Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Czy są tu wysokie panie, które miały stosunek seksualny a niskim mężczyzną?

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot

Jeśli tak, to jak wrażenia?:( Niskie panie jakby mogły napisać, też proszę niech napiszą, jeżeli odbyły stosunek ze znacznie wyższym osobnikiem płci męskiej.:(

Gość są są śą
miałam faceta, który miał 170 a ja 176:)dla mnie ta różnica była nie zauważalna, i nieistotna, sex jak najbardziej na tak, byłteż partner który miał 195 i też spoko, choć 1 był lepszy.

Gość fefefefwe
nie kręci mnie Frodo Baggins :classic_cool:

Gość ludzki przedmiot
są@ 170 cm to jeszcze nie tak mało.:( Niski mężczyzna to od 165 cm myślę, że się zaczyna.:( Bardziej mi chodziło o różnice kilkudziesięciu centymetrów.Na przykład mężczyzna o wzroście 163cm, kobieta powiedzmy tak 185.:( Ale dziękuję za odpowiedź.:( fefe@ jaki masz wzrost?:(

Gość diamentowa5109
ja mam 167 a moj facet mial 198, po tym zwiazku wole troche nizszych facetow czyli cos ok 180

Gość fefefecoś to vera
amen🖐️

Gość ludzki przedmiot
Diamentowa czy wyobrażasz sobie "uprawiać seks" z niższym od Ciebie?:(

Gość są są śą
a Ty autorze masz jakieś kompleksy odnosnie wzrostu?

Gość ludzki przedmiot
Diamentowa czy wyobrażasz sobie "uprawiać seks" z niższym od Ciebie?:(

Gość są są śą
a Ty autorze masz jakieś kompleksy odnosnie wzrostu?

Gość ludzki przedmiot
Jak to vera, to znaczy że wstydzi się, albo boi ze mną rozmawiać ze swojego nicka? :( są@ nie mam kompleksów mimo, że niektórzy chcą mi tu wmówić, albo udowodnić, że powinienem mieć.:(

Ja mam 167. centymetr mniej niż w zeszłym roku. Chylę się.

Poznałam faceta, na siedząco był :] . Wszystko elegancko, rozmowa się rozwija, sprawy poważne, jakby seksualne. On wstaje i sięga mi do ramienia. To dziwne, po głowie, dłoniach, stopach- a raczej butach nie wydawał się niższy ode mnie. Możliwe, że mogło się nie wydawać?

Gość ludzki przedmiot
Cze Bó. Ale wolisz wysokich czy jakich?:( Rozumiem, że jeszcze seksu nie miałaś?:(

Gość ludzki przedmiot
Możliwe Bó.:(

Cześć. Nie, nie miałam seksu jeszcze. Nie złożyło się. Niższych ode mnie czy niskich ogólnie? Wysokich, wyższych ode mnie czy jak?

Wiesz, zwykle niscy mają małe stopy czy dłonie. Czy to kobiety czy mężczyźni. Temu mój przypadek był niespotykany. Zupełnie się nie przygotowałam na to, że człowiek o wielkich stopach może być niższy ode mnie.

Gość ludzki przedmiot
Bó wszystko do Ciebie się odwołuje, bo jak inaczej?:(

Gość ludzki przedmiot
Bó przytasz mnie czy mam dużego penisa?:( To zapytaj wprost.

Ludzki ze mną jest problem pewien. Ja uważam się za wielką. I gdy mijam ludzi wydaje mi się, że każdy jest ode mnie niższy. :/ Obsesję mam. Przekleństwo moje. :/ Jeśli chodzi o partnerów, nie miałabym oporów związać się z niższym. Oby nie był drobniejszy. ; ] I gdyby oczywiście odpowiadał mi pod pewnymi względami.

Ludzki nie mam problemu z zadawaniem pytań intymnych. Skoro nie zapytuję, znaczy nie obchodzi mnie to jeszcze jakiego masz penisa i czy masz włosy. Jeżeli chcesz powiedzieć, powiedz a nie mi insynuujesz, że niby ja chcę.

Gość ja miałam seks z nizszym
facetem. Widzielismy się wcześniej kilkanaście razy towarzysko(nie sam na sam),potem była jakaś impreza,wszyscy poszli do domów i został tylko on:( jakoś tak się mieliśmy ku sobie,no i doszło do stosunku. Kochalismy sie 3 razy,namiętnie--jak to po imprezie. Co jest najciekawsze--zycie postanowiło dać mi nauczkę---(mimo,ze to było nasze jedyne zbliżenie i później już ze soba nie spalismy) i okazało się,ze jestem w ciązy:P On ucieszył się na wieśc o dziecku,ale ja....źle sie z nim czułam,był sporo niższy ode mnie. Nie związałam sie z nim,nie mogłam:O Sama wychowuję corkę,ma obecnie 10 lat. ja mam 180 cm ,a ojciec mojej córki...165 cm. az mi wstyd to pisac,ale nie żałuję,bo dziecko dał mi wspaniałe. no cóż..tak widocznie miało byc.

Gość ludzki przedmiot
Bó ale w sensie fizycznym czy psychicznym ta wyższość?:( No to nie powiem Bó. Nie to nie. ja@ ale skomplikowana historia. Na pewno nie oszukujesz?:(

Fizyczna wyższość. Psychicznie czuję się bardzo, bardzo mała. :/

po co miałabym kłamać?

Gość ludzki przedmiot
No ale 167 to nie jest aż tak dużo Bó.:( Skomplikowana jesteś.:( ja@ wstydziłaś się niskości płodziciela?:(

byliśmy po imprezie,nie byłam pod wpływem alkoholu,ale jakoś tak się zblizyłam do niego. nie dotknęłabym go,gdybym wiedziała,że zajdę z nim w ciążę. w łozku było bardzo miło,dużo przytulanek--może zgubiło mnie to,ze bardzo potrzebowałam bliskości mężczyzny,przytulenia,pogłaskania itp? Nie wstydzę się,przeciez z nim nie jestem. Jestem dumna,że urodziłam to dziecko,nwwet przez chwile nie pomyslałam o aborcji,choć finansowo nie stałam wtedy za dobrze. Dałam radę,teraz juz z górki,wyszlismy na prostą.

Gość dfhdlkf
mam 163. Wszyscy moi faceci mieli poad 180 . :)

on spotyka się z córką sporadycznie,córka nie ma oporów,ze jej ojciec jest niższy niz ja. Jest szczęsliwa,ze zyje,jest zdrowa,ze ma mnie.