Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam a boje sie

Lek przed ciaza, porodem i wychowywaniem dziecka : -/

Polecane posty

Gość czekam a boje sie

czy to normalne? boje sie ze nie sprostam, ze ciaza mnie wykonczy, roztyje sie, ze podczas porodu beda komplikaje albo porod zmieni cialo do tego stopnia ze nie bede w stanie siebie zaakceptowac :-/ planujemy starac sie o dziecko ale mimo poznego juz wieku boje sie o zdrowie psychiczne, fozyczne i prace, czy to znak ze naleze do kobiet ktore nie powinny miec dzieci w ogole??

Gość czekam a boje sie
a jesli moje nastawienie sie nie zmieni???

Gość lmkhjgftr
Jak się nie zmieni, to nie rób sobie dzieci. Po co Ci one, jeśli się tego boisz? Bo wszyscy mają? Przemyśl tę decyzję dobrze.

Gość czekam a boje sie
mysle o tym caly czas, wiem ze jesli powime ze jestem niegotowa lub nie chce dzieci moj facet odejdzie bo ma na ich punkcie bzika :/ kocham go bardo ale tez nie chcialabym robic niczego wbrew sobie :/

Gość pirulina
Chyba nie masz wsparcia ze strony matki i teściwej wiec dlatego masz takie uczucia. Ja się zdecydowałam pomimo tego, że nikt ( oprócz męża) mnie nie wspierał....było mi strasznie ciężko psychicznie. Do tego maluch na początku chorował i byłam z nim w szpitalu. Teraz ma 2 lata a ja mam zrytą psychikę. Kocham moje dziecko ale te pierwsze 2 lata spowodowały u mnie problemy psychiczne/

Gość Joooolietka
Ja mam podobne obawy a chcialabym juz miec dzidzie, ale ta niepewnosc I starch... Moze to nerwica po prostu, nie wiem :(

Gość czekam a boje sie
wsparcie mam wieksze od trony jego mamy niz mojej , moja ciagle mowi ze sobie zepsuje kariere i bede miala przechlapane