Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia:(..

weszłam na jego fejsa i odkryłam ze mnie zdradza..kuzwa

Polecane posty

poznalam go jakies 5 mc temu ,było ok spokojnie bez szaleństw ,bez kłótni ,szybko powiedziała ze sie zakochał ,mówi ze kocha ,planuje wspólne zycie ,a ja nie mogłam sie do konca przekonac .Jakis wewnetrzny głos mi,, mówił"poczekaj czas pokaze .Spedzalismy ten wekennd razem byłam u niego ,on rano na giełde pojechał ,ja zostałam w domu -zostawił laptopa -chciałam sprawdzic poczte i okazało sie ze nie wylogował sie z fejsa .Przejzałam wiadomosci i ... pisze sobie z kobietą o której mi mówił wczesniej -mówił ze jest jego przyjaciółką od lat ,ze ma cięzkie życie i tp. a tu czytam .. ,,chciałabym sie ubrac w cos co ciebie kreci '' ,,mam stringi z kokardka i pończochy " ,,wiem z nigdy nie bedziesz moim facetem ale pragne tych chwil" kuzwa on to pisał z nia o 13 h a my sie spotkalismy o 19 nie powiedziałam mu o tym ze wiem ,wymysliłam cos na biegu i wróciłam do domu -własnie dzwonił i zapewnia ze kocha - ja pie..le co za typ ..

Gość znajomaaaaaaa
powiedz i zerwij...

Gość AS26
a co on na to odpisywał?

Gość oleandra5321
nie przyznawaj sie ze wiesz on się wsyzstkiego wyprze a dwa to zrobi ci afere ze mu czytasz wiadomości ze aż odczujesz w kościach spytaj go co mysli o pisaniu z kolegą/przyjacielem o takich pikantych sprawach, flircie, jeśli powie ze to okropne, to wygarnij mu tą dwulicowość.

ja mam to skopiowałam sobie ,on nic nie wie ,udawałam ze nic sie nie stało ,choc mine miałam nie hallo ,pytał mnie czemu tak milcze i mu sie przygladam - o wspólnym zyciu mówił ,ze chce razem zamieszkac ze mna ,ze bedzie mnie wspierał ,całował mnie po rekach ,zebym tylko zechciała z nim mieszkac - no zesz ty nie wierze do tej pory ..

co jej odpisał ze ma dlaniej niespodzianke ,kupił jej cos ..

Gość dgdgdg
no ale co on jej na to odpisywał? to kluczowe

Gość AS26
Nie odpisałaś. Co Twój chłopak odpowiadał na te zaczepki? Ona wyraźnie pisze, że "wie, że on nigdy nie będzie jej", więc może po prostu brak mu jaj, by ją zablokować?

nie mamy po 20 lat to dorosly facet po 30 ce . co jej odpisał ze ma cos exsta dla niej ale to niespodzianka

Gość AS26
Aha, czyli wszystko jasne. Według mnie powinnaś się przyznać - pewnie będzie wściekły, ale trudno. Zasłużył sobie.

nie ona wie o mnie ,bo pytała go tydzien temu co ja robie ,czemu sie nie widzimy na wekennd ,,zadam ci nie dyskretne pytanie -czemu twoja dziewczyna nie spedzi tego wekendu z toba" on jej nie odpisał

Gość kicia:(...
ona ma meza i dziecko wiec nie moze dlatego tak napisała ,nie wiem ..

z rozmów wynika tez ze ona mu obiadki gotuje !!!! bo pytała go czy mu smakowało ,a on jej na to ze zawsze mu smakuje co ona dla niego zrobi !!! wiec skoro jego z noa cos łaczy to po co mi takie propozycje składa ? po co ,kuzwa nie rozumiem , mówil mi kiedys ze znaja sie od lat ,czyli moge zakładc ze od lat romans mają - nie wiem co myslec

jak to nie wiesz co myśleć? twój facet Cię zdradza bez mrugnięcia okiem i to notorycznie i tuż za twoimi plecami, zwykła wyrachowana gnida i perfidny oszust

poprostu nie rozumiem -dlaczego chce ze mna mieszac wiedzac ze romans -po co ,to ze jest gnida to juz wiem ,zastanawiam sie tylko czy mu powiedziec ,wyjezdza teraz i bedzie dopiero około Swiat zaproponował mi wyjazd w góry dzisiaj -powiedziałam ze sie zastanowie hehe moze spotkac sie z ta kobieta i zapytac o co kaman a moze zrobic mu prezent na wigilie ?

przeciez i tak ani on ani oan prawdy ci nei powiedzą, tylko będą ściemniać i się usprawiedliwiać po prostu zerwij, bez tłumaczeń, bez zwlekania, uwolnij się od neigo, przebolej to i układaj życie uczuciowe od nowa

Gość Kemad Talogo
Mój brat taki był. Tu miał dziewczynę tam miał dziewczynę. Zerwij z nim teraz żeby być wolną

to ze nie bede z nim to pewnik ,nawet nie mam zadnych watpliwosci ,nawet juz mi ból przeszedł boze dzieki ze to teraz wyszło a nie po paru latach dzieki ci panie ,zastanawiam sie tylko czy teraz mu powiedziec czy nie powiediec czy moze na swieta bozego narodzenia czy moze o 12 w sylwestra -przezyłam dzisiejszy dzien to swieta to do swiat tez ..chce zeby to pamietał !

rozczarował mnie i to bardzo che zeby go to zabolała -chce .. moze wiecej innej tego nie zrobi chce zeby zapamietał raz a porzadnie ...wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

samotny romantyk - prowo to moze dla ciebie ,ja wiem co zobaczyłam dzis ,wiem co czułam w tamtej chwili - głupi przypadek a tyle wiadomosci ,nie wyobrazam sobie teraz z nim byc ,mam zal i złośc ,jestem rozczarowana i nie rozumiem takiego postepowania - nikt go do niczego nie zmuszał ,to on mi ciagle o wspólnym zyciu mówił ,a teraz taki numer ..nie zycze Ci takich wiadomosci od osoby w którą ulokowałes uczucia

boli nie powiem ,ze nie Boli i to bardzo .ale lepiej ze teraz moze złosliwosc ale chce zeby i jego zabolało ..

Tutaj cokolwiek ktoś napisze, to zawsze znajdzie się jakiś "mundry", który zna jedno słowo: PROWO. Tylko Einsteinie napisz po co komu takie "prowo". To wg ciebie jakiś mocno kontrowersyjny temat. Autorko, ja Ci współczuję. Wiem jak czuje sie ktos kto znajdzie takie wiadomości.

własnie teraz pomyslałam ona ma męza i dziecko wiec ...raz a dobrze