Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iueriwgafiogawe9rfywioaehfliwh

Fatalne zauroczenie, w biseksualnym przyjacielu. Błagam doradźcie!

Polecane posty

Przyjaźnię się z nim już jakiś czas, a zaczęło się od pocałunków na imprezie u znajomych. Ja udałam, że nic się nie stało, bo studiujemy razem. Lubiłam go, ale spotykałam się z kimś innym wtedy. Z biegiem czasu jednak czuję, że wpadłam po uszy... On mi dawał do zrozumienia, że się mu podobam, mówił, że jestem jego najlepszą przyjaciółką i bardzo mnie lubi. Dziś mi powiedział, że zastanawia się, czy umówić się z 36 letnim facetem, to było dla mnie jak nóż w serce. Niestety on zauważył, że coś jest nie tak, że mam zły humor.. .Dziś wieczorem się widzimy, powiedzieć mu prawdę? co zrobić? nie mogę się na niczym skupić, myślę tylko o nim i chce mi się plakać, jak pomyślę, że inny facet będzie go miał ;( Mamy wiele pięknych wspomnień, a teraz moja dusza się sypie na kawałki, nie chcę tego zniszczyć, nie chciałam się zakochać, a teraz nie mogę inaczej.

to że jest bi niczego tu nie zmienia. wóz albo przewóz, ale sądzę że nic z tego nie będzie

też mi to przeszło przez myśl, ale nie wiem czy znajdę w sobie tyle odwagi, bo jeżeli on nie czuje jednak tego samego? wszystko się zmieni. podjąć ryzyko? jaka jest szansa, że będziemy razem? kto wie.

niskie. x x generalnie jeżeli relacja do tej pory była przyjaźnią to raczej nie podejmuje się takiego ryzyka. z doświadczenia widzę że przyjaźnie są trwalsze niż związki

Gość będziesz zawsze zachodziła
w głowe czy zdradza cie z sąsiadką czy z sąsiadem też. Taki ma rozrzut :)

Gość Leokadia97
wstrętny pedał na pewno ma hiv, chcesz się zarazić? :O

bez przesady, przecież zdradzać może też heteroseksualista. jak ma się być pewnym partnera to nie dlatego że nie ma z kim zdradzać a dlatego ze nie chce

Gość nieważneżebi
nie ważne że bi najgorsze zakochać się w koledze/przyjacielu, który woli jednak kolezeństwo ewentualnie zbliżenie na jakiś czas ale nie głębszą relacje > mi to wygląda na coś takiego> ale powinnaś mu powiedzieć, że szukasz głebszych relacji i trochę się zbliżyliscie czy on idzie na cos takiego...

pewnym to sie nigdy nie jest :) Powtarzam ,facet ma zby duzy wybór. Ja bym sie nie pisała

zbyt duży wybór? a myślisz że jak ktoś jest bi to już może się przespać z każdym napotkanym facetem?

Gość daj sobie dziewczyno
z nim spokój. Im szybciej tym lepiej dla ciebie - powodzenia

dlaczego z każdym, do rozwodu starcza często jeden/jedna