Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysracie się bez pytania?

Czy każdą decyzję w życiu podejmujecie po konsultacji na kafe?

Polecane posty

Gość wysracie się bez pytania?

Wchodzę tu co jakiś czas ale ostatnimi czasy nie ma nic do poczytania. Ciagle jak ubrać,czy wyjść,na ile wyjść,czy chory,czy kupa taka czy sraka. No ludzie czy normalni ludzie to już stąd uciekli?

Gość a jakie pytania to są normalne
?

Gość halkaa
to poszukaj sobie moze innego forum lub innego dzialu na tym forum albo sama zaloz cos ciekawego to poczytamy

Gość Mammmmmm189lilly
Nie bo tu są same mochery i prawiczki

Gość blablablablaekhem
hahahah, autorze/autorko - samo życie. A ten nick to bezbłędny ci się udał, zaczernij sobie, nim ktoś inny to zrobi :D

Myślę, że kafe po to właśnie jest ! Jak każde inne forum . Człowiek czegoś nie wie to pyta . Widzisz w tym coś dziwnego? Jak Cię drażnią takie tematy to współczuję Twojemu przyszłemu facetowi/ mężowi ;p

Gość ha ha bravo bravo
nareszcie ktos mądrze podsumował"matki polki" pozdro

Gość dzięki za buchnięcie pseudo :\
Widzę że ktoś jest dowciapny jak jasny pierun. Halka właśnie założyłam temat,a ty w nim piszesz :) to tak jakbyś nie zauważyła. Kiedyś było tu mnóstwo fajnych tematów do poczytania. Był jak być wystarczająco fajną mamą i nie wychować, było o śmiesznych rzeczach jakie robią mężowie. A teraz same smęty. No sorry ale pytania w stylu w co ubrać dziecko na wyjście ze szpitala mnie rozwalają. Albo te jak ubrać 4latka! No o ile dla mamy noworodka to jakaś nowość to co tamta matka 4 latka dotąd dziecka nie ubierała? Forum jest od dyskutowana a nie od ubierania dziecka. Trochę inwencji,MYŚLEĆ DZIEWCZYNY A NIE TYLKO BEZMYŚLNIE KLEPAĆ KLAWIATURĘ!

Gość Nie no ale co prawda to
prawda bo jak tak czytam to na większość pytań mój mąż dałby wzorową odpowiedź więc nie wiem kto wychowywał to pokolenie kobiet ale wiedzy a tym bardziej intuicji nie mają żadnej. Wiedza płytka albo żadna i co jeszcze wyczuwam , to że są leniwe i nie chce im się zasięgnąć profesjonalnej porady lekarskiej, nie chce im się użyć google, nie chce im się poczytać właściwej lektury, bardzo często zadają dziecinne pytania na które otrzymałyby odpowiedź szybko i sprawnie gdyby tylko chciały posłużyć się klawiaturą. Często umysł tych kobiet jest tak przykurczony że można by pomyśleć że cała energia spłynęła do macicy. Wstyd.

No fakt tego nie widziałam :P Ale tak jak mówię, ja rozumiem matki noworodków, niemowlaków i pytania w stylu w co ubrać na jaką pogodę , choć sama nie zakładałąm tego typu tematów. Bo wydawało mi się to jasne i to ja ustalałam w co ubiorę swoje dziecko wiadome, że każda matka ubierze inaczej .

Gość blablablablaekhem
Młoda mamo - w chwili obecnej na dziale "Ciąża.." jest 157609 tematów. Większości z nich by nie było, gdyby mamuśki zamiast klawiatury mózgu używały :/

Zapewne wolałabyś żeby nie było nic :P a takie problemy to nie problemy przynajmniej będziesz miała gdzie podyskutować i wyrazić swoje opinie ewentualnie wyżyć sie ;)

Ciekawe tylko,że twoje IP i IP autora wątku są różne żenująca karykaturo. A moje jest identyczne. Nawet własnego tematu nie potrafisz założyć,toż to już totalne dno intelektualne. No właśnie dużo dziewczyn nie pomyśli. A przecież u choćby temperatura jaką wskazuje termometr a jaka jest odczuwalna może się różnić w różnych miejscach,więc jaki w ogóle sens takich pytań...

Młoda mamo ja się na żadnym temacie na nikim nie wyżywam. założyłam ten temat żeby wyrazić opinię na temat wielu głupich tematów. Wolałabym aby było coś ciekawego do poczytania. Kiedyś założyłam temat o tym jaką książkę warto przeczytać i było chyba ze 30 tytułów. To jest przerażające.

Pytania o kupy czy o ubieranie to jeszcze zrozumie, ale pytać na kafe o to czy wziąć kredyt na dom czy pozostać w dwupokojowym mieszkaniu, albo czy mam od niego odejść, bo coś tam... "My" powiemy gnieć się dalej w tym mieszkanku to laska do usranej śmierci będzie się gniotła...

Gość blablablablaekhem
Młoda mamo - nie chodzi o to, że wolałabym nic. Chodzi o to, żeby NAJPIERW POMYŚLEĆ. A co do wyżywania - nie bawi mnie to. No ileż razy można. Choć czasem jak widzę jakąś "miałam spodnie tampona i okres, a on sie spuscił i sperma mi przeleciala koło ucha, czy moge być w cionży, bo bardzo mi sie chce spać i jeszcze siku?!" to nie udaje mi się zmilczeć ;)