z półroczną przerwą. od niedawna zaczyna mnie denerowaować. przyjeżdza do mnie i mógłby tak siedzieć i się na mnie gapić, bo przecież "taka śliczna jestem". niespecjalnie się pali żeby mnie gdzieś zabrać, próbowałm z nim o tym rozmawiać, nawet kłótnie mieliśmy na ten temat. nagle zaczęło mi strasznie przeszkadzać, że nie jest spontaniczny, że jest powolny i zaczynam łapać się na tym, że chcę żeby sobie poszedł, bo się NUDZĘ. z drugiej strony jak już się zbiera to zaczynam tęsknić o_O jak pójdzie to mi go brakuje, mam ochotę dzownić do niego, pisać smsy. bo wiem, że jest mega dobrym człowiekiem, że gdyby mógł to by mi nieba uchylił, że jestem dla niego najważniejsza. że zrobi dla mnie wszystko. i że niejedna by chciała takiego faceta. do tego jest MEGA przystojny. zaczynam wariować. wiem, że to moja wina, że normalna nie jestem. ale nie mam pojęcia jak to rozwiązać. mam dni, że rano myślę, żeby z nim zerwać, a wieczorem że chcę być jego żoną. czuję się jak psychopata. nie wiem co mam ze sobą zrobić.

Gość on25-25
tez tam mam ;/

Gość zanetkaa93
Nie kochasz go, bo jakby tak bylo to na pewno by ci sie nie znudzilo. Musisz to skonczyc czym predzej wedlug mnie