Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witualna dama 7

dołuje mnie to że na nic mnie nie stać....

Polecane posty

Gość witualna dama 7
o jaaa tato wyslal mi 200 zl za obrone:) bede teraz na zero, ale i tak temu skapcowi nie powiem, zobaczymy jak sie bedzie zachowywal, wiedzac ze nie mam kasy

Szczerze, to ja bym na Twoim miejscu cały czas paliła głupa i płakała że nie mam kasy, serio a jak tylko bym miała to bym mu nie mowiła i sobie odkłądała albo kupowała coś i tyle. Ani zł bym nie dołozyła to wspólnego interesu;p

Gość ssssssssssssSSSSS
kurna, ja rozumiem. Nie pracuje, bo nie moge nic znaleźć :( już poł roku. Zadowoliłabym się każdą pracą. Mam wyższe wyksztalcenie, teraz robię posyplomówkę by zwiększyć szansę. Mąż zarabia 3200zł, mamy dziecko w przedszkolu. 600zł mieszkanie, 400zł hipoteka, 80 energia, 100 telefony, ok. 200 przedszkole (musi chodzić, bo jak pójdę do pracy to co ja z małą zrobię?? a ledwo się dostała) 400zł paliwo, 80 kablówka, internet. Wydajemy ok. 250zł na jedzenie tygodniowo na ubrania i inne przyjemności NIE MA. ku....wa!!! ja autorkę rozumiem.

A powiedz mi bierzesz tabletki czy gumki używacie? Kazałabym mu połowe za tabletki płacic, albo gumki to w całości w końcu to on je zakłada nie TY.

Ja to wredna jestem, załatwiłabym go tak że zaraz by sie zaczał zachowywac. Wyliczyłabym dokładnie kto wiecej wody zużywa, ze prąd marnuje.

Gość witualna dama 7
gumki tez kupujemy ze wspolnej puli mielimy sie zdrowo odzywiac a do konca mies zostalo nam 100 zl bo on to na imperze ywdla, w i wogole zamist 300 zl zlozylismy sie po 200, to chyba sam pasztet bedziemy jesc:/

Gość witualna dama 7
dla nas wiadomo, ale postawił mojej koleżance piwo, a ona nigdy nikomu nie stawia...no dobra ale mógł uprzedzić ze to z naszej idzie, a on mi powiedzial ze wpadł na to rano ze tak zrobi...kurcze ale to wszytko strasznie brzmi

Gość witualna dama 7
co do sylwestra o nowej sukience nie mam nawet co marzyc

Kopnij chłopa w dupe i bedziesz miała po problemie. Albo pogadaj z nim. coś tu jest nie tak

Gość witualna dama 7
az czasami tak głupio ze sie rozliczamy, ale to się już dawno zaczęło i od niego on uważa ze laskom tylko o kasę chodzi, kiedyś woził mnie i innych znajmych na disko to ja tez musialm sie składać, tak to się zaczelo teraz podwozi mnie i ja mu nie place...ale ja wiem ze onw glowie pewnie mysli ze ja go naciagam... o np chyba uwaza ze to facet powienen kasa w domu rzadzic, oni meili 1000 zl n jedzenie na mies na 5 osob i dawali rade, tylko ejgo tato robil zakupy, czaicie 3 razy dzinnie!!!

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Masz kawał dupka a nie faceta, tyle Ci powiem. Uciekaj poki jestes mloda. PORAZKA A tak swoją drogą po kiego grzyba Ci ubezpieczenie na zycie??????? 80zl miesiecznie?????? kto cie tak naciągnal????? kobieto ogarnij sie

hahahahahahahahaahahah nieźle to co oni jedli? Tak jakby mama robiła zakupy to by nie starczyło! Nie widze za dobrej przyszlosci z takim kims

Gość witualna dama 7
ubezp 17 zl, razem z rach za tel jest 80, to na śniadanie przywoził chleb coś do chleba, sam robił zakupy na obiad i ato samo na koelcje , bo juz nic ze śniadania nie zostało mi pow, ze jak nie będę pracować to będę on niego na swoje potrzeby 300 zl kieszonkowego dostawać on jest spoko, pomaga mi, nie jest wybuchowy, ale idealnie nie ejst

No bardzo spoko. Ale takie potrzeby tylko Twoje typu kosmetyki ciuszki? Jak tak to rzucaj prace, bardziej to opłacalne dla Ciebie:D Żarty żartami ale to sie nie ma z czego śmiać. Powiem Ci że jak ja nie pracowałam, to facet robił wszelkie opłaty, wiadomo ja nie miałam kasy. i co 2-3 dni zostawiał mi 100zł na zakupy, jedzenie chemia no wszytsko co trzeba było do domu. A tak gospodarzyłam ze buty sobie co 3 dni kupowałam, a to torebke:D

Gość witualna dama 7
wow to moj by mi pewnie mowil ze zamiast na jedzenie to na buty wydaje

Głodny nie chodził, było w czym prac, czym sprzatac, myc sie miał w czym to o co miał sie pultac? Dawał a moja sprawa jak to zrobiłam, zeby na wszystko straczyło.

moim zdniem telefon tez sporo ciagnie. zrezygujz abonamentu, kup sobie na karte, mi z 50 zl miwychodzi na 3 miesiace. zalezy, czasami nie wystarcza, ale jakos nie oszczedzam zbytnio, nie spinam sie. jakiego jezyka ucysz?szukaj wiecej korkow, z korkow jst niezla kasa:)

Gość witualna dama 7
ja za duzo dzwonie mi nawt 50 z na miesiac by nie straczylo, mam sporo minu a i tak musze ladowa konto... nie da sie zrezygnowac z abonamentu, umowe mam do lipca

Gość gość
Ja mam 100 zł na tydzien reszta pochłaniają rachunki .Jedna wielka porażka......

Gość gość
Jak chcecie dużo zarabiać to musicie dużo płacić. I tak właśnie się dzieje. Ceny idą w górę dlatego że macie coraz wyższe pensje. I nic dziwnego, że nie starcza wam na życie. Sami o to prosiliście.

Gość gość
I odezwał sie pisuar haha