Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tunak

Brak grzybicy od 5 lat, ale czy iść do lekarza?

Polecane posty

Gość Tunak

Cześć. Mam 19 lat i widmo zbliżającego się współżycia z moją ukochaną osobą pchnęło mnie do rozmyślania o pewnej sprawie. Otóż jak byłem młodszych bachorkiem to chorowałem na stulejkę. Nic nie mówiłem o tym rodzicom, bo się wstydziłem itp. Pamiętam, że kiedyś żołądź strasznie mnie szczypał, swędział i zbierała się na nim taka żółtawa, śmierdząca wydzielina. Pojawiało się takie coś raz na 2,3 miesiące. Poczytałem w internecie o tym i dowiedziałem się, że może to być jakaś grzybica. Kiedy znowu to powróciło, to podczas kąpieli udało mi się z trudem zdjąć napletek. Wszystko wymyłem dokładnie i do dzisiaj nie mam z niczym problemu. Stulejki nie mam, tej mazi również już nie widzę. Nic nie swędzi, nie pieczę, nic brzydko nie pachnie. Od tamtego czasu minęło bodaj 5 lat. Pytanie: Jeśli kiedyś mogła męczyć mnie ta grzybica, to tak czy inaczej należałoby się zgłosić do lekarza na badania jeśli mam z tym od kilku lat spokój? Nie chciałbym, żeby moja ukochana wpadła w jakieś choróbsko. Pozdrawiam.

Gość znachorka
grzybica u mężczyzn często przebiega bezobjawowo. Koniecznie zgłoś się do lekarza i opisz jak najdokładniej swój problem bo objawy mogą wskazywać na inne choroby.

Gość eRzecznik Polpharma
Witam, Z opisu wynika, że obecnie jest Pan zdrowy. Życzę powodzenia. Pozdrawiam, eRzecznik Polpharma eRzecznik Polphama to Ekspert, który odpowie na Twoje pytania dotyczące problemów grzybiczych i udzieli Ci profesjonalnej porady. Jeżeli masz więcej pytań do Eksperta zapraszamy na stronę: www.leczpaznokcie.pl