Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu ja22 22

Jestem w ciąży ze znajomym z Japonii, nie wiem co robić

Polecane posty

Gość po prostu ja22 22

Dzisiaj upewniłam się, że jestem w ciąży, już w tamten weekend test to wykazał, ale mimo objawów wmawiałam sobie, że się mylił. No dzisiaj byłam u ginekologa. Tylko jedna osoba może być ojcem... byłam 2miesiące w Japonii i wtedy dwukrotnie doszło między nami do współżycia. Znałam go już z poprzedniego pobytu tam, podobał mi się. Jak wyjeżdżałam to mi się oświadczył i chciał żebym z nim została, nie chciałam za niego wychodzić więc odrzuciłam tę propozycję, ale...... prawie go wyśmiałam, źle go potraktowałam, nie chciałam żeby tak wyszło, ale wydaje mi się, że niestety tak wyszło... Wróciłam na początku listopada no i od tej pory gadaliśmy chyba z 5 razy na skype, troche udawałam, że nie mam czasu bo głupio było mi z nim gadać, ale ostatnio on sam przestał właściwie się do mnie odzywać... Co teraz zrobić? Pomocy :/ zupełnie nie wiem co robić. Mam 22 lata, ale mieszkam z rodzicami, studiuje, nie pracuje, nie mogę powiedzieć o tym rodzicom bo ich reakcja byłaby tragiczna. Co robić? ps. tylko BŁAGAM o tylko poważne odpowiedzi

Gość po prostu ja22 22
niestety inne prowokacje mi dzisiaj nie wychodzą więc musiałam założyć kolejną

Gość po prostu ja22 22
Tak myślałam, że pisanie tu nie ma sensu, tylko podszywy i wulgarne odpowiedzi, no nic, trudno