Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xksieznaa

ciąża ?

Polecane posty

nikt ci nie powie kiedy masz brac tabletki, to twoja sprawa i ty musisz sobie ustalic kiedy, napewno w pracy masz jakas przerwe a jesli praca 3 zmianowa to napewno jesli np przerwa bedzie o 10 to zawsze o 10 jestes w stanie wziazc tabletke, nie znamy twojego harmonogramu i nikt nie moze ci powiedziec bierz o 10.... a tym bardziej nie mozeszmiec za to do nikogo pretensji..... spokonie ;)

Gość Perw mobilna
23. Nie wierzę, że nie możesz wziąć tabletki będąc w pracy. 🖐️ Nie szukaj sobie wymówek. 🖐️

Gość Jozef i na
I co to za tabletki?

Gość Perw mobilna
Bez większych problemów znajdziesz takiego lekarza. :o Jest też nuva ring. 🖐️

Gość xksieznaa
I TU SIE MYŚLISZ, BO MÓJ GINEKOLOG MÓWIŁ, ŻE NAWET NIE MAM CO MARZYĆ, ŻE U NAS ZNAJDĘ TAKIEGO LEKARZA KOLEŻANKO

z kziezna, ale czego tyd nas oczekujesz? ze pochwilimy cie za niebranie tabletek , czy co bo nie bardzo rozumiem?

Gość Perw mobilna
WYŁĄCZ CAPS LOCK. :o Poza tym są jeszcze naturalne metody planowania rodziny, na których tak świetnie się znasz. Swoja droga jakim cudem zmierzyłaś temperaturę o tej samej godzinie przy tej zmianowej pracy? :classic_cool:

Gość Perw mobilna
w trakcie choroby mierzyłaś temperaturę? :classic_cool: Wymyślaj dalej zamiast odpowiedzieć na kilka prostych pytań.

w trakcie trwania choroby temp jest podwyzsszona a zatem niewiarygodna, zksiazna, robi sie nie milo, zalozylas ten watek by spytac o ewentualna ciaze i nudnosci , odpowiedz od nas otrzymaslas :) musisz czekac na okres zobaczysz co powie lekarz ewentualnie zrob test i pemietaj o tabletkach nic wiecej nie mozemy ci poradzic

Gość xksieznaa
wyjebie w kosmos. czy l4 bierze się na chorobę ? nie . czy ja napisałam, że jestem na l4 czy zadałam Ci pytanie ? ja pierdziele, ale Ty jesteś tępa jhihi

Gość Jozef i na
Problem to chyba polega na tym, ze znajaca sie swietnie na antykoncepcji i ciazy autorka chba chce miec tego dzidziusia ale niestety jej chlopak juz nie.

Gość Jozef i na
OOO zaczyna robic sie ciekawie. A w takim razie na co bierze sie L4?

Gość Perw mobilna
"czy l4 bierze się na chorobę ?" Kolejny dowód na to, że straszna z Ciebie krętaczka. :D

Gość Jozef i na
No panienko gdyby sie okazalo, ze jestes w ciazy poniewaz nie jestes w stanie pamietac o czyms tak prostym jak polkniecie jednej tabletki dziennie to wybacz dla mnie to zmuszenie chlopaka podstepem do dziecka. Jeszcze gdyby to byl jeden raz. No a jak juz sie zorientowalas ze zapomnialas to co zrobilas?

Gość Jozef i na
Na ciaze zreszta tez,

Gość Jak nie chcesz mieć
O proszę pani autorka jest zła, że nie dostała odpowiedzi takiej jaką oczekiwała( tak jesteś w ciąży)Jeszcze ta kulturka(klimat kafe niezmienny). Też zawsze myślałam, że L4 to raczej na chorbę?A w pracy nawet do ubikacji wyjść nie możesz? Wtedy byś mogła wziąć tabletkę. Plastry można sobie przyjkleić na d*** i nikt ich widzieć nie będzie.

Gość Jak nie chcesz mieć
Gamka- sex w prezerwatywie bez wytrysku, negatywny test ciążowy. Czego jeszcze oczekujesz?Niepokalane poczęcie?

WIEM ŻE PRAWDOPODOBIENSTWO ZAJSCIA JEST ZNIKOME, OCZEKUJE ODPOWIEDZI SKAD BOL PIERSI I CHWILKOWE MDŁosci? sorki za cpas lock :) ale teraz zauwazylam ze wlaczony

Gość Jak nie chcesz mieć
Te objawy to może sama Twoja psychika wywołała. Nie chcesz mieć kolejnego dziecka więc są obawy i te "objawy"

może jest tak jak piszesz, co do 3 dziecko to nie tyle moze co bym go nie chcialo, tyllko ze wiem ile kosztuje utrzymanie dziecka, a nie chcialabym zeby kiedykolwiek cos zabraklo moim maluchom, dlatego narazie nie chcialabym zachodzic w ciaze... moze te objawy wywolal stres (chodzi mi o dziwne mdloci) a piersi bolą na okres.... lub ze zmeczenia? bo ostatnio mielismy remont i troszke sie naracowalam i strasznie bola mnie tez plecy w okolicy "łopetek :)" hmmmm?

Gość Jak nie chcesz mieć
Może to wachania hormonalne...

musze poprostu czekac :) czas pokaze..... martwie sie ale co zrobie, prawdopodobienstwo jest male ... no ale zawsze jest ale....