Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałam się Was zapytać

Do SZCZUPŁYCH MAM jakie macie wymiary i jaki wzrost? ludzie Wam mówią, że jesteś

Polecane posty

Gość no właśnie jak to jest, że
ja jestem bardziej drobna niż chuda, bo na przykład na kościach biodrowych mam 78 cm, ale już w biodrach 86 cm, a w udzie niespełna 48 cm, ręce też patykowate, ale zawsze takie miałam;) wzrost 169 cm

Gość ja tez jestem chuda
miesiac po porodzie wazylam 3 kilo mniej jak przed ciazą, obecnie mam 50 kg i 166cm, na okraglo mi wszyscy gadaja ze chuda jestem, ale mi z tym dobrze, kurna co kogo to obchodzi jak to wyglada, gdybym byla spaślakiem to pewnie nic by nie gadali, takie przyzwolenie ze na chudego mozna mowic patyk, kosciotrup a na spaslaka nic nie moze powiedziec ew. 'puszysta' :D jak mnie śmieszy to okreslenie. Teraz jak ktos do mnie powie zeby wreszcie przytyla, to ja odpowiem tej osobie zeby wreszcie schudła.

Gość bhjcdsbjhcvdd
w moim otoczeniu szczupłym kobietom wytykają wagę tylko zapasione ogrzyce, więc to się traktuje jako komplement

Gość sadjh
165 cm / 48kg. Znajomi mowia , ze mam swietną figurę. Rodzina, np. babcia i mama - ze jestem za chuda

Mam 170 cm, ważę 54 kg. Te 4 zostały mi z ciązy. Wymiary biust: 91 (przed ciążą 83), talia (niestety): 72 (przed ciążą 62), biodra 90 (przed ciążą 88). Teraz nie mówią, że za chuda, przed ciążą tak. ;)

Gość kot bez butów
jak można wytykać komuś, że ma np. gęste włosy lub mocne paznokcie? a no nie da się, chyba, że z zazdrości tak samo ze szczupłą sylwetką

Wzrostu mam 160 cm waga 47,5 biust 75 talia 61 biodra 80. Tylko moja babcia wiecznie wmawia mi, że jestem za chuda i źle wyglądam i powinnam jeść i jeść i jeść :D A ja tak wyglądam od zawsze :P próbowałam przytyć ale nic z tego. Liczyłam, że po ciąży zostanie parę kilo i będzie 50 ale zostało tylko 2,5. Nie wiele to zmienia w moim wyglądzie.

Gość ja........
GAMKA JAKIM CUDEM- nie wierze ci ze masz 65 cm pod biustem, to ile masz w tali 55cm?? gadasz glupoty, klamiesz i tyle gruba krowo

Gość do oślicy wyzej
74 pod biustem tłumoku, czytanie ze zrozumieniem sie kłania

Gość ja........
nie mowie o Gamce tylko o osobie, ktora pisala go Gamki. Nazwala sie Gamka jakim cudem bedac. To Ty czytaj ze zrozumieniem i dokladnie idiotko

Gość ja........
nie doczytasz, nie zrozumiesz i obciach sobie robisz bo wyszlas na kretynke. haha, chcialas sie wymadrzac a wyszlas na glupiutka, biedna Ty

Gość gamka jakim cudem będąc
nie wiem co tu jest do "nie wierzenia"? dziewczyny mają i jeszcze mniej pod biustem, nie ma tu żadnej sensacji mam tyle pod biustem nie wiem co tak Cię dziwi? w talii mam 63 cm, a przed ciążami miałam 60 cm jestem bardzo drobnej budowy z natury, to wszystko;) i takich kobiet jak ja, jest całe mnóstwo

Gość ja........
to Ty w ogole wciecia nie masz, jestes taka prosciutka??

mam, mam;) już nie takie jak przed ciążami, ale jakieś jest;) tyłek jest przecież szerszy;)

Gość ja........
no to masz figure gruszki. 2 cm miedzy zebrami a pasem to malutko.

no nie mam figury gruszki, ale skoro tak uważasz, to niech Ci będzie zdecydowanie klepsydra;) chyba zapomniałaś, że człowiek posiada jeszcze ramiona i ręce;)

ja nie podałam wymiaru pasa tylko TALII, bo tam jest najwęższe miejsce tułowia u mnie w pasie oczywiście mam więcej centymetrów

Gość a ja....................
ale liczy sie wciecie, nie rece i ramiona tylko wciecie miedzy zebrami a bodrami. a Ty masz 2 cm roznicy. Nie mowie ze masz zla figure bo po 3 dzieci miec takie wymiary to super.

Gość mama roczniaka
hej. ja też jestem po jednej ciąży i jestem chuda. nie wiem ile waze ale nogi mam naprawdę bardzo chude a biust duży jak na moja figurę. przed ciążą ważyłam 41 kg przy wzroście 166 dodam że wszystkie badania w normie,tarczyca też. obecnie mogę ważyć jakieś 46kg. w wakacje udało mi się przytyc do 52 bałam tabletki Peritol ale później przyszły stresy itp i moje 52 kg poszły w niepamięć. u góry noszę s\m a na dole xs

tylko nie da się ukryć, że te dodatkowe centymetry w okolicy talii są na brzuchu, a nie po bokach ciała dlatego ta talia jednak jest pomimo wymiarów;) u mnie problemem jest wystający brzuch pomimo, że niby 63 cm to nie tak dużo, ale jak widać nie u każdego:O jestem po prostu bardzo drobnej budowy

Gość izusia.87@tlen.pl
ja mam 167 54 kg biust 88,talia hm chyba 68 a tyłek 91 mam 1 dziecko i uwiwlbiam jeść nigdy się nie odchudzałam a wręcz przeciwnie chciałam bym przytyć