Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjjjjj0

Boli mnie serce gdy pomysle, ze inni uprawiają seks

Polecane posty

Gość ojjjjjj0

teraz juz nawet 12latkowie ruchają, a 18mają po 10lasek na koncie a ja 25 lat i nawet sie nie całowałem. Jest mi cięzko, wpadam w depresje, unikam ludzi...jestem nikim, to nawet smieszne nie jest. Tacy jak ja są zepchnieci na boczny tor, obiekt kpin. Do tego nie mam znajomych, kolegow, pracuje jako robol w magazynie eh

Gość ojjjjjj0
wy tez macie mnie w dupie eh

Gość Biala jak śnieg
A co mamy ci napisac?

Gość ojjjjjj0
pocieszyc, ze nie jestem sam...

Gość Może być gorzej :)
Ja mam prawie 32 lata i też od zawsze jestem sama. Lepiej Ci teraz? ;)

Gość kafeterianka32
chcesz sexy wejdz na zbiornik,tak predzej znajdziesz chętne

To uważaj na to serce, bo Ci pieprznie. W tym momencie można założyć, że jakieś sto milionów ludzi całuje się, przytula, uprawia seks itp. Podźwigniesz?

Gość Biala jak śnieg
Skoro unikasz ludzi jak chcesz poznac dziewczyne? Sa dwa wyjscia: albo sie przemoc, zrobic cos z soba i wyjsc do ludzi na jakas impreze i zagadac do jakiejs dziewczyny moze akurat sie uda. Drugie wyjscie zaloguj sie na jakims portalu randkowym moze tam pozansz jakas fajna dziewczyne. No i zostaje kwestia czy szukasz dziewczyny tylko dla seksu czy do zwiazku. Bo jesli tylko do seksu to mozesz isc do agencji twarzyskiej i juz bedziesz mial pierwszy raz za soba. Moze wtedy nabierzesz pewnosci siebie i wyjdziesz wkoncu do ludzi. Nie wierze tez w to ze nie masz ani jednego znajomego czy kolegi. Wiec napewno jakiegos masz wiec wyjdz z nim gdzies do baru. To ze pracujesz jako osoba fizyczna nie znaczy ze jestes gorszym czowiekiem od kogokolwiek innego.

Gość yiyo
Zgon na miejscu

"Nie wierze tez w to ze nie masz ani jednego znajomego czy kolegi." Chyba małej wiary jesteś :).