Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta2013LOVE

marze by zostac modelką... czy to mozliwe w tym wieku?

Polecane posty

Gość Kobieta2013LOVE

mam 25 lat, meza, ochowane dzieciaki i takie marzenie by zostac modelka. waze 55 kg mam 162 cm. cialo po ciazach wiadomo jakie ale w sumie to nie takie straszne. pod ubraniem jest ok. jestem plaska ale to w modelingu nie przeszkadza jak obserwuje jak myslicie dziewczyny, czy w tym wieku to jest w ogole mozliwe? wiem ze nie mam szans na wybiegi, chyba ze plus size ale mam oryginalna urode. jestem fotogeniczna. moze fotomodeling? nie wiem od czego zaczac. czuje ze moglabym byc w tym dobra.

Gość rrhhhh
Za niska jesteś

Gość Kobieta2013LOVE
na fotomodelkę też? niskie nie mają szans?

Gość whirlpool 6519/P
niestety na modelke mussisz miec 175cm wzrostu

Gość yiyo
Minimum 175 cm wzrostu.

Gość kobieta678
na modelke jestes za stara i za niska, ale moglbys postarac sie np, dostac do reklam w gazetach, tv,magazynow, ulotkach supermarketow :D itd>

Gość ciut za wiele
skąd możemy wiedzieć czy nadajesz się na fotomodelke jak nie wiemy nawet jak wyglądasz, ale wątpie czy z wagą 55 kg i po ciąży byś się nadawała, wzrost już dawno odpadł, a przy 162 i wagą 55 to możesz co najwyżej pracowac jako sprzataczka w jakiejś firmie zajmujaca sie modelingiem:)pozdrawiam:)

Gość Kobieta2013LOVE
przynajmniej się ze mnie nie śmiejecie że w ogóle mam takie pytanie... wiem, wiem, konkurencja ogromna. a może ktoś zna jakaś naprawdę dobrą stronkę gdzie można wrzucić swoje foto. na fotomodelke.

Gość przespij sie z kims
może ci sie uda :O

Gość przespij sie z kims
a w ogóle odchowane dzieciaki... znaczy pełnoletnie?

Gość Kobieta2013LOVE
nie mam aspiracji na sprzataczke aczkolwiek jakby mnie przycisnal brak kasy to pewnie i sprztaczka bym zostala bo zadna praca nie hanbi :) nie bede tu swoich zdjec wstawiala. pytam po prostu o to czy bedac oryginalnej urody kobieta o takich "parametrach" moge jeszcze cos osiagnac w owej sprawie.

Gość Kobieta2013LOVE
oj nie dziekuje, nie moglabym zyc z mysla ze wszystko zawdzieczam mezczyznie :P i to zapracowalam tylkiem :P ale moze Ty sprobuj jak lubisz :)

Gość Kobieta2013LOVE
odchowane to znaczy ze wyrosly z pieluch i chodza do przedszkola. po prostu mam mozliwosc zrobic cos dla siebie bo wczesniej nie mialam.

Na modelkę nie masz szans. Moja koleżanka jest modelką i zaczynała jako natolatka. Miała może 13, może 14 lat. Choć waga jest o.k., to na modelkę jesteś za niska, za gruba i za stara. Na fotomodelkę jakieś tam szanse masz, a drogi do tego są różne. Zależy dokładnie co chcesz osiągnąć.

Gość vin80
Stara, niska, płaska, po ciążach? I Ty chcesz być modelką? Dobre :) Ale co? Absolutnie do niczego nie doszłaś, nic nie umiesz i szukasz czegoś, czy jak?

Gość Kobieta2013LOVE
osiagnelam w zyciu zawodowym i rodzinnym to co chcialam a teraz wlasne myslalam zeby "zaszalec" i zrobic cos fajnego, proznego... nie mam zamiaru puszczac sie za to by byc na okladce pani domu sorry nie zrozumielismy sie :) ok juz dziekuje za odpowiedzi. wystarcza mi one. napewno sa szczere bo w internecie mozna sie spotkac z czysta szczeroscia ewentualnie z nienawiscia. nie jestem gruba gwoli scislosci :) na modelke w stylu anji rubik nie miala nigdy aspiracji, wiem ze jestem niska i za ciezka. ale w sumie tak jak was tu sobie czytam to dochodze do wniosku ze fotki moim aparatem w parku mi wystarcza pozdrawiam wszystkich slicznych :)