Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś coś wie??

firma ADSPECTUS kto słyszał??

Polecane posty

Gość gość
dzwonimy z Ninja to nie ma zwiazku z Twoja blokada, co do godz czasem dzwonie i w godz poludniowych ale tez zdarza sie oderwac ludzi od pilnych zajec w kuchni lub obiadu i to jest niepowodzenie .

Gość gość
a dzwonie o ktorej mam czas i jak dzieci dadzą podzwonić najczesciej po 10 lub 14, i po poludniu okolo 17 jak sie uda

Gość gość
ja na ogol ze 3 godz rano i 2-3 popoludniu

Gość gość
ja tez wole dzwonic wtedy gdy jestem sama w domu, bo chaos rodzinny nie pomaga w pracy.. a oderwac ludzi od swoich zajec mozna o kazdej porze..

Gość gość
.........ale tak jak chaos rodzinny w pracy przeszkadza tak praca w grupie by bardziej napędzała i motywowała..........

Gość gość
w grupie to sa takie prace...ja bym nie chciala w grupie

Gość gość
najbardziej mnie motywuja ubywajace terminy z terminarza :D

Gość gość
co masz na myśli? aż tak dobrze ci idzie,ze za twoim pośrednictwem znikają puste terminy, bo wszystkie ty zapelniasz pacjentkami? to mow jak to robisz:)

Gość gość
nie nie...jak spogladam co jakis czas na terminarz a tam...coraz mniej terminow.. w szybkim tępie znikaja..to mnie motywuje

Gość gość
jesli juz jakis czas pracujesz to wiesz jak to jest w Ciechanowie albo jak doszedl Tczew czy miasteczka gdzie wczesniej dostali zaproszenia z przychodni..wrecz czekaja na tel :)

Gość gość
ja jak dzwonilam kiedys do Ciechanowa to dodzwanialam sie do okolicznych wsi albo firm, nikogo nie udalo mi sie tam zlapac,a w Tczewie babki jak oparzone rzucaja sluchawkami gdy uslysza o co chodzi albo badaly sie w mammobusie juz

Gość gość
oj ,,mam inne doswiadczenia

Gość gość
......bo w tej pracy też trzeba mieć farta!! jak generalnie w życiu..........

Gość gość
tak..tu sie zgadzam

Gość Witam witam
Uprzejmie dziękuję za wszystkie odpowiedzi, to bardzo mobilizujące, że tak angażujecie się w temat, ja też postaram się gdy będę miała więcej wiadomości i przede wszystkim praktyki na bieżąco innym pomagać fajnie, że temat kwitnie i rośnie w siłę :)

Gość gość
Może dawniej w Ciechanowie i Tczewie miałyście lepiej, bo ja też jakoś nie zauważyłam,żeby tam jakoś szczególnie czekali z otwartymi ramionami na telefony z zaproszeniami na badania; tak jak wszędzie trzeba polować na te nieliczne. Szkoda że nie dzwoni się na komórki,byłaby większa szansa. Teraz mało kto ma stacjonarki.

Gość gość
idealnie to byloby dzwonic tylko pod numery pod ktorymi mozna zastac kobitki 50-69l.:D

Gość gość
Walnięte jesteście............ praca za 200 zł po tyle godz tygodniowo, i jeszcze nic pewnego..... głupiego robota.

Gość gość
a ja jak patrze na niektorych czasy połączeń-to wydaje mi sie ze niektóre pania dzwonia nawet w niedzielę. Zeby wydzwonić prawie 16 godz w tygodniu, to trzeby chyba tylko siedziec wciąż w słuchawkach i gadac

Gość gość
moze i glupiego, a moze zdesperowanego. Jak sie nie ma zadnej pracy to dobre i to. Chociaz ja sobie tez nieraz tak mysle czy rzeczywiscie mi to tak potrzebne. Ale zauwazylam ciekawa rzecz. To wciąga!!

Gość gość
Ja pracuję około 4h dziennie i zarabiam trochę więcej niż 200zł. To tak na marginesie.A wgl wiadomo że dla młodych osób to praca przejściowa. Bo dobre zarobić kilkaset złotych niż nie mieć nic.Wiadomo że w niektórych rejonach naszego kraju jest ciężko z pracą. Ale to dobra fucha dla kobiet na emeryturze albo matek które "siedzą" z dziećmi w domu, bo mogą dorobić do domowego budżetu.

Gość gość
jesli pracujesz 4 godz tyg i zarabiasz wiecej, to pewnie pracujesz dlugo i masz kontakty umówione no bo jak inaczej? Chyba ze masz wiecej szczescia w co raczej nie wierze

Gość gość
troche to znaczy ile? powiedz jakim sposobem

Gość gość
wrr nie lubie dzwonic do sandomierza :P ludzie nie mili, wszystkie babki maja badania albo rzucaja sluchawkami haha wypasik :P

Gość gość
To jakiś szajs ludzie wy w takie g***o się bawicie???? To najgorsze dziadostwo jakie może być !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adspectus to gów.......o jak z Polski do Bangladeszu. Co za dziadostwo żebyście musieli tak wypocić to parę marnych na tornister i piórnik dla dziecka.Żal o tym czytać!

Gość gość
Ło matko,ale się wczułaś... Dziewczyno, wyluzuj, bo ci żyłka pęknie! Po pierwsze to nie chińska fabryka gdzie tyra się po 12 godzin na dobę za miskę ryżu,a po drugie każdy tu pracuje z własnej i nieprzymusowej woli i może w dowolnej chwili zrezygnować,więc dzięki za troskę,ale nie musisz się tak przejmować! No, chyba że żal ci gardełko ścisnął, bo sama chciałaś tu pracować i się nie udało? Ale w takiej sytuacji to nie wylewa się swoich frustracji na forum tylko szuka pracy gdzieś indziej. Powodzenia i więcej spokoju życzę:)

Gość gość
ja traktuje tą pracę jako coś dodatkowego, na razie mam dzieci i nie mam jak isc do pracy, wiec w wolnej chwili moge posiedziec nad tym, wiem doskonale ze tu wiele nie zarobie ale zawsze to cos :P

Gość gość
Ja nie dawno zgłosiłam chęć współpracy, kazali wpłacić kaucje 240zł i czekać aż kurier przyniesie laptop i umowę. Jak długo Wy czekaliście? Ja zaczynam się denerwować !

Gość gość
mi nie kazali nic placic i niczego od nich nie dostalam, umowe na poczte dostalam

Gość gość
Pierwsze słysze o kaucji,dofinasowanie na komputer jao narzedzie pracy daje PFRON a nie firma ,a potem co?zrezygnujesz z pracy to ci laptop zabieraja?cos mi sie to kupy nie trzyma.