Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobbini

Dlaczego w tym kraju nie mozna powiedzieć wprost "dobrze mi sie powodzi ....

Polecane posty

Gość bobbini

Dlaczego w tym kraju nie mozna powiedzieć wprost "dobrze mi sie powodzi, stać mnie na wiele rzeczy"?

Gość wredniucha05
bo cię zagryzą z zazdrości - to naczelna polska cecha narodowa

Gość ajamysleze
w kraju jeszcze można, ale na tym forum zaraz Cię od kłamczuch zwyzywają ;) a jeszcze gorzej jak powiesz, że masz na 3-osobową rodzinę 4 tysiące i wcale nie jest lekko - to już całkiem wymyślasz, pewnie kłamiesz, a jak serio tyle masz to na pewno jesteś głupia że nie umiesz jak człowiek wydać takiej kasy bo im by na 3 miesiące życia starczyło ;)

Gość ludzik_michelin
Ha,ha,ha... Lepiej nie mówić, bo nie wiadomo, jaka będzie reakcja :) Byłam głupia i w trakcie rozmowy powiedziałam na spotkaniu rodzinnym (dalsza rodzina), że wybieramy się na wakacje tu i tu, kupiliśmy bilety w jednej z linii lotniczych (normalnej). I co usłyszałam: no tak, jedni nie mogą związać konca z końcem a inni to sobie na drogie wczasy latają ;) Rozmowa się toczyła o planach wakcyjnych :)))))))))))))))))))))))))) Myślałam, że padnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ggh
lepiej sie nie chwalic

ggh: "lepiej sie nie chwalic" Lepiej się nie chwalić bo...? Po co robisz takie denne wpisy nic nie wnoszące do dyskusji? Jeśli już masz wyrobione zdanie to je zaprezentuj i uzasadnij!!!

Gość dlaczego nie można
a no dlatego że jak powiesz że ci się dobrze wiedzie to za jakiś czas ktoś zapuka do ciebie czy nie masz pożyczyć kasy, a potem się martw człowieku żeby oddał. I jak już raz pożyczysz to na jednym razie się nie kończy

Gość nie dużo
Jak pożyczyłam 10 tyś,to przez poł roku nie oddawali a teraz dzwonię i kapią grosze,a chcieli 35 tyś.Cholera jak ludzie są nieodpowiedzialni.

Gość do ludzik
"I co usłyszałam: no tak, jedni nie mogą związać konca z końcem a inni to sobie na drogie wczasy latają " I co im na to odpowiedzieliście ? Trzeba było im wjechać na ambicje że widocznie za mało się starają żeby było lepiej albo że nie potrafią się sprzedać. To im powinno być głupio, że sobie nie radzą z życiem, a nie wam.