Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jestem na diecie

Przedświąteczna dieta. Kto ze mną?

Polecane posty

Jasne, dołączaj aromatyczne pomelo! Ja się cieszę, że dołącza kolejna osoba! Ja diety cud przestałam stosować odkąd zauważyłam ogromny efekt JOJO.., który nie jest zbyt "fajny".. ;) Do wakacji też bym chciała tyle ważyć! Mam również 160.. ;D Witam i zapraszam do udzielania się ;)

Gość aromatyczne pomelo
cóż ogólnie w czerwcu ważyłam 72kg :/ sama się zastanawiam jak do tego doszło do sierpnia ograniczyłam tylko sól i fast foody a słodycze hmm zastąpiłam lodami znaczy wiadomo nie jakoś często tylko 1-2 razy w tyg 1 mały big milk wtedy nie stosowałam żadnej diety jadłam normalną ilość jak zawsze do października ubyło 4kg wiem mało ale w końcu się nie ograniczałam z jedzeniem teraz jakoś niecały miesiąc temu zaczełam ograniczać się do 1500 i spadło 2kg do świąt chcę zrobić te 15 dni 1300 a później znowu wrócić do 1500 myślę że to nie jest mega trudne dieta :P to tyle mojej historii walki z wagą... stosujesz jakąś formę wysiłku fizycznego?

Gość hanka25
dziewczyny pomocie moje ostatnie 3,5 kg nie ruszaja juz w dol co jesc i jak ? zeby zaczeły spadac?

Gość hanka25
nie ukrywam ze do swiat bym chciala je zrzucic choc w wiekszosci jak sie nie da wszystkich

aromatyczne pomelo - O. Muszę pomyśleć nad lodami zamiast słodyczy bo mnie strasznie kusi! Ja 1000 kcal do świąt będę jeść. ;D Tak, tak staram się codziennie ćwiczyć z Ewą Chodakowską, czasem basen/siatkówka lub koszykówka. ;) hanka - Ja mam tak samo jak Ty! Cały czas ważę tyle samo 77,8 i ani drgnie w dół to strasznie demotywuje, ale postanowiłam, że nie będę się ważyć codziennie - dopiero za tydzień, w sobotę i dam ostry wycisk sobie w tym tygodniu, ograniczę mięso.. Choć szczerze powiem, że waga nie daję nam dokładnych efektów naszej pracy z dietą, ale centymetry, które idą w dół, powinny być wyznacznikiem! ;D Spróbuj ograniczyć mięso i węglowodany, jedz w tym tygodniu o stałych porach, same owoce + musli do południa i wypijaj czerwoną/zieloną herbatę, a na pewno będę efekty! A no i nie waż się codziennie! ;)

Gość hanka25
ja to mam chyba tak przez te weglowodany za duzo ich jem a za mało białka i warzyw sprobuje tak ale dzis juz zjadłam pieczywo chrupkie na sniadanie az 3 sztuki z paprykarzem szzcecinskim do tej pory mam 250 kcal i kawa z cukrem

Gość candy41319
haj, zabijecie mnie, jesli dopiero teraz się dołączę? ;)

hanka, możliwe . ;) Spróbuj urozmaicać śniadania, bo wiadomo najpierw jedzą oczy i jedz na mniejszych talerzykach, najlepiej śniadanie na tych od kawy, a obiad na tych od śniadania. :) candy - zapraszamy, zapraszamy! Gdzie tam nie zabijemy Ciebie, chyba, ze podasz adres i będziesz bardzo chciała! Cel mamy wspólny - schudnąć, więc dlaczego by nie! ;) Zapraszam do czynnego udzielania się ;D

Gość aromatyczne pomelo
wybaczcie że tak piszę mało ale mam straszne problemy z netem dziś było dietetkowo

aromatyczne pomelo - janse, rozumiem, ja jutro do szkoły, więc będzie mnie mniej, a w środę nie będę mieć prądu przez jakieś przebudowy, co za tym idzie - Internetu też, więc mnie też mniej będzie, ale najważniejsze, że się wie, że są osoby, które też walczą, bo razem damy radę! ;)) Co myślicie o tej biżuterii, znalazłam i nie wiem, czy się skusić.. niedługo Boże Narodzenie, schudnę to i prezent powinien być odpowiedni.. Muszę pomyśleć. ;) http://www.facebook.com/handmarta

