Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam bo nie wiem 92

Co to znaczy, że ktoś jest DOBRZE UBRANY??

Polecane posty

Bo to przecież widać, czy ktoś jest bogaty czy biedny po ubraniu...czy ubrania są "zeszmacone", czyli noszone ciągle te same, czy ładne, porządne. Gdzie kupować ubrania, żeby dobrze wyglądać, dodatki i jakie?

nie chodzicie w firmowych ciuchach????

nie nosicie firmowych ciuchów??

Ja staram się nosić markowe ciuchy ale sądzę że pod terminem "dobrze ubrany" może też chodzić o dobrą stylistykę ubioru, a nie same metki

Nie chodzi o metki... kupuj ubrania dobrej jakości, tzn. z odpowiednich tkanin (np. skóra, jedwab, bawełna, wełna, płótno), sprawdz, czy są starannie uszyte. Powinny dobrze pasować (rozmiar, kolorystyka), być dobrane do okazji i mieć odpowiednie dodatki

TO CZY KTOŚ JEST BOGATY, NIE ZAWSZE ZALEŻY OD JEGO UBIORU. MOŻNA SIĘ FAJNIE UBIERAĆ NAWET W LUMPEKSACH :p MAM KOLEŻANKI, KTÓRE WYNAJDUJĄ SUPER CIUCHY Z NOWYMI METKAMI W LUMPACH ;) I TEŻ FAJNIE WYGLADAJĄ;) OCZYWIŚCIE JAK WIDZĘ, ŻE KTOŚ JEST UBRANY NP. W SWETER HILIFIGERA, KOSZULĘ RALPHA LAURENA CZY COŚ W TYM STYLU, TO JUŻ WIEM ŻE BIEDY NIE KLEPIE;p

Gość nie spotykam się
z określeniem "dobrze ubrany", ale "dobrze wychowany" - owszem

Gość poq[pwo[q
niekoniecznie widac po ubraniu kto ile ma kasy... w lumpeksach mozna dostac nawet Armaniego, niektórzy co mają czas i siłe ubierają się na lumpach tak, że ludzie myslą, że sa jakimiś bogaczami