Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salalalaalqa

Zapalenie krtani u dziecka :-(

Polecane posty

Gość salalalaalqa

Zmora listopada podobno i nas dopadła a konkretnie moje biedne dziecko. Teraz wszystko już czyste ale kaszel nadal i stąd moje pytanie - macie coś poleconego aby kaszel tak nie męczył? lekarz doradził tylko zyrthec a myślę o czymś zeby tak kaszel w nocy nie łapał, bo jest dramat ;-/

Gość wiśnióweczka
w jakim wieku dziecko?

Gość 41 latka juz jestem
syrop z cebuli i cukru plaster cabuli i przesypac cukrem potem nastepny i w cieple miejsce , moze byc na grzejnik ....podawaj po lyzeczce

Gość Małgochna
sinecod w kroplach kiedyś stosowałam i była rewelacja. Nie wiem, czy nadal są tak dobre, bo to było jakieś 2 lata temu

Gość mama dwóch dziewczynek
w jakim wieku jest dziecko?

dla nas najlepszym syropem hamującym kaszel jest sinecod, ale tylko na noc, w dzień dziecko musi odksztuszać. W dzień możesz podać pini. Pytałam o wiek dziecka, ale kojarzę, że dla maluszków poniżej 3 lat też był sinecod w kroplach chyba. W dzień może Wam pomóc inhalacja.

syrop z cebuli działa wykrztuśnie, jest pomocny, ale na noc kiedy kaszel uniemożliwia sen można dać coś hamującego, z kodeiną np.

Gość 41 latka juz jestem
Wychowalam 2 chlopy jak deby i w zadne kodeiny sie nie bawilam. Moze tak do natury a nie syntetykow? Syrop z cebuli 3 razy na dzien nikomu nie zaszkodzil. Pozdrawiam.

Gość Małgochna
41 latka juz jestem- ale też nie pomaga :( jesli Twoim pomaga ciesz się i korzystaj, u mojej dwójki żadnych efektów nie daje a już tym bardziej na uporczywy, duszący kaszel