Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś coś wie??

firma ADSPECTUS kto słyszał??

Polecane posty

Gość gość246
Trzeba by pana Karola albo Relgan zapytać jak długo Adspectus współpracuje z Mediką bo może krócej niż 2 lata.. Ja już chyba rzucam w najdalszy kąt słuchawki i będę napawać się słońcem i wolnością do poniedziałku bo pewnie i tak już nic nie zdziałam. Nieudany miałam ten tydzień pod względem pracy więc trzeba szybko o nim zapomnieć;) Ile łącznie umówiłyście pań na kwiecień? Ja 56 czyli na owacje na stojąco nie zasłużyłam sobie raczej;)

Gość lilia 1111
no moze i krocej trwa ta wspolpraca co nie zmienia faktu ze czesto trafiam na Panie ktore dostaly zaproszenie imienne z tej przychodni i nie chca sie juz zapisywac telefonicznie bo gdy pytam o imie i nazwisko to jestem oszustka bo skoro dzwonie w imieniu tej przychodni to powinnam znac i miec ich dane

Gość lilia 1111
czasem jakos sie uda umowic taka Pania ale zadko

Gość lilia 1111
a na kwiecien mialam ponad 60 ale pare odpadlo przy potwierdzaniu

Gość edi 33
dziewczyny czy to jest jakaś różnica czy mówi się nazwę salve medica i medica lódz bo to ta sama przychodnia której nazwy używacie w rozmowie z paniami?

Gość edi 33
Boże już nie wiem do jakiej miejscowości dzwonić żeby kogoś zarejestrować 2 tydzień nikogo nie zarejestrowałam w bełchatowie wczoraj miałam 8 numerów nie odebranych pod rzą dzwonił ktoś wczoraj do bełchatowa? też tak miałyście?

Gość gość
ja dzwonilam do belchatowa ludzie czasem maja aparaty gdzie sie wyswietla twoj nr i odzwaniaja, moze ktos dzwonil zeby odwolac wizyte lub o cos zapytac wiec to normalne ze ktos dzwoni do ciebie..........

Gość gość
edi 33 przez 2 tygodnie nikogo nie umowilas????????

Gość Relgan
Zawsze mówię, że dzwonię w imieniu przychodni Medica nie wymieniając nazwy Łódź. Czasem niektóre panie dopytują z jakiego miasta,.

Gość edi 33
no tak nie umówiłam po co mam kłamać? przed tem mi się udawało

Gość gość
poprostu sie zdziwilam ze przez 2 tygodnie nic....owszem zdarzaja mi sie gorsze dni zreszta jak kazdemu ale zeby az 2 tygodnie nic a nic?

Gość ruda83
ja sobie dzisiaj odpuscilam i mam zeroooo :P dzwonilam z 1,5 godziny i nikogo nie umowilam i stwierdzilam ze wale to, jutro bede siedziala wiec moze lepiej pojdzie :P

Gość kleo40
powiem Wam tak, luzik, czym bardziej sie spinamy tym gorzej!!

Gość lilia 1111
Hej dziewczyny macie juz ta wyplate?

Gość 1gość
nie ma jeszcze przelewu

Gość gość
Dziewczyny nie wiem jak u Was, ale jak patrzę na te "brązy" w marcu to mam ich więcej niż zielonych...

Gość gość
U mnie najlepsza frekwencja, prawie 100% jest u pacjentek z Krakowa, Katowic i Warszawy ;) A z mammobusami bywa różnie - czasami się człowiek namęczy, naprzekonuje i jest niby dużo, ale co z tego, jeśli masowo nie przychodzą, a za chwile mammobus tam nie przyjedzie, żeby je przemówic. Np w Beldnie z pięciu umówionych pań przyszła tylko jedna. A na kwiecień to ja mam dopiero 27... Zeszły tydzień był dla mnie fatalny.

Gość Gryzelka28
Zapomniałam się podpisac pod powyższą wypowiedzią.

Gość Gryzelka28
zaczynam dzwonic i co mnie dzisiaj wita,, błąd 503. I to już podczas logowania do miasta.

Gość CiotkaKarola
ja tez mam wyzsza frekwencje w przychodniach, ale i tak nie lubie tam dzwonic;) W mammobusach czesto mozna sie podlamac,ale jeszcze bardziej od samych brazow wkurza mnie jak sie okazuje ze jednak pani byla na badaniu.. bo pozniej nie wiem czy bede ja miala doliczona czy nie... w rozliczeniu niestety nie mamy napisane ile pacjentek nam policzono,a powinno byc wszystko czarno na bialym moim zdaniem!

Gość lilia 1111
mnie tez denerwuje jak dzwonie do brazowej i sie okazuje ze byla , zrobila, musze sie znowu produkowac zeby podala pesel, nie zawsze chce bo twierdzi ze juz podowala przy badaniu.. a jesli juz poda to i tak do rozliczenia widnieje na szaro i wkoncu nie wiem czy zostanie doliczona do nastepnegp miesieca, mam taka z lutego,zapisalam pesel a ona dalej jest na szaro, przeciez chyba nie trzeba sie sie kontaktowac z przychodnia wystarczy sprawdzic w simpie czy zrobila, tam bedzie napisane wszystko czy w w tym dniu i w tej przychodni bylo badanie robione........!

Gość Gryzelka28
zgłupiałam trafiłam w Krakowie na jakieś karteczki chyba po kimś, bez sensu wszystkie info z karteczek juz nieaktualne, miałyście tak?

Gość lilia 1111
no ja tak mam, jedna z tych zoltych udalo mi sie umowic ale wiekszosc tez nie aktualne

Gość Gryzelka28
też mi się 1 udało umowic z tych kartek

Gość gość
ja już kiedyś pisalam,że czasami mam wrazenie że do Krakowa się dzwoni na silę,bo nieraz trafiam na numer do którego juz kiedyś się dzwoniło albo była pani umówiona i nie jest zainteresowana

Gość Gryzelka28
jak wam idzie?

Gość gość
ja dzwonie od 16, ale bez efektów...

Gość Gryzelka28
takie karteczki z zeszłego roku szef powinien dac innym od razu a nie po takim czasie, wiekszosc pan sama poszukala sobie gdzie indziej mammo albo nawet ...same poszły do Diagammedu

Gość Gryzelka28
mam 2

Gość Gryzelka28
ktos teraz dzwoni? czy wszyscy już mają wolne?