Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleandra5321

Chcę napisać do mojego "ex". Proszę o szczere rady

Polecane posty

Gość oleandra5321

Hej, na wstępie prosiłabym o brak wulgaryzmów, wiem że byłam głupia i mam dość myślenia już o sobie że jestem idiotką. Posłuchajcie. Mając te 18 lat za bardzo zagalopowaliśmy się z przyjacielem, tzn. zakochaliśmy się w sobie. Byłam idiotką bo nie powiedziałam mu że nie zerwałam ze swoim ówczesnym chłopakiem. Sumując - miałam dwóch na raz. Chociaż... ten przyjciel miał chwile wątpliwości, bo mówił że on nie co to w ogóle jest miłość. Z tamtym chłopakiem exem i tak rzadko się widywałam i podejrzewając- chyba też miałam doprawiane rogi, ale mniejsza z tym, dowiedzieli się o sobie i zostałam kopnięta w tyłek. Bardzo to przeżyłam, potakiwałam im we wszystkim i tak rozstaliśmy się w atmosferze nienawiści. Porozmawiałam jeszcze z tym exem, wyjaśniliśmy sobie, nie pasowaliśmy do siebie, ok, nawet mi powiedział że nie dziwi się czemu to zrobiłam. Znalazł nową kobietę po 2 miesiącach. Mój przyjaciel-ex nie chciał ze mną w ogóle gadać. Kazał mi się trzymać z daleka. Od tego zdarzenia minęło duuużo czasu a ja nie mogę zapomnieć o przyjacielu. Ciągle o nim myślę. Zawsze do niego coś czułam, jednak byłą egoistką bo bałam się zerwać z tamtym exem w obawie że mi coś zrobi. Już nie mogę wytrzymać i pragnęłabym kiedyś z nim porozmawiać. Słuchajcie, mam kilka pytań. 1. Jest w ogóle sens? 2. Ok, mówią mi- warto spróbować. Ale co mam mu powiedzieć? Co bedzie jak mnie wyśmieje na początku? 3. Jak wy byscie zareagowali? Proszę, to ważne, jestem w rozsypce.

Gość oleandra5321
pomoże ktoś?

Napisz. Nawet jeśli nie poprawi to waszych relacji, to może w końcu znajdziesz spokój. Czy się zbłaźnisz? Hmm, bardziej nie mogłaś się zbłaźnić robiąc to, co zrobiłaś. Teraz może być już tylko lepiej. Szczerość popłaca. Pokora również.

Gość oleandra5321
Dziękuję bardzo :) Jednak boję się że spalę tą rozmowę. Co powinnam powiedzieć na początku? Czego unikać w rozmowie? Przybrać charakter potulnej czy pewnej siebie i swojej zmiany na lepsze?

Gość oleandra5321
Wiesz, nie liczę na to że jeszcze kiedyś będziemy razem, choć o tym pragnę w podświadomości Nie mogę już udawać że nic się nie stało, jestem mu winna chociaż nędzne wytłumaczenie... Byliśmy w końcu blisko emocjonalnie

Gość IMO12366
Daj mu spokój.

Gość Cyryl i metody
pisz kto nie ryzykuje... w ciupie nie siedzi :D