Cześć. Ja też nigdzie nie uciekłam :) Ale dostałam załamki. Wyliczyło mi, że z moim wiekiem, wzrostem i innymi pierdołami powinnam ważyć 60 kilo i w okolicach tej wagi jest prawidłowo. A mi przecież niewiele brakuje do 90 :( Wykazało mi, że wchodzę już w otyłość I stopnia 😭 Już nie wiem jaki ratunek, diety wciąż mi nie wychodzą... 3-4 dni jest dobrze i nagle nachodzi mnie obżarstwo bo to goście, to okazja, to rodzina zaprasza na obiad i ciasto... Stwierdziłam teraz, że postawię na ćwiczenia. Dziewczyny przy spożyciu 2500 kcal i regularnych ćwiczeniach odnoszą porażająco wspaniałe rezultaty. Chyba tylko to mi pomoże bo nie widzę już dla siebie wielkich szans :O Najgorzej się przełamać zacząć. Potem jak już widać efekty, to tylko dopinguje.

Gość candy41319
heyyyy.... nie poddawaj się, będzie dobrze :) tylko postaw to sobie na 1 miejscu i pieprz wszystko inne, ja tak robiłam i dobrze było :D

Dobry wieczór! Czy mogę do Was dołączyć? W sumie nie mam żadnej sprecyzowanej diety , po prostu MŻ ;) No i 2-3 razy w tygodniu siłownia / zumba / body shape ( co tam aktualnie zapodają w czasie który mi pasuje ;) Może piorunem mi nie idzie , ale jak dla mnie ok ;) to jak , mogę dołączyć ?

Airet - ja dostałam takiej załamki wczoraj, bo imieniny, bo ciasto, bo to bo tamto.. Ale nie poddaję się! Wiem, że dam radę i wiem, że Ty też!! :D Nie myśl o tym odchudzaniu jak o diecie, tylko jak o ZDROWYM STYLU ŻYCIA i wprowadzaniu ZDROWYCH nawyków do Twego jadłospisu. Polecam Tobie ćwiczenia z Ewą Chodakowską, można za darmo pobrać na ewachodakowska.pl czy poszukać na youtube. Polecam Tobie byś w tym tygodniu jadła 2500 kcal aż do czwartku, w czwartek odejmij 200 kcal - jedz 2300, po kolejnych 5 dniach odejmij kolejne 100-200, aż dojdziesz do 2000 kcal i wówczas jedz tak przez około dwa tygodnie, potem znowuż odejmuj, ale po 100 kcal na tydzień (od pn do nd - 100, od kolejnego pn do kolejnej nd kolejne - 100) aż dojdziesz do 1800 kcal, wtedy zostaw tą liczbę, dopóki Twój organizm nie zakoduje sobie w głowie zdrowego stylu życia, kiedy nie będziesz głodna co chwilę(za 2-3 msc) spróbuj na nowo odejmować do 1600 kcal, a zobaczysz efekty! Oprócz tego koniecznie jedz co 2-3h, zrezygnuj z podjadania, zamień słodycze na orzechy, owoce, warzywa! Pozwalaj sobie raz w tygodniu na małe co nieco np. 1 kawałek pizzy,ciasta lub garść chipsów albo kilka cukierków. Pokochaj kurczaka, ryby, mięso z gęsi (zdrowe) i wszelkie owoce, warzywa! Zamiast gotować/smażyć/piec - GOTUJ NA PARZE! Nie zapominaj o ĆWICZENIACH najlepiej 2-3 razy w tygodniu kardio + 3 razy dowolne ćwiczenia polecam te z Chodkowską, Fat Burning lub bieganie! ;) :D To nie jest dieta, a STYL ŻYCIA, myśl sobie! ;) Pamiętaj, że JESTEŚ PIĘKNA, SPRÓBUJ WYDOBYĆ WIĘCEJ DOSKONAŁOŚCI, którą MASZ UKRYTĄ W SOBIE!! Dasz radę, wspieram Ciebie ;)

Dziękuję za mile przyjęcie. Poprzedni topic w którym się udzielałam upadł , a miał też dotrwać do Świąt. Waga rano pokazała 69 kg - więc cieszy mnie to :D Miseczka płatków kukurydzianych zjedzona i trzeba się zbierać pomału do lekarza z małym ... do zobaczenia później ;)

Ja miałam już dwa topiki i każdy po tygodniu.. upadał, ponieważ osoby zainteresowane rezygnowały, a ja nadal trwam i nie mam zamiaru przestać! ;) Kolejny posiłek koło 17. ;D

Hej! No ja póki co trwam i trwać w zrzucaniu kg będę ;) Po powrocie z miasta i od lekarza z małym zjadłam bułkę proteinową z metką tatarską . Obiad będzie na kolację - lekki kapuśniaczek ;)

Gość aromatyczne pomelo
hejka :D u mnie dobrze czuje się świetnie oprócz tego że zamarzłam :/ właśnie się wybieram na zakupy dietetyczne :P napiszę i przeczytam co napisałyście jak wrócę pozdrawiam :D

Gość aromatyczne pomelo
hejka :D u mnie dobrze czuje się świetnie oprócz tego że zamarzłam :/ właśnie się wybieram na zakupy dietetyczne :P napiszę i przeczytam co napisałyście jak wrócę pozdrawiam :D

sarita - to dobrze, bo ja też! ;) aromatyczne pomelo - miłych zakupów! ;) poza tym w tym tygodniu chciałabym niezdrowo niestety, ale zrzucić do 76-75 bo w niedzielę wybieram się na zakupy, spodnie, sukienki i te sprawy ;D

Gość aromatyczne pomelo
ja kupiłam pomarańcze, warzywka i duużo szpinaku kocham szpinak :P nie mam niestety czasu na ruch :/ kolacja szpinak z serem pleśniowym :)

Aromatyczne pomelo - również kupiłam pomarańcze ;) Powiem tak, ja do pewnego momentu mego odchudzania również myślałam, że nie mam czasu na ruch, ale stwierdziłam, że jeżeli mam czas na zaglądanie do Internetu, czy oglądanie telewizji to na pewno znajdę to 15 minut by poćwiczyć z kochaną Ewką.. ! Więc dziś sumiennie ćwiczyłam przed chwilą, choć jutro mam pracę klasową z geografii.. ;// Ale dałam radę! :D

Cieszę się jak głupia, bo waga wskazała 77,7 kg. Cel - chudnąć 0,5 kg jednego dnia - wiem, że bardzo niezdrowo, ale chcę wejść w o wiele mniejsze spodnie!!! Bez zbędnych komentarzy do tego -3 kg w 6 dni.. :D Dam radę, bo już jestem w pełni świadoma, że jeszcze 13 dni i będę musiała ubrać sukienkę, a chcę zadziwić CAŁĄ RODZINĘ! I potem Sylwester, tu też mam ciekawe plany :D potem ferie i góry.. CHCĘ CZUĆ SIĘ JAK LASKA,"LACHONIA" a nie wieloryb!! Czy damy radę! Tak damy radę!

Gość kfcza
ja kupiłam pomelo

Gość schuuuuuuuudlam
Najłatwiej chudnąć, pijąc Yerba Mate, najlepiej zamiast kawy (pobudza). Bardzo obniża apetyt, mniej jemy i chudniemy bez głodzenia się- prosty i tani sposób;) A do tego bardzo zdrowy, bo Yerba to bogactwo witamin :)Odkąd piję Yerbe, nie wiem co to podjadanie, nie mówiąc o przejadaniu się ;) Polecam każdemu ! Poczytajcie o jej właściwościach: http://yerbomaniaczka.blog.pl/

Hop hop! jest tu ktoś ??? Ja właśnie walczę z oknami ( póki mały śpi ;) ) więc nawet nie mam czasu myśleć o jedzeniu ;) Wczoraj byłam 1,5 h na siłowni i 1 h na zumbie - upociłam się na maxa ;) dzisiaj jak dam radę spróbuję tego skalpela - może się wciągnę :) tymczasem wracam do obowiązków ;)

hejka! A mi przez zaparcia waga rośnie :( Zakupiłam Colon C , mam nadzieję , że zadziała... A Was gdzie wywiało?

Gość i haha
na zadupie