Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Reservedv

Uderzył mnie, boję się że to powtórzy, wybaczyliście?

Polecane posty

Gość Reservedv

Kłótnia, o nic w sumie - pierdoła. Doszlo do rękoczynów, mamy po 23 lata, to nie pierwszy raz, boję się że to znak nie wiem co mam zrobić :(

Gość Mocny Łeb
Jak to 1-wszy raz, to nic złego.. Jak sie powtórzy 2 raz to się zacznij martwić. Jak mozna uderzyc kobiete ? Idiota z niego..

Gość Mocny Łeb
Edit. Przepraszam, nie doczytałem postu. Jeżęli to nie 1-wszy raz, masz się czym martwić. Mam w rodzinie taki przypadek, trwa już baardzo długo. Musisz coś z tym zrobić. Zerwij z h*jem. Jak uderzył kobiete to jest cwel.

Gość wredniucha05
jak nie pierwszy, to i nie ostatni

Gość nawet jak uderzyl raz
powinnas odejsc. Jak nie pierwszy raz, bedziesz regularnie bita. Jezeli to lubisz, zostan. Jezeli sie szanujesz, odejsc jak najszybciej.

Gość gnojek ale taki prawdziwy
a tam, jak bedzie częściej niż dwa razy w miesiący to się możesz zacząć zastanawiać czy coś złego się nie dzieje, jak więcej jak 3 razy w miesiącu to możesz się zacząć zastanawiać nad odwetem

Gość fhvhgvjh
Uderzył Cię, nie pierwszy raz...I Ty się pytasz co robić??? Naprawdę, opad rąk...

Gość po kazdym uderzeniu
dziekuj mu, ze byl tak dobry, ZE CIE NIE ZABIL.

Gość lknhii
absolutnie odejdz uderzy raz ...bedzie wiecej

Gość vin80
Wybaczyć? Wybaczyć to on może Tobie, że go zdenerwowałaś tak, że musiał Cię zdyscyplinować. Błagaj Pana o wybaczenie póki czas... :) Jak Ty możesz się w ogóle zastanawiać, czy być ze śmieciem, który Cię uderzył? Lubisz to? Chcesz takiego życia? Twoja sprawa. Normalny człowiek by trzymał się z daleka od gówna, które bija kobiety.

Gość śmigła
nie daj się bić. jak on ciebie to mu oddaj a nie stój jak sierota. chyba ze to kawał chłopa i nie dasz rady. broń się wałek. pogrzebacz. albo patelnia.