Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agraaa

ból podczas stosunku

Polecane posty

Mam mały problem :( podczas stosunku z moim ex-partnerem nie odczuwałam przyjemności, a wręcz lekki ból. Uprawialiśmy sex kilka razy i za każdym razem było tak samo. Wręcz czasami ból był aż tak duży, że zaraz po rozpoczęciu stosunku kazałam mu wyjść, bo nie mogłam wytrzymać. Aktualnie jestem z innym facetem i chcę się z nim kochać. Jednak boję się, że znowu będzie tak samo, a nie chcę takich sytuacji przeżywać znowu. Czym to może być spowodowane?

Gość hgfhfx
idz do gina, moze masz nie do konca rozerwana blone albo cos z budowa pochwy :)

to naprawdę może być nierozerwana błona do końca? Jak to możliwe? Kochaliśmy się kilka razy. Podczas 2stosunku było mi nawet dobrze, ale nie doszłam. I przez to trudno mi jest myśleć, że sex może być przyjemny :(

Gość hgfhfx
zalezy jaka blone mialas :) jesli grubsza to mogla tylko peknac na srodku i dlatego mogliscie sie kochac, ale mogla zostac po bokach i teraz Cie boli kiedy facet Ci wklada :) a moze masz jakas infekcje o ktorej nie wiesz i dlatego boli, tez sie zdarza.

Gość kiiiiiiiiiiiiiiiii
Przyczyn może być kilka, może masz endometriozę, choroba która powoduje ból podczas stosunku. Może powodem być po prostu pozycja, zestresowanie, infekcja.

Gość kiiiiiiiiiiiiiiiii
Przyczyn może być kilka, może masz endometriozę, choroba która powoduje ból podczas stosunku. Może powodem być po prostu pozycja, zestresowanie, infekcja.

Gość hgfhfx
mogla tylko peknac na srodku, a po bokach zostac i teraz Cie boli jak facet Ci wklada :) a może masz jakas infekcje o ktorej nie wiesz i dlatego boli, tez moze byc. idz do gina ":) jesli blona to Ci ja usunie, jesli cos innego to tez pomoze. moze sprobujcie od tylu.. ja jak mam otarta np. to od tylu mniej boli.

Gość kiiiiiiiiiiiiiiiii

Brzmi strasznie... :( no cóż, będę się musiała wybrać do ginekologa. Tylko boję się też tego, że to może być spowodowane jakimiś hamulcami w moim mózgu... A wtedy co?

Gość hgfhfx
a wtedy do psychologa/seksuologa :) sama pomysl, czy sie boisz stosunku i czego dokladnie :) i sprobuj sie jakos przekonac :)

Gość damianek25
moją dziewczynę też kiedyś zabolało,gdy ostro w nią wszedłem a ona nie była podniecona i kompletnie sucha

tylko ja jestem zawsze podniecona i mokra... i to mnie zastanawia. Dlaczego tak się dzieje... Z opowieści moich znajomych słyszę jedynie, że sex jest zajebisty, jak mogę nie odczuwać przyjemności itd. i zastanawiam się co jest ze mną nie tak...

Gość doświadczony przez życie
Za wilgotność odpowiada automat, za ciasność głowa. Nie jesteś wystarczająco nakręcona, by się wyluzować. Potrzebujesz prawdziwego ognia.

Gość you are..
Albo masz tyłozgięcie macicy

Gość tak bez gina
nie obędzie się.Albo Ci odprostuje pochwę albo użyje metalowych olbrzymich szczypiec i wyrwie Ci resztki błony dziewiczej.Wybierz takiego przy tuszy bo zwykły chrabąszczak nie będzie miał tyle siły.Bo trwa to ze dwie godziny.

Gość plastikowykrolik
polecam wpisanie w google hasła "dyspareunia"

Gość gość
ja tez kiedys podczas stosunku mialam bol to dlatego ze mni jednoczesnie dwuch posuwalo i to obydwa byli w mojej pisi

Gość gość
Mam podobny problem...a czy ktoś słyszał o rozszerzaczach pochwy? A może raczej..czy któraś używała?