Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkojaikoniec

zastanawiam się

Polecane posty

Gość tylkojaikoniec

jakie błędy według mężczyzn popełniają kobiety że nie są traktowane poważnie?że mężczyzna się wycofuje z relacji bądź uznaje że to nie to.jakie????

Gość żart
wydaje mi się, że kobieta za bardzo kombinuje w znaczeniu sądzicie, że jak będziecie dobrze zarabiać, dbać o siebie, zachowywać się należycie, odpowiednio traktować mężczyznę... itp. itd. to on będzie przy was... tutaj moim zdaniem w grę wchodzi inny aspekt, całkiem nieprzewidywalny... emocjonalny... albo się coś czuje do kogoś, albo nie...

Gość tylkojaikoniec
często się nad tym zastanawiam jak się zachowywać każdy uwaza ze nalezy bys soba.tylko że czasami nie wypadamy dobrze,lub jestesmy postrzegane w kategori łóżka bądź koleżeńskiej znajomości. jak dla mnie to dosyć trudne.

Gość tylkojaikoniec
często się nad tym zastanawiam jak się zachowywać każdy uwaza ze nalezy bys soba.tylko że czasami nie wypadamy dobrze,lub jestesmy postrzegane w kategori łóżka bądź koleżeńskiej znajomości. jak dla mnie to dosyć trudne.

Gość tylkojaikoniec
hmm chodzi mi bardziej o początek znajomości.myślisz że to jedynie feromony?

Niewystarczające zakochanie się od pierwszego wejrzenia powoduje surowszy osąd kobiety przez mężczyznę. Podam przykład: Paula, choruje na nogi, ma wybuchowy charakter, klnie, kłamie, jest materialistką, upiera się przy swoim zdaniu nawet jeśli jest ono bez sensu, jest skrajną egoistką, wywyższa się, jest wyniosła, prawie nie ma żadnych zainteresowań i wszystko co się dzieje na świecie uznaje za nudne, ciężko z nią pogadać na jakikolwiek temat, bo zaraz mówi, że ją to czy tamto nie interesuje, łatwo się obraża i nie ma poczucia humoru. Mimo tych wszystkich wad tak się w niej zakochałem, że nie stanowią one dla mnie większego problemu, da się z tym żyć. Jeśli natomiast facet nie zakocha się w kobiecie zbyt mocno to każda najmniejsza bzdura będzie mu przeszkadzała i może przechylić szalę na Twoją niekorzyść.

Niewystarczające zakochanie się od pierwszego wejrzenia powoduje surowszy osąd kobiety przez mężczyznę. Podam przykład: Paula, choruje na nogi, ma wybuchowy charakter, klnie, kłamie, jest materialistką, upiera się przy swoim zdaniu nawet jeśli jest ono bez sensu, jest skrajną egoistką, wywyższa się, jest wyniosła, prawie nie ma żadnych zainteresowań i wszystko co się dzieje na świecie uznaje za nudne, ciężko z nią pogadać na jakikolwiek temat, bo zaraz mówi, że ją to czy tamto nie interesuje, łatwo się obraża i nie ma poczucia humoru. Mimo tych wszystkich wad tak się w niej zakochałem, że nie stanowią one dla mnie większego problemu, da się z tym żyć. Jeśli natomiast facet nie zakocha się w kobiecie zbyt mocno to każda najmniejsza bzdura będzie mu przeszkadzała i może przechylić szalę na Twoją niekorzyść.

Gość abe44
Samotny Romantyk II - ot i całe clue

Gość tylkojaikoniec
dzięki za wypowiedzi może poprostu sie wyluzować muszę i to wystarczy :)

Gość abe44
po prostu nie ma recepty, nie ma zasady, nie ma sposobu. Albo Was trafi albo nie. A jak nie to choćby na rzęsach stanąć - nie pomoże!!!