Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrzciny,,,,

juz pisalam rano o tym

Polecane posty

Gość chrzciny,,,,
a ja uwazam, ze niektore twoje opinie są ciekawe gratka.

Gość kkkiiikkkaaa
i znowu gratka na pomaranczowo wyzej

Hmm...mysle ,ze jeszcze ok 20 lat na dziecko wiecej wydasz z wlasnej kieszeni ,niz ten 1 tys ,ktory byl dany na chrzest, za kilka msc odbijecie z nawiązką na wydatki malego A że lapka teraz kupisz to tak czy siak napewno niebawem planowaliscie zapewne kupic ,wiec bez roznicy czy teraz go zakupilas czy w styczniu ;)

mam laptopa nawet dwa trzeciego nie potrzebuje a na dzisiejszych chrzcinach uzbierało nam się 550 zł nie tysiąc jak autorce :]

Gość kkkiiikkkaaa
ale 300 zl na czynsz biedaku nie mialas:D

no ta muyka to ciekawe, racja, tak samo jak czytanie do brzucha, w praktyce wyglada to zgola inaczej no chyba ze ma sie autystyczne dziecko to wtedy roznych metod sie czlowiek chwyta, ale ogolnie mnie smiesza te wszystkie cudowne metody na idealne dziecko :)

Gość o pokazała się ta co
wczoraj kilkumiesięczne dziecko chciała na nocnik sadzać. Gratka gówniara jesteś bez szkoły i nie masz pojęcia o wychowywaniu dzieci. Wypowiadasz się w tematach nie mając pojęcia o czym mówisz.

nie 300 tylko 700 a to znaczna różnica. Z resztą nie Twój interes na co ja miałam a na co nie pół roku temu.

Gość kkkiiikkkaaa
jasne, jasne kasy nie masz ale dupsko potrafilas wypinac latawico

Ja chciałam kilkumiesięczne dziecko na nocnik sadzać? haha jeśli 18 miesięcy to dla Ciebie kilka to fajnie :D dla mnie to kilkanaście nie kilka. Bo ja pisałam o dziecku półtorarocznym.

Nie miałam a to jest czas przeszły. I proponuję Tobie wybrać się na kurs dobrego wychowania niekulturalna wulgarna dziewucho. Ja może i jestem młoda i niedoświadczona, ale za to mam klasę i zachowuję się jak kobieta a nie jak lumpiara z marginesu. I mało inteligentne wy jesteście skoro brakuje wam argumentów i bierzecie się za wyzywanie.

Co do muzyki klasycznej to moj pierwszy mąz wlaczał blizniakom gdy byly niemowlakami przed spaniem ,bo na syna to dzialalo ,odrazu patrzaly mu sie lepily, na core juz ni cholery :D

Gość aaaalohaa
Gratka, wypierdalaj

Si-xa na mojego synka suszarka działa jak zaklęcie ;D jak już nic nie pomaga to właśnie ją włączam i zdarzy się, że marudzące śpiące dziecię zasypia w moment.

Gość got4u
laptop za tysiaka???????????

ja znalalam taki sposob na youtube, zawijasz dzieciaka w kocyk szczelnie tak zeby sie nie ruszalo, kladziesz sobie na kolanach jego nogi pry twoim brzuchu, jego glowa w dloniach i bujasz na boki i wydajesz z siebie dziwek: shhhhhhhhhhhh dosc glosno. prysiegam ze dziala na kady placz i marudzenie po 2 sekundach!

si-xa to prawda, ja też mojego synka tak zawijam, rączki mają przylegać do ciała i lepiej działa na niego właśnie takie szumienie niż "ciiiiiiiiiiiiiiiii". To go bardzo uspokaja, ale nie zawsze usypia.

Gość amebaaabnana
Gratka a ty spac nie idziesz?kot się dzieckiem zajmie??

Gość gratka jakby mogła
to by w kościele laptopa odpaliła

Gość chrzciny
chyba kupimy laptopa

Skoro wasze dziecko ma wszystko, to myślę że nic złego jak przeznaczycie to na laptopa. Na dziecko jeszcze wydacie nie raz i dużo więcej:-)

Gość nie no bez kitu :D
gratka, ja nie mam zamiaru po tobie jechać ani nic, twoja sprawa jak wychowujesz dziecko i ile wydajesz na czynsz, ale nie rozumiem po co się ze wszystkiego tłumaczysz na tym forum?? Niektóre osoby specjalnie piszą takie teksty bo wiedzą że po pierwsze odpowiesz i się wytłumaczysz starając się napisać coś mądrego, po drugie opowiesz kolejny wątek ze swojego życia... I tak jest w niejednym temacie. Nie szkoda ci prywatności...? :D

Gość MlnwYiWRkuydDxNGCYh
ŁukaszJa korzystam z Windows 7 w pracy i dałbym sie porokić za możliwość zmiany na Ubuntu. Kocham jak wiesza mi się cały explorer gdy otwieram katalog sieciowy. Albo jak wieszają się wszystkie okna Excela jak otwieram plik z sieci. Albo jak wiesza się kompletnie cały Outlook jak robie searcha na skrzynce z duża ilością maili, do tego znika kursor. |

Gość mysmy naszemu
owtorzyli konto i wplacili kase.