Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lesbijka ;)

Lesbijki ;)

Polecane posty

Gość Lesbijka ;)
często oglądasz ? :) właściwie.. tez jestem biseksualna ;) ale.. zauwazyłam, że bardziej pociagają mnie filmiki z lesbijkami. wlasciwie jesli juz oglądam, to tylko takie.. ;) zastanawiam sie czy to zle..

Gość Lesbijka ;)
rozumiem. :) a kiedy zorientowałaś się, że pociagają Cie takie filmy i w ogole kobiety? ;)

Gość Bobinka
Ja równiez jestem biseksualna.Mam partnera,jednak również pociagaja mnie kobiety.Uwazam sie z a atrakcyjna i tez takie mi sie podobaja.Nie ogladam tego typu filmów nie mam takich potrzeb.Jednak nie uwazam aby było cos w tym złego:)

Gość Lesbijka ;)
Bobinka, a oglądałaś kiedykolwiek? ja osobiscie polecam bardzo ;)

Gość Lesbijka ;)
biseksualna a w jaki sposób? :) przepraszam, ze tak wypytuje, ale interesuja mnie tego typu sprawy ;)

Gość Bobinka
Jasne ze ogladałam,jednak takie rzeczy to tylko realnie z jakąs piękna kobietą:)

Gość Lesbijka ;)
biseksualna, a Twój facet wie, ze jestes bi? Bobinka wiadomo, że realnego seksu nic nam nie zastąpi ;) ale jak nie ma takiej możliwości (a po prostu czesto jej nie ma ;c) to trzeba radzic sobie jakos inaczej ;) andromeda_ona a masz dziewczyne? :)

Gość Bobinka
Mój tez wie.Ja nie uznaje substytutów miłośći czy seksu.Wole wogóle niz tak.

Gość Lesbijka ;)
biseksualna, a jaki to problem? myslałam, ze facetom sie to podoba..

Gość Lesbijka ;)
andromeda, jakie przygody masz na mysli? :) jesli mozesz o nich opowiedzieć oczywiscie ;)

co tu opowiadac we dwie sie wypilo ladowalo sie w lozku... A potem cisza po obu stronach... Duzo osob uwaza ze je specjalnie upijam ale coz same do lozka sie pchaja.

Gość Lesbijka ;)
biseksualna, rozumiem. moj chłopak mowi tak samo. i uwazałby to za zdrade jesli cos by wyszło miedzy mna a inna kobieta. andromeda, noo.. to wg mnie masz szczescie, bo mi sie na imprezach niestety takie rzeczy nie zdarzają ;c

andromeda napewno mieszkasz w dużym mieście, gdzie są takie imprezy, w moim malym mieście nie na takich klubów, najbliższy mam 150 km od miejsca zamieszkania

Gość Lesbijka ;)
andromeda, no to teraz całkiem inna sytuacja ;) rozumiem juz wszystko ;) no, ale wlasnie. ja mieszkam wlasciwie na takiej wiekszej wsi. co prawda mam mozliwosc pojechania do takiego klubu, ale.. moj chlopak. nie chce mu sprawiac przykrosci ani czegos podobnego..

Gość Bobinka
Zdrada to zdrada nie wazne z kim.Tylko nie którzy zdrade rozgraniczają na fizyczną i psychiczną..

Gość Lesbijka ;)
Noo wlasnie.. chyba tak zaczynam to postrzegać, ze jednak zdrada, to zdrada. tez nie byłabym zadowolona, gdybym sie dowiedziała, ze mnie zdradzil z mezczyzna..