Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ileschudne

ile dam rade schudnac w ciagu tygodnia?

Polecane posty

Gość ileschudne

Ćwiczą 1h dziennie. Jedząc: 1 średnia pomarańcze 1pieczone jabłko 1/2 miseczki czystej zupy pomidorowej (bez śmietany , makaronu czy ryżu) 1 brokul 200 gram odtluszczonego serka białego.

Gość ileschudne
Nic?? Kurcze potrzebuje zgubić tak 2- 3 kg.

Gość ileschudne
Dodam że mam 174 cm i 66 kg

Gość moge_sie_mylic
schudniesz 1-2 kg po czym jak worcisz do normalnego trybu zycia perzytyjesz 3-4 kg . powodzenia

Gość ileschudne
Jestem na rozsądnej diecie od dość dawna. Schudlam już 26 kg. Od ponad 1,5 roku waga systematycznie spada bez efektu jojo. Teraz mam sytuację ekstremalna. Sukienka jest mi lekko przyciągną a idę na ważna galę. Nie kupię innej a żeby dobrze leżała przydałoby się jakieś 2-3 kilo mieć mniej

Gość ileschudne
Więc proszę o ekspresowe pomoc. A potem będę się martwić. Stopniowo zwiększenie wysiłek fizyczny i powoli dodam chude białko a potem kaszę i pelnoziarniste pieczywo. Nawet nie zauważe jojo. Uwięzi nie jestem z tych, które po tygodniu głodówki zaczynają wcinac paczki itp.

Gość ileschudne
Sama nie wierze. Po 2 dniach mam na wadze prawie 2 kilo mniej. Dziś na wadze 64,9 a zaczynałam z 66,7

Gość aha aha aha
to woda zlatuje poczekaj potem jak zleci jak bedziesz chudnac wiec nie szczerz zebow od rana hihihii

Gość ileschudne
Pewnie masz rację ale sukienka i tak lepiej leży...;-) więc będę się szczerzy;-)

Gość ileschudne
Dziś na wadze 64,2 jestem zachwycona. Nawet gdyby do końca tygodnia spadało po0,2 kilograma dziennie i tak schudne ponad 3 kg.

Gość no nie!!!!!!!
a przytyjesz potem 6 i po co ci to?????

Gość pertyyy
a ile przytyje po takiej diecie w efekcie jojo? tak powinno brzmiec twoje pytanie

Gość ileschudne
Tak szczerze mówiąc to nie wiem o co chodzi z tym efektem jojo. Odchudzalam się kilka razy w życiu. Ale nigdy nie miałam tego efektu. Zawsze jak przybierałam na wadze to z własnej winy. Przez nieodpowiedni tryb życia. Jadłam nieregularnie, pracowałam do nocy. Nie miałam czasu na ćwiczenia a obiad jadalam na kolację. Dlatego tylam ale nigdy nie było tak, że po diecie przybierałam więcej niż przed. No może 1 kg. Max 1,5. Nie wiem może mam szczęście a może poprostu po diecie nie rzucam się na jedzenie tylko powoli zwiekszam ilość kalorii i nie przestaje ćwiczyć.

Gość ileschudne
Dziś 63,9.... No ja jestem ciekawa czy to tylko woda....

Gość kaolalala
ale co jesc w tych 600 kcal ? podpowie ktos?

Gość ileschudne
Ją dzisiaj jadalam pomarańcze, 200 g sera, miskę zupy ( krem miksowany z warzyw i kurczaka) a na kolację surowe z kiszonej kapusty.

Gość ileschudne
Generalnie to do południa jem jeden lub dwa owoce. Potem jakąś zupę Która odprawia na bardzo ostro zawsze 150-200 g białego hudego sera.no i na kolację np gotowany brokul albo duszone warzywa czy właśnie surówka z kapusty. Myślę że moim tajemnicą sukcesu jest to że wszystkie potrawy na ciepło dodatkowo mocno doprawiam . Stosuje sporo chili, curry, ostrej papryki. Pije dużo wody i ziół. Mieszam rumianek z pokrzywa i skrzypem polnym. Staram się jeść co 3 h no i cwicze.

Gość ileschudne
Genialnie!!!!!!! 63,5. Jeśli mam być szczera to nie spodziewałam się takich efektów.

Gość ileschudne
Dziś 63,2. ;)

Gość ileschudne
62,9

Gość Klaudyneczka 33
Hej dziewczyny, jestem tutaj pierwszy raz! Jestem w trakcie odchudzania, juz za mną 3 miesiące męczarni o wymarzoną sylwetke. Moja aktualna waga - 86kg Moja waga przed 3 miesiącami - 98kg Jem tylko 5 posilków dziennie. dużo warzyw, ryb, kasz, serków wiejskich, twarogi, pierś z kurczaka bez sosów. Prócz tego od samego początku diety stosuję środek który pomaga mi spalic tluszcz plus hamuję apetyt. Naprawdę uważam że dzięki niemu sama nie zrzuciłabym tyle kg! Podaje link do środka który biorę. http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie.php?adve rt_id=1728285240 Jest naprawdę dobry. Juz 3 razy zamówiłam ten środek u tego użytkownika, cena jest też spoko. 90 zł - starcza na długo. Zaczęłam też chodzić na siłownie. Chcę szybko wrócić do swojej daaawnej wagi czyli 65 kg!

Gość ileschudne
62,7

Gość kfcz
klaudyneczka przestan reklama siac spadaj

Gość ileschudne
62,5 i powoli wracam do normalnego jedzenia.

Gość kalaolala
to jojo bedziesz miala

Gość ileschudne
jak wcześniej pisałam wprowadzam różne produkty stopniowo. powoli zwiększa ilość kalorii i ilość ćwiczeń. nie jem schabowego z ziemniakami, co najwyżej gotowane udo z kurczaka bez skóry z surówka z selera.

Gość kalaolala
chyba ze tak -powodzenia

Gość ileschudne
do względnie normalnego jedzenia wrócę za 2- 3 tygodnie. oczywiście ograniczając weglowodany ( zero słodyczy i białej mąki) i tłuszczów. tak jak zawiła die przez ostatni rok i schudlam 30 kg po ciąży.

Gość ileschudne
62,2