Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michaelk3

23 lata i ciągle sam

Polecane posty

Gość michaelk3

Mam 23 lata. Prowadzę bardzo aktywny tryb życia, studiuję męski kierunek i mam sporo zainteresowań. Na uczelni nie mam dziewczyn żadnych, a na imprezy nie chodzę. Nie czuję wielkiej potrzeby poznawania kogoś teraz na stałe (na przelotnych znajomościach mi nie zależy), ale wydaje mi się czasami, że tak być nie powinno. W miejscach, w których przebywam, nikogo nie spotykam praktycznie z płci pięknej. Nie interesują mnie puby, alkohol, dyskoteki, i pochodne. Czy jest powód żebym się tym przejmował, czy jeszcze będzie czas na to po prostu? Czy są dziewczyny, które będą w stanie docenić indywidualny tryb życia jaki prowadzę i charakter, czy dzisiaj wszystko opiera się na szalonej zabawie, najlepiej tylko w dużym gronie?

mnie zawsze najbardziej interesowali indywidualiści a nawet autsajderzy, za to nigdy ci za którymi latała z jęzorem na brodzie większość moich kolezanek

Gość IMO12366
Tutaj Kafeteria, tutaj nawet jak stwierdzisz, że jesz kupę, to powiedzą, że tacy są wartościowi i na pewno kogoś znajdziesz. :classic_cool:

Gość A to ja ci odpowiem
Wiesz co napewno jest już czas bo jesteś już dorosły a tak ci całkiem szczerze napisze bo sama jestem dziewczyną, że robiąc tak dalej nie zdobędziesz dziewczyny a jak już to jakiegoś paszteta . Nie zrozum mnie źle nie jestem złośliwa tylko szczera

Gość michaelk3
Pewnie masz rację. Inni wolą się pokazywać i bawić. Zakompleksione dziewczyny pozostają gdzieś na boku. Ale muszą gdzieś być podobne do mnie. Na pewno jest to mniejszość. : )

Gość patttttka
musisz szukac indywidualistki :D

Gość jestes introwertykiem
wiec kiepsko widze twoje szanse na jakakolwiek laske, chyba podobna do ciebie. Wiec nie liczylbym na super pieknosc

Gość michaelk3
To tylko ekstrawertyczki są ładne?

Gość niemampomysłunanick;)
Oczywiście, że są dziewczyny, które to docenią. Ja też nie lubię dużych imprez, gdzie alkohol leje się strumieniami. Ale takich ludzi jak Ty, czy ja jest dużo, oczywiście mniej, ale też są. Nawet w moim gronie znajomych. I to wcale nie są jakieś "pasztety" jak to ktoś wyżej określił, ale schludni, zadbani, kreatywni, wartościowi i porządni ludzie. Trudniej jest spotkać takie osoby, bo faktycznie jest ich mniej, ale jak to mówią " nie liczy się ilość, ale jakość" ; ). A jeśli szukasz dziewczyny to idź w jakieś publiczne miejsce np. do centrum i zagadaj do kogoś. raz i drugi i kolejny... W końcu znajdziesz kogoś, kto CI się spodoba, a Ty jemu : ) Powodzenia !! ;*