Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedziekoniec

nieuniknione...............

Polecane posty

Gość bedziekoniec

Ci wszyscy,ktorzy smieja sie,szydza,wkrotce sie przekonaja.Czas dobiega konca.Koniec swiata niestety nastapi,choc geografowie i astrologowie zapewniaja,ze nie.Ciekawe,czy ktos sie zastanawial nad slowami pacierza"Stamtad przyjdzie sadzic zywych i umarlych"Wredny polski narod czeka zaglada.

Gość pewnaosoba
ja tez tak mysle. postanowilam jeszcze przyjsc na kafe to napisac. i to ze najgorsze jest tu wszystko co powinno byc najlepsze :( tak pisze - ze mieli byc sola tej ziemi. a sa? sola w oku. tak jakby ci sol do oka wpadla. tak jestem w domu i nie mam pojecia co robic. pracowac nie moge. nic. moze jutro bede miec wiecej mysli w glowie. dzis pustka i tyle. i to wszystko przez 1 dziecko katechetki ... nie moge w to uwierzyc. naprawde. i tyle :( mialam jej z drogi zejsc bo miala szwagra po swojej stronie. nigdy nie chorowal wiecie. cos strasznego. ale co ja tam napisalam? nic. i zeby takie cyrki komus robic. no moge to zrozumiec, ale nie do konca i niestety to sa sprawy prywatne i tyle. w sumie moge sie podsumowac, ze czego sie spodziewalam otwierajac watek mlode mezatki to nie wiem kiedys tam, ale w sumie najlepiej walila sie corka katechetki a poleglam po cichu WREDOTA, NIENAWISCIA nie wiadomo za co :( mezem jej bratowej, ktory cenil ja. ciekawe w jakim sensie ale prace dostala i tyle. najwazniejsze. maz jej akurat mu pasowalo ze sie ozenil. ja nie moge... no to mnie nie interesowalo. tylko ta szkola jej byla dziwna przy jej calym umysle. no i nie docenilam tego jak do tej szkoly chodzila z tym powolaniem swoim i jeszcze cale zycie rozwalila mi i co jeszcze? tyle :( a ja na siebie wszystko zwalilam ale przeciez rzeczywiscie... mialam pomyslec cos sobie no ale coz... tez niczego nie umialam wymyslic. a kradnie ta moralna osoba - matko :( jeszcze mnie okradla razem z tym szwagrem no i co teraz? gdzie jest wielka gwiazda? ja mam taka rodzine ze kazdy wielka gwiazda. ja tez moge isc i swoje poglady wyglosic. a ona? gdzie jest. ostatnio adrenaNINA i tyle :( horror lepiej bylo obejrzec niz w ogole otworzyc ten watek. a jaka zaradna i w ogole, a to jedna figura. i jak mnie porwalo w 2008 - to przeciez dawno po tym jak zapomnialam o tym watku to stala sie 1 rzecz od razu i to tak zwrocilam uwage. ja nie moge :( gdzie jest moja przesylka???!!!! 😡😡😡😡

Gość pewnaosoba
ten dyrektor banku to ani swir i swoja robote w polsce to ma przeciez z panstwa. od krola ma polski. skad on ma swoja robote? on jest chory psychicznie. niech sie idzie leczyc, a mnie prosze przyslac moja historie i tyle. tu byl przeciez taki a nie inny krol - co wy sobie nie myslicie. jakis imbecyl na stolku ktory widzi tylko budynek - kretyn chory na leb. jak sie tu czyms przejac? jedynie lekami antydepresyjnymi i tyle . sie mial zapoznac ze swoja historia glupi cymbal chory na leb - ta figura ogranie szkoly i go wylac z roboty. tyle zostaje jak go kochaja. i koniec. chociaz... zas ma szwagierke niezla i tak to wyglada. nieusuwalni. ale na historii sie nie zna. nie musi. jest moralny - bardzo :( a co robil w firmie takiej a nie innej. kazdy jest moralny - na pokaz :(

Gość pewnaosoba
gdzie jest moja przesylka???!!!! 😡😡😡😡 ps. w poprzednim watku na koncu tosamo gdzie jest moja przesylka? 😡😡😡😡 i jeszcze pytanie retoryczne - co ten gosc szukal w firmie gwiazd i zastanowcie sie wszyscy kto tam mial 1 klepe na swoim miejscu czy to wszystko bylo mozliwe do zreazlizowania co wymyslil jakis debil z zona i 2 dzieci -no to bankierka bo tez sie nie dam i koniec.

Gość pewnaosoba
gdzie jest moja przesylka????!!!! 😡😡😡😡