Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz calkiem duza mamuska

Nie wiem w co sie ubierac- brzuch rosnie, zima idzie. Pomozcie!

Polecane posty

Brzuch juz mam spory, widac go dobrze. Poza tym az tak nie przybralam na wadze ale dzinsy stare odpadaja. Nie mam kasy na spodnie ciazowe i zastanawiam sie czy przetrwam zime w leginsach, grubych rajstopach i elastycznych spodniach?... Kupilam jakis obszerniejszy swetr, taki dluzszy. ale nie wiem co dalej? nie chce marznac i zeby brzuszek nie marzl. ale tez mam problem np z kurtka, plaszczyk i kurtka przestaja sie dopinac... chcialam kupic tzw parke, ale nigdzie nie moge spotkac w rozsadnej cenie, bo 200 zl nei zaplace. Mamy z zimowymi brzuchami, jak sie ubierac? jakies rady?

Gość I.klementyna
A chodziłam po ciuchlandach? Tam możesz spotkać tanie ubrania ciazowy za mala kasę Spodnie kurtki trunki czy swetry

Gość I.klementyna
Albo Allegro

Gość goonies
Idz do ciucholandu, obkupisz sie za grosze:)

Gość oooo makarą
czasami w ciucholandach sa naprawde ladne rzeczy, prawie jak nowe po niskich cenach :)

schodzilam juz szmateksy u siebie w miescie i w miescie obok... kupilam jakas tunike i wiekszy swetr ale stricte ciazowych nie ma cieplych. albo worki wielkie albo nic... a z kurtka najgorzej, szuakalm takie tzw parki nawet na allegro ale praktycznie same jesienne. moze cos policytuje ale widze ze bez kasy to przyszla mama na zime ma przechlapane. ja wiekszosc ciuchow w ogole mam ze szmateksow :)

Ja bedac w ciazy kupowalam w lumpikach ciszki.Trafialy sie super ciuchy za mala kase.np.spodnie h&m mama kupilam za 6zl.Na te kilka miesiecy nie oplaca sie kupowac nowych rzeczy,ktore pozniej i tak sie nie przydadza

a skoro juz jestem to spyatm, co z butami- lepiej krotsze botki kupic, wciagane, zeby sie nie meczyc z zakladaniem i zdejmowaniem czy moze tez wciagane ale dluzesze do kolana, zeby cieplej bylo w tych cienkich spodniach? na plaskim obcasie oczywiscie :)

Ja kupiłam u "chińczyków" spodnie ciążowe za 60zł. W poprzedniej ciąży kupiłam markowe za ponad 200zł :o, w każdym razie ciągle w nich chodziłam, a po domu właśnie w legginsach i spódnicach :)

Gość goonies
ja bym kupila botki, bo jak ci nogi zaczna puchnac to takich wysokich mozesz nie zalozyc

no ja jeszcze przed ciaza jak bylam na ciuchach to sie rozgladalam za ciazowymi spodniami, bo wiem ze nowe sa dosc drogie. ale niestety nic nie znalazlam. na razie wyciagnelam jakis stary plaszczyk mamy z czasow jak byla grubsza i bede chyba chodzic ale nie jest ani za cieply ani za zgrabny, taki worek. a nie chce w ciazy wygladac jak buka w zimie ;)

Ja w zeszłym roku miałam takie płaskie kozaki wciągane i z zameczkiem. A płaszczyk grzybek kupiłam na ciuchach za 15 zł i był idealny. Spodnie ciążowe za 60 zł na allegro i pewnie na następny raz będą;-)

ano wlasnie jedne i drugie buty maja swoje plusy. zakladac czy zdajc tow iem ze zawsze mi ktos pomoze jak brzuch bedzie juz za duzy. a ja jednak duzo chodze i przewaznie pozno wieczorem niestety wracam do domu wiec cieplo to priorytet.

a to jeszcze Was wykorzystam, no nie mam sie kogo poradzic... oplaca sie kupic rajstopy ciazowe? i leginsy podobno tez specjalne sa ciazowe.

maja podobno jakies specjalne kliny i wstawki na brzuchu zeby nie uwieraly ale dobrze sie trzymaly. moze warto kupic, bo widzialam ze wcale nie sa bardzo drozsze. te 20 zl mozna wydac na zimowe cieplutkie :)

ja mam inny problem nakupowałam ciuszków na zime a ciągle mi gorąco :) leginsy i tunika z rękawem 3\4 na to lekki płaszczyk i mi gorąco :( oststnio siedziałam u gina i Panie przychodziły w golfach, wełnianych tunikach a ja sie pociłam w cienkim sweterku :( a kupowałam głównie w lumpeksach mam super płaszczyk za 25 zł-każdy mysli że nowy :)

Gość dorotasdui
ja przeszywałam sama ubrania, bo ciażowe ubrania mają kosmiczne ceny: = wstawiałam kliny, 'brzuchy' do starych spodni - do płaszcza zimowego doszyłam taką wstawkę z przodu i nie musiałam na zimę nic nowego kupować - kupowałam jedynie tuniki i 1 spódnicę na komunię chrześniaka

No dzieki za rady. Wczoraj sie nie dopielam w dzinswoa spodnice to juz alarm mi sie wlaczyl, niedlugo jak nie w dresach to inaczej z domu nie wyjde :) no a nie chce wygladac aseksualnie. tylko kobieco :) ok, lece sprzatac, bo po weekendzie balagan mi zostal :)

Gość dorotasdui
przez długi czas miałam w spodniach/spódnicach pozakładane dodatkowe gumki; zapinałąm np sunawk do połowy i guzik na dodatkową gumkę i dłuższą tunikę, sweter

a najgorsze jest to że się człowiek poci jak diabli bo gorąco, słabo a ludzie za placami wytykają że o siebie nie dbasz że brzuch na wierzchu a pot ciurkiem po plecach

Gość Mam 2 pary spodni
ciążowych i jedną dzinsową spódnice - chcesz